günaydınn canısııııgünaydııın kızlaaar...
güzel bi gün olsun insallah..
günaydııın kızlaaar...
güzel bi gün olsun insallah..
günaydınlar hanımlar biraz uykusuz olsamdaaaa huzurlu günlerrrrrrrrrrr
Günaydın karılar yaw ben işe gelmek istemiyorum artık yaaa
günaydın canım... Haklısın zor artık sana işe gitmekk..günaydın karılar yaw ben işe gelmek istemiyorum artık yaaa
hayır olsun canım benim öyle düşünme biz burdayız huzurunu getiririz şimdi merak etme...günaydın kızlar benim için huzursuz bir gün sebebini bilmiyorum ama çok huzursuzum veee artık çalıışmak istemiyorum helede burda hiç:)
canım daha 2 gün var 6 da uyandım midem çok fena dün yine oruö tutmaya başladık sanırım ondan bakalımmm....günaydın nimetcimm..evet huzurlu olsun ınsallah..ne haber senın kırmızılardan ses seda yok mu..
Ebuşum harbi zorlanır olduk yaww.sabah kalkmak.ozellıkle sıcacık yataktan cıkmak bı zor gelıyor kı.rabbim hayırlısıyla su son zamanları gecırsınde.evımızde dınlenelım.
Günaydın kızlar benim için huzursuz bir gün sebebini bilmiyorum ama çok huzursuzum veee artık çalıışmak istemiyorum helede burda hiç:)
Günaydın nimetcimm..evet huzurlu olsun ınsallah..ne haber senın kırmızılardan ses seda yok mu..
ebuşum harbi zorlanır olduk yaww.sabah kalkmak.ozellıkle sıcacık yataktan cıkmak bı zor gelıyor kı.Rabbim hayırlısıyla su son zamanları gecırsınde.evımızde dınlenelım.
günaydın canım... Haklısın zor artık sana işe gitmekk..
hayır olsun canım benim öyle düşünme biz burdayız huzurunu getiririz şimdi merak etme...
canım daha 2 gün var 6 da uyandım midem çok fena dün yine oruö tutmaya başladık sanırım ondan bakalımmm....
ziii günaydın kuzucaaazım..
sabah sabah negatif baslama ıstersen..şöyle derin bi nefes aaal.
.kendine bi acık cay koooy.
bugun kendıme ızın verdım hııc yorulmucam de.
.gelene sana bısey dıyene de gul gec..
ok mi bebek..
günaydın hanımlarrrrr
ya test sonuçlarımı şimdi netten aldım bi yorumlayın bana göre fsh biraz yüksek
tsh 2,55 ( olması gereken 0,34-5,60)
fsh 9,14 (olması gereken 3,85,8,78)
prolaktin 15,61 ( olması gereken yazmıyo nette 5-20 arası yazıyo )
herhal fsh biraz yüksek
GÜNAYDIN CANIM İSTERSEN ŞU LİNKE BİR BAKgünaydın hanımlarrrrr
herhal fsh biraz yüksek
Yok şekercim Allaha şükür sinirlenmemeyi öğrendim nede olsa bişi yapamazlar diye artık rahat davranıyorum ama ilginç bir huzursuzluk var üstümde oda uykuya doymamaktan kaynaklanıyo sanırım:)
Bu arada kızlar ben çok kaşınıyorum sizce bebektenmi pisliktenmi:)
evet canım 2 gün kaldı ama midem bugün öldürdü beni sabah 6 da uyandım bulanıyor ve yanıyor. dün oruç tutmaya başladık ondan mı acaba şuan bile nasıl bir bulantı var...ya bende istemiyorum artık çalışmakkya kuşum nasıl dayancaz biz ya aynen dediğin gibi yataktan kalkmak o kadann zor ki
öğlene kadan uyumak sonrasında da uyuşukluk yapmak istiyorum yaa
günaydın nimetim 2 gün mü kaldı kız inş. hiç gelmez kuşum
günaydın hanımlarrrrr
herhal fsh biraz yüksek
evet canım 2 gün kaldı ama midem bugün öldürdü beni sabah 6 da uyandım bulanıyor ve yanıyor. dün oruç tutmaya başladık ondan mı acaba şuan bile nasıl bir bulantı var...
gül linki ben gönderdim zeynocum baktım demişsinsalınan FSH yükselerek yumurtalıklardaki üretim azlığını telafi etmeye çalışmaktadır. Normal çalışan bir yumurtalıkta FSH değeri genellikle 10 mIU/ml'nin altındadır.
10- 15 arasındaki değerler rezervlerin azaldığını ve gebelik şansının da göreceli olarak zayıfladığına işaret eder. 15- 20 arası değerlerde durumun daha ciddi olduğunu ve gebelik elde etmenin oldukça zorlaştığını çalışmalardan ve tecrübelerimizden bilmekteyiz.
zeynocum baktım burdaki değerlere göre yüksek deil ozaman sınırda gibi benim 9,14
ay ne bileyim ya bahane işte neyse bakalım çokta bi adet belirtimde yok yanii....canım walla bilemedim ki oruçtan mı
geçen ayda böyle olmuşmuydun oruç tutarken
evet canım 2 gün kaldı ama midem bugün öldürdü beni sabah 6 da uyandım bulanıyor ve yanıyor. dün oruç tutmaya başladık ondan mı acaba şuan bile nasıl bir bulantı var...
Gülüm LH yokmu o olmadan değerlendirilmesi biraz zordur. Lh ile fshnın birbirine oranı ile pkodan şüphelenilir bende aynı durumlardaydım ordan biliyorum ama senin şansın çok yüksek TSH ve PRL gayet güzel Lhyı yazsana:)
Bu arada günaydın canım inşallah herşey gönlünce olur:)
gül linki ben gönderdim zeynocum baktım demişsin
ay ne bileyim ya bahane işte neyse bakalım çokta bi adet belirtimde yok yanii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?