Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Canım bak ben sana benim tahlil sonuçlarımı yazayım,
LH 8.19
FSH 5.19
ESTRADİOL 27.32 PROLAKTİN 8.19
İNSÜLİN 5.19
TSH 0.063

Bu değerlerle PKO teşhisi konulmuştu bana canımkendi tahlillerinle değerlendir istersen. Ama FSH LHdan küçük olunca pko deniliyo demişti doktorum sende sanırım öyle bişi yok:)

Bozuk hormon testi böyle olur için rahatlasın:)

evt cnmm yaaaa rahatladım pko olsa zaten zadet olamazdım herhalde kendiliğimden oluyom adet doktor 10-15 günlük arada olan gecikmeler normal dedi. eee benim arada oluyo ameliyat öncesi şaşmazdı rahim ameliyatı bozdu adet düzenimi dr. da ancak düzelir dedi.
ohhhhhhhhhhhh beeeee içim rahatladı korkum prolaktindi benim şükür iyi çıktı.
demekki ilaç takviyesiyle kolay hamile kalıcam inşallah

nimetim küsme looooooooooo dünde ben size küstüm girmedim siteye. gerçi kimse anlamadı ama olsun

canım hayırlısı artık elbet bir gün bizde anne olacğız gör ozama bak ne nazlar niyazlar yapıcaz :)))

Aaaa niye küstün be deli meraklanma kız ben bile hamiş kaldıysam herkes kalır ben doğru dürüst adet görmüyodum bile Neyse kızlar ben biraz çalışayım sonra gelirim:)

canım hayırlısı artık elbet bir gün bizde anne olacğız gör ozama bak ne nazlar niyazlar yapıcaz :)))

tabi cnmmm benim baya ümidim var artık olumsuz hiçbişi kalmadı aklımda. ilk aydan bile hamiş kalırım die pozitif düşünüyom.
ben naz yapmıycam burda girmicem siteye dün kızdırdılar beni.
senin kaç gün var cnmm adete.
ebrarrr naber iyimisin sesin çıkmıyo nieeeeee yorumlamıyon kız bişiler bide hastanede çalışıyon benim doktorum deilmiydin sen

herkezlere günaydın hanımlarrr hayırlı sabahlarımız olsun inş....

günaydın melisim hayırlı sabahlar sana da

bidenem ben yazdım görmedin sanırım
işler yoğunlaşıyor bu aralar o yüzden pek yazamıyorum

kız ne gğüzel işte böyle düşünmennnn
niye kızdın kız ben bilmiyorummm....
2 gün kaldııı bakalımm...

herkese günaydın dün akşam saat 9.30 işten çıktığımdan o kadar yoğundum ki ve yorgundum ki kimseye iyi akşamlar diyemedim kusura bakmayın arkadaşlar

günaydın melisim hayırlı sabahlar sana da

bidenem ben yazdım görmedin sanırım
işler yoğunlaşıyor bu aralar o yüzden pek yazamıyorum
gördüm cnmm daaa seninde yüksekdi değerlendir istedim azcık bişi yazmışın.

kız ne gğüzel işte böyle düşünmennnn
niye kızdın kız ben bilmiyorummm....
2 gün kaldııı bakalımm...
hayırlısı olsun cnm inşallah vardır.
günaydın seas melisss

Günaydın hanımlar gül tahlil sonuçların iyi çıkmış anlaşılan gösünaydın.

gördüm cnmm daaa seninde yüksekdi değerlendir istedim azcık bişi yazmışın.

hayırlısı olsun cnm inşallah vardır.
günaydın seas melisss

tatlım benim sadece prolaktin yüksekti o yüzden diğerlerine bişey diyemedim
hem bence sen kafanı yorma şimdi bırak dr yorumlasın

herkese günaydın dün akşam saat 9.30 işten çıktığımdan o kadar yoğundum ki ve yorgundum ki kimseye iyi akşamlar diyemedim kusura bakmayın arkadaşlar

abbooooooo sen söyleyince ben sinir oldum bee
canım rabbim yardımcın olsun ne diyim ben

Günaydın hanımlar gül tahlil sonuçların iyi çıkmış anlaşılan gösünaydın.

günaydın eflalcimm

gül abla değerlerden pek anlamadığım için yorum yapamıyorum kusura bakma ama inş normaldir,nasılsın iyimisin bayadır görüşemedik seninle.....

eflalim hoşgeldin cnm sen nasılsın...

kepeklimle didemim yokmu ay slmsızlar nolcek

ebrarım nasılsın kuşum bebişin nasıl,benim karın ağrım dün gecede devam etti şimdide belim ağrıyo...

evt mslissss bayadır görüşemiyoz iyilik işde tedaviye başladık hayırlısı artık sen nasılsın rahatladımı miden biraz

ebrarım senin kaçtı prolaktinin. değeri. yazsana bi sessiz kaldığın için senden şüpeleniyom bişi bilonda sölemiyon diye. tabiki en iyisini dr. yorumluycak ama bi fikir alıyom szlerdende.

günaydın cnmm evt şimdilik iyi ama dr. ne dicek bakalım bana göre iyi çıkmışş.

Canım doktorun diyeceği belli hanım hanım sen kafaya çok takmışsın turp gibisin hiçbirşeyin yok diyecek:) doktorun benim doktor gibi çatlak değilse herşey güzel geçer benimki kist var diye beni bunalıma sokacaktı sonra rahmin ters dedi ama ben ne yaptım yılmadım araştırdım o pis kadının para yemek için bebi kokuttuğunu anladım

Günaydın canım nasılsın haftasonu alışveriş yapmışsın okudum:)

Hoşbuldum canım hamdolsun dünden yorgunum misafirlerim vardı dün sabah eşim ağlatıp gitti başım ağrıdı sonra misafirler beni delirtti e yorgunluğun üstüne benim sıpa kendini yine aşağılara attı kasıklarımda tepinip duruyor eşime diyorum biraz ıkınsam çıkıp el sallıycak anne ne haber ya diye Senin bulantılar devam anlaşılan az kaldı canım inşaallah çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…