Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kizlar ben yanlis yapmisim rus takvimini. dogru yaptim simdi erkek cikti. ama cinde yinede kiz. bakalim hangisi. cok heyecanlandim birden. ay yarin insallah ögrenirim

Şekerim 2 tarihe görede erkek çıkıyo hadi bakalım hayırlısı
dinle valla hayatımın en güzel müziğiydi o:)

çin takvimi kız diyor aile çevresi kız diyor ben kız hissediyorum

eşim baştan beri erkek diyo hayırlısı bakalım önce sağlıklı olsunda

Kızlar ben gene geldim melis adını yazsana bana arkadaşlık yollıyım sana:)

merhaba kızlarrrrrr nasılsınız bende deldimmmmmm melişax seastar bacım benide ekleyin hatunlarrr figenmetintaşdemir

kız zeynom allah kabul etsin namazını ve allah kılmayanalarada hidayet versin. bende dahil olmak üzere namaz kılabilecegin bir alan varmı sizin iş yerinde

Var canım çok şükür bende tam kılmıyorum Allah kabul etsin işte olduğu kadar İnşallah bizlerde hidayete erenlerden oluruz:) Melisa fotonda ne var bulamadım seni

kıslarrr daha burdamısınız yahuuu ben yemek yaptım kocişi bekliommmm evhan bugün hiç ses vermemiştin ceylin naber canım diğer kıslar siz napıonusss

hoşgeldin betülcüm ne olsun canım çalışıyorum bildiğin gibi canımcım sen ne yaptın nasılsın bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…