ohhh ne güsel bebişin güle güle giysinn
saol teyzesi kuşuma ne ciciler aldım ama
ya insan görünce herşeyi almak istiyo
saol teyzesi kuşuma ne ciciler aldım ama
ya insan görünce herşeyi almak istiyo
zeynep diyene bak hacı napalım ya varımız yoğumuz bi nazlı kızımızzz ayy inş bişey çıkmasss
sende boşver kıs bazen hamilelikten kocalara sarıooss biara ben gıcık oluodum onaa
melisax korkma kız bende lekelenme olduydu bilion kaç ay progestan kullandıydımm hem dr dioki ağrılar normal çünkü o ağrılar ilerde15 dk düşecek ve doğum başlıcak benim bazen yüriyemeyecek kadar oluo haftası artınca onu söled,m dee
güll bişey yok turp gibisin bişey çıkmayacak inş en kısa zamanda bebişin gelecekk
tabiki dua ederiz kuşum sen merak etme tamam mıinş canım ya bisebep olmalı dedi bebekte yutma sindirim kalp yada bende şeker dr şimdide dioki miktarı tam değerlendirebilmem için biras beklicess dua edin yaaaa nolur
Ebrarr teysesi bizde bebişime bişiler aldık:) Hazır kundakmı ne varmış ondan aldım fanatik TS.Li zıbın aldım bide 3 tane çorap:)
Aynen öyle yaaa RAbbim eksikliklerini göstermesin Betüüüül sende RAhatla azcık küscem bak:)
amin kuşummm aminAynen öyle yaaa RAbbim eksikliklerini göstermesin Betüüüül sende RAhatla azcık küscem bak:)
evetttttt minik ve tatlılar dimiii
Aman sorma hemde ne gıcık anası danası burda diye dııııııtı kalktı benimkinin:)
ulan karılar ne kaynatıyonuz bensiz haaaaaaaaaaaaaa
tabiki dua ederiz kuşum sen merak etme tamam mı
bebişi de üzme annesi
amannn güle güle giysin kızınanamm allah söyletti walla
annem kundak hastane çıkışı alt açma bezi(ayıcıklı) taşıma çantası 2 tane pijama takımı bornoz takımı aldı bende c.tesi kış için 1 kazak 2 hırka ve mont aldım ya çok uygundu seneye hazırlık olsun dedim
kız montu 10 tl ye aldım düşünsene
didemm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn babandaaa neler getirdi yiyecekkk:)))))
anam bu kız da obez oldu
şuna bak yiyecek soruyoo
didemm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn babandaaa neler getirdi yiyecekkk:)))))
alemsin yaaa
tabiki dua ederiz kuşum sen merak etme tamam mı
bebişi de üzme annesi
amannn güle güle giysin kızınanamm allah söyletti walla
annem kundak hastane çıkışı alt açma bezi(ayıcıklı) taşıma çantası 2 tane pijama takımı bornoz takımı aldı bende c.tesi kış için 1 kazak 2 hırka ve mont aldım ya çok uygundu seneye hazırlık olsun dedim
kız montu 10 tl ye aldım düşünsene
başlıcam analarına yaa hep öle olurrr bizimkiler gelince bizim dıttımız kalkmıo nedensee salla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?