Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

seninle hemen hemen aynı dönem gibiyiz benim çin takvimine göre kız döyür ama rus takvimini hiç duymadım onu nerden bulabilirim.

Bence seninki kız:) Sen nasıl hissediyon? Hadi inşallah bu kez gösterir bebişin kendisini:)

ben ilk basta hep kiz hissediyordum ama sonra sonra nedense esim cok istedigi icin mi ne oglan gibime geliyo. valla hayirlisi olsun, saglikli olsunda baska birsey istemiyorum. ama artik baya sabirsizlaniyorum millet 15inci haftada ögreniyo ben 26inci haftadayim hala tam bilmiyorum

hahhah doğana kadar bilmezdi annelerimiz bilmesek ne olur?

kız zeyneppp naber,ben baktım şimdi bu rus ve çin takvimine 2side erkek diyo inanıyımmi şimdi yani.

Melis arkadaşlarımın hepsinin doğru çıkmış ben çinde hesaplıyamıyom Kasımda hamile kaldıysam 26 aralıkda hamile kaldıysa 27 yaşında oluyom çünkü:)

Melis arkadaşlarımın hepsinin doğru çıkmış ben çinde hesaplıyamıyom Kasımda hamile kaldıysam 26 aralıkda hamile kaldıysa 27 yaşında oluyom çünkü:)

hayırlısı tatlım sağlıklı olsunlarda,sen nasılsın kuşum nasıl gidiyo hamilelik,benim 2 gündür karın ve bel zeynep senin facen varmı kuşum.ağrım var.

benimki simdi rus takvimindede kiz cikti. cin takvimide kiz diyo. kiz mi acaba?

Hadi bakalım yarın öğrenirsin bizde ona göre inanırız bu takvimlere:)

hayırlısı tatlım sağlıklı olsunlarda,sen nasılsın kuşum nasıl gidiyo hamilelik,benim 2 gündür karın ve bel zeynep senin facen varmı kuşum.ağrım var.

Mide bulantısı yorgunluk ağrıları bana hiç deme ölüyorum valla:) Ama şükür valla:) Var canım didemde kayıtlıyım ben sumruda da:)

ya ben analamdım ne yazıcam şimdi orda yazanlara beceremedim bi türlü
bu arada sen kalp atışlarını duydun mu yada duymak için ne zaman gidiceksin

Duydum şekerim süperdi valla sen bana eşinin kendinin doğum tarihini gebeliğini öğrendiğin tarihi yaz bakayım

Duydum şekerim süperdi valla sen bana eşinin kendinin doğum tarihini gebeliğini öğrendiğin tarihi yaz bakayım

eşimin doğum tarihi 14/07/1985 benim 21/10/1984

öğrendiğim tarih derken son adetim 26 kasımdı ama ben ilk kan tahlilini 30 aralıkda verdim o zaman değerim 30 çıkmıştı sonra yükseldi

o zman cuma günü bende duyarım herhalde kalp atışını Allahım inş

Şekerim 2 tarihe görede erkek çıkıyo hadi bakalım hayırlısı
dinle valla hayatımın en güzel müziğiydi o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…