Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

zeynep diyene bak hacı napalım ya varımız yoğumuz bi nazlı kızımızzz ayy inş bişey çıkmasss
sende boşver kıs bazen hamilelikten kocalara sarıooss biara ben gıcık oluodum onaa

melisax korkma kız bende lekelenme olduydu bilion kaç ay progestan kullandıydımm hem dr dioki ağrılar normal çünkü o ağrılar ilerde15 dk düşecek ve doğum başlıcak benim bazen yüriyemeyecek kadar oluo haftası artınca onu söled,m dee

güll bişey yok turp gibisin bişey çıkmayacak inş en kısa zamanda bebişin gelecekk

Aman sorma hemde ne gıcık anası danası burda diye dııııııtı kalktı benimkinin:)

inş canım ya bisebep olmalı dedi bebekte yutma sindirim kalp yada bende şeker dr şimdide dioki miktarı tam değerlendirebilmem için biras beklicess dua edin yaaaa nolur
tabiki dua ederiz kuşum sen merak etme tamam mı
bebişi de üzme annesi

Ebrarr teysesi bizde bebişime bişiler aldık:) Hazır kundakmı ne varmış ondan aldım fanatik TS.Li zıbın aldım bide 3 tane çorap:)

amannn güle güle giysin kızınanamm allah söyletti walla
annem kundak hastane çıkışı alt açma bezi(ayıcıklı) taşıma çantası 2 tane pijama takımı bornoz takımı aldı bende c.tesi kış için 1 kazak 2 hırka ve mont aldım ya çok uygundu seneye hazırlık olsun dedim
kız montu 10 tl ye aldım düşünsene

ya o kadar sevimli o kadar güzel şeyler var ki pazar günü yarım saat çıktım şöyle bi bakındım bittim bittim hepsini almak istedim şimdiden

Aynen öyle yaaa RAbbim eksikliklerini göstermesin Betüüüül sende RAhatla azcık küscem bak:)

tamam canım tamam küsme bana kızım nası hareket ediodu teyzesi bi görseennnn dudaklarını ellerini sağa sola dönüşünü yüz üstü yatışınıııı maşallahhh

Aman sorma hemde ne gıcık anası danası burda diye dııııııtı kalktı benimkinin:)

başlıcam analarına yaa hep öle olurrr bizimkiler gelince bizim dıttımız kalkmıo nedensee salla

ohhh maşallah güzel günlerde giysin inş tamam canım üzmüommmm

didemm hoşgeldinnnnnnnnnnnnn babandaaa neler getirdi yiyecekkk:)))))

Ahahahhah ayyyy inşallah kız, Kızım olsun istiyom hemide çok:) Maşallah bişi kalmamış:)
Betüüül dualarım seninle:)

ulan karılar ne kaynatıyonuz bensiz haaaaaaaaaaaaaa

Nerdesin lan sen hani konuşacaktık sonram aramadın beni uyuz karı

başlıcam analarına yaa hep öle olurrr bizimkiler gelince bizim dıttımız kalkmıo nedensee salla

BİR ERKEK BİR KADINA BAKTIĞINDA, ANNESİNİNDE , KIZ KARDEŞLERİNİNDE BİR BAYAN OLDUGUNU UNUTMAYACAK KADAR ''ASİL'' OLMALI...!

Bak bakayım onlarda varmı bu asalet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…