cnmmm lh 5,79 normal değer 2,12-10,89
yazıyo yüksek deil die yazmamıştım..
diğerleri normal dimiiiii.
buaradaaaa idrarda yine lökosit ve kan çıkmışş of cnm sıkıldı. neden oluyo acaba hiç geçmiyo şy eritrosit. ya.
diğer tahliller normal diye seviniyom
banane banane küstümm sanaaaaaaaaaaaapardon cnmmmm yaaaaaa kaynanamla konuşuyom hemm. yazıyomm. yanlışlık oldu
Canım bak ben sana benim tahlil sonuçlarımı yazayım,
LH 8.19
FSH 5.19
ESTRADİOL 27.32 PROLAKTİN 8.19
İNSÜLİN 5.19
TSH 0.063
Bu değerlerle PKO teşhisi konulmuştu bana canımkendi tahlillerinle değerlendir istersen. Ama FSH LHdan küçük olunca pko deniliyo demişti doktorum sende sanırım öyle bişi yok:)
Bozuk hormon testi böyle olur için rahatlasın:)
canım hayırlısı artık elbet bir gün bizde anne olacğız gör ozama bak ne nazlar niyazlar yapıcaz :)))evt cnmm yaaaa rahatladım pko olsa zaten zadet olamazdım herhalde kendiliğimden oluyom adet doktor 10-15 günlük arada olan gecikmeler normal dedi. eee benim arada oluyo ameliyat öncesi şaşmazdı rahim ameliyatı bozdu adet düzenimi dr. da ancak düzelir dedi.
ohhhhhhhhhhhh beeeee içim rahatladı korkum prolaktindi benim şükür iyi çıktı.
demekki ilaç takviyesiyle kolay hamile kalıcam inşallah
nimetim küsme looooooooooo dünde ben size küstüm girmedim siteye. gerçi kimse anlamadı ama olsun
evt cnmm yaaaa rahatladım pko olsa zaten zadet olamazdım herhalde kendiliğimden oluyom adet doktor 10-15 günlük arada olan gecikmeler normal dedi. eee benim arada oluyo ameliyat öncesi şaşmazdı rahim ameliyatı bozdu adet düzenimi dr. da ancak düzelir dedi.
ohhhhhhhhhhhh beeeee içim rahatladı korkum prolaktindi benim şükür iyi çıktı.
demekki ilaç takviyesiyle kolay hamile kalıcam inşallah
nimetim küsme looooooooooo dünde ben size küstüm girmedim siteye. gerçi kimse anlamadı ama olsun
bekliyozzz :)))Aaaa niye küstün be delimeraklanma kız ben bile hamiş kaldıysam herkes kalır ben doğru dürüst adet görmüyodum bile Neyse kızlar ben biraz çalışayım sonra gelirim:)
canım hayırlısı artık elbet bir gün bizde anne olacğız gör ozama bak ne nazlar niyazlar yapıcaz :)))
herkezlere günaydın hanımlarrr hayırlı sabahlarımız olsun inş....
tabi cnmmm benim baya ümidim var artık olumsuz hiçbişi kalmadı aklımda. ilk aydan bile hamiş kalırım die pozitif düşünüyom.
ben naz yapmıycam burda girmicem siteyedün kızdırdılar beni.
senin kaç gün var cnmm adete.
ebrarrr naber iyimisin sesin çıkmıyo nieeeeee yorumlamıyon kız bişiler bide hastanede çalışıyon benim doktorum deilmiydin sen
kız ne gğüzel işte böyle düşünmennnntabi cnmmm benim baya ümidim var artık olumsuz hiçbişi kalmadı aklımda. ilk aydan bile hamiş kalırım die pozitif düşünüyom.
ben naz yapmıycam burda girmicem siteyedün kızdırdılar beni.
senin kaç gün var cnmm adete.
ebrarrr naber iyimisin sesin çıkmıyo nieeeeee yorumlamıyon kız bişiler bide hastanede çalışıyon benim doktorum deilmiydin sen
gördüm cnmm daaa seninde yüksekdi değerlendir istedim azcık bişi yazmışın.günaydın melisim hayırlı sabahlar sana da
bidenem ben yazdım görmedin sanırım
işler yoğunlaşıyor bu aralar o yüzden pek yazamıyorum
hayırlısı olsun cnm inşallah vardır.kız ne gğüzel işte böyle düşünmennnn
niye kızdın kız ben bilmiyorummm....
2 gün kaldııı bakalımm...
Günaydın hanımlar gül tahlil sonuçların iyi çıkmış anlaşılan gösünaydın.
gördüm cnmm daaa seninde yüksekdi değerlendir istedim azcık bişi yazmışın.
hayırlısı olsun cnm inşallah vardır.
günaydın seas melisss
herkese günaydın dün akşam saat 9.30 işten çıktığımdan o kadar yoğundum ki ve yorgundum ki kimseye iyi akşamlar diyemedim kusura bakmayın arkadaşlar
Günaydın hanımlar gül tahlil sonuçların iyi çıkmış anlaşılan gösünaydın.
gül abla değerlerden pek anlamadığım için yorum yapamıyorum kusura bakma ama inş normaldir,nasılsın iyimisin bayadır görüşemedik seninle.....
eflalim hoşgeldin cnm sen nasılsın...
kepeklimle didemim yokmu ay slmsızlar nolcek
ebrarım nasılsın kuşum bebişin nasıl,benim karın ağrım dün gecede devam etti şimdide belim ağrıyo...
günaydın cnmm evt şimdilik iyi ama dr. ne dicek bakalım bana göre iyi çıkmışş.
tatlım benim sadece prolaktin yüksekti o yüzden diğerlerine bişey diyemedim
hem bence sen kafanı yorma şimdi bırak dr yorumlasın
abbooooooo sen söyleyince ben sinir oldum bee
canım rabbim yardımcın olsun ne diyim ben
günaydın eflalcimm
gül abla değerlerden pek anlamadığım için yorum yapamıyorum kusura bakma ama inş normaldir,nasılsın iyimisin bayadır görüşemedik seninle.....
eflalim hoşgeldin cnm sen nasılsın...
kepeklimle didemim yokmu ay slmsızlar nolcek
ebrarım nasılsın kuşum bebişin nasıl,benim karın ağrım dün gecede devam etti şimdide belim ağrıyo...
günaydın canımmmGünaydın hanımlar gül tahlil sonuçların iyi çıkmış anlaşılan gösünaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?