Kızlar bakın ben neyi saklıyorum:) Cinsiyetimiz belli olsun bakalım kim doğru tahminde bulunmuş:)
zkol kullanıcısından alıntı
Kızlar sizce benim bebişin cinsiyeti nedir? Hadi tahminleri alayım:)
aşk sarhoşu
hemen tahmin yazıyorummmmmmmm senin bi erkek bebişin olacakkkkkkkk
kepekliekmek kullanıcısından alıntı
ziii bence kııııızzz
tooxic kullanıcısından alıntı
bencedeee hepp kıs geçio içimdennnnnnnnnnnnn
ebrar63 kullanıcısından alıntı
canım bende haftasonu bişeyler aldım pembiş pembiş umarım değişmez benimkininde cinsiyet gerçi benim dr kız ama yanılma payımız hep var dedi bilmiyorum artık hayırlısı olsun bakalım
walla eflalcim bilmiyom ki nolcak halimiz doğuma kadar ne hale geliriz kimbilir
zeyzey bence kızın olcak bee
dscopur kullanıcısından alıntı
kesinlikle
dimi bacımmmm diyetisyen dünürüm benim ben spora başlıycam inşallah doğumdan sonra nasılsa spor salonu beleşşş
kızım senin oğlun olacak didem dediydi dersin
bu arada benim kocada eve ultrason almayı planlıyordu hatta çevredeki hamilelere de parayla bakıp ultrasonun parasını 5 ayda çıkarmayı hedefliyodu
dscopur kullanıcısından alıntı
erkekkkkkk ahanda görürsünüzzz
eflalim kullanıcısından alıntı
Ben zeynebi ilk duyduğumdan beri erkek diyorum hatta söylüyüm söylüyüm dedim unutmuştum:))
eflalim kullanıcısından alıntı
sumru çin takvimine güvenme canım benimki rus takvimindede çindede kız çıktı gördüğün gibi erkek ablamınkine erkek dedi ama kız:))
Bence seninki kız:) Sen nasıl hissediyon? Hadi inşallah bu kez gösterir bebişin kendisini:)
canım senin daha var ya benim yanlış hatırlamıyorsam 14 yada 15 inci haftada belli oldu
seninle hemen hemen aynı dönem gibiyiz benim çin takvimine göre kız döyür ama rus takvimini hiç duymadım onu nerden bulabilirim.
seninle hemen hemen aynı dönem gibiyiz benim çin takvimine göre kız döyür ama rus takvimini hiç duymadım onu nerden bulabilirim.
ben ilk basta hep kiz hissediyordum ama sonra sonra nedense esim cok istedigi icin mi ne oglan gibime geliyo. valla hayirlisi olsun, saglikli olsunda baska birsey istemiyorum. ama artik baya sabirsizlaniyorum millet 15inci haftada ögreniyo ben 26inci haftadayim hala tam bilmiyorum
kız zeyneppp naber,ben baktım şimdi bu rus ve çin takvimine 2side erkek diyo inanıyımmi şimdi yani.
Melis arkadaşlarımın hepsinin doğru çıkmış ben çinde hesaplıyamıyom Kasımda hamile kaldıysam 26 aralıkda hamile kaldıysa 27 yaşında oluyom çünkü:)
benimki simdi rus takvimindede kiz cikti. cin takvimide kiz diyo. kiz mi acaba?
hayırlısı tatlım sağlıklı olsunlarda,sen nasılsın kuşum nasıl gidiyo hamilelik,benim 2 gündür karın ve bel zeynep senin facen varmı kuşum.ağrım var.
ya ben analamdım ne yazıcam şimdi orda yazanlara beceremedim bi türlü
bu arada sen kalp atışlarını duydun mu yada duymak için ne zaman gidiceksin
Duydum şekerim süperdi valla sen bana eşinin kendinin doğum tarihini gebeliğini öğrendiğin tarihi yaz bakayım
eşimin doğum tarihi 14/07/1985 benim 21/10/1984
öğrendiğim tarih derken son adetim 26 kasımdı ama ben ilk kan tahlilini 30 aralıkda verdim o zaman değerim 30 çıkmıştı sonra yükseldi
o zman cuma günü bende duyarım herhalde kalp atışını Allahım inş
zeynepcim didem yok bende yani kimse yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?