seastar,melissaaa ve ebusum hosgeldınız ..nerlerdeydinizzz..
tahmın etmek zor dııl ebuus bu saatece yemek yıyordur kesın
kızlar düzeldimi acaba zıkkım topik. patladım can sıkıntısından
Selam kızlar ben geldim oğluma bir yelek daha ördüm bitti battaniyeye başladım şimdi nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız bende geldimmmmmm
ay canım eşim sevmeseydi deli olurdum ben çok seviyorum örmeyi tabi öyle usta değilim ama süslemede falan değişik fikirlerim oluyor yeğenlerime çok ördüm herkes benden bişey bekliyor alıştılar:))
muhasebe yapıyorum canım. saglık olsun atlattın çok şükür heyecanını. annelik zor anlayabiliyorum seni. allah yardımcın olsun canım. uysun uyusun ayyy erkek çocuklara bayılıyorum ya. allah evlatlarını sana ve eşine bagışlasın canım. senin çocuklar öglencimi
allah kabul etsin cnmmmmm
ay sorma canım ya patladım resmen burda sohbete katılamasam da yorumları okuyarak zaman öldürüyordum. daraldım zaten bugün akşam olmadı gitti. akşam da osman var. hamile bir arkadaşım vardı bugün dogurmuş ya çok sevindim. cuma bekliyorlardı
zey zey kusura bakma canımcımmmmm yhaa aklım telefonda eşimin aramasını bekliyorum da canımcımmm
herkese merhaba kızlar nasılsınız beni hatrılayan var mı içinizde 5 aydır bebek istiyoduk ama bu son ay pek siteye girmedim takmadım veeeeeeeeee artık hamileyim
ayyyy çokkkkk sevindimmmmm canımmm darısı bizlere inşşşşş
haydii kızlarrrrrr bu günün halayını çekelimmmmmm
canım ne zaman öğrendin ne kadarlık hamilesinnn ayyyy çok heyecanlandımmmmm yhaaaa
herkese merhaba kızlar nasılsınız beni hatrılayan var mı içinizde 5 aydır bebek istiyoduk ama bu son ay pek siteye girmedim takmadım veeeeeeeeee artık hamileyim
ALLAH razı olsun canım benimm ALLAH herkese nasip etsin inş. cumartesi öğrendim canım adetim 3 gün geçmişti 2 test aldım ikiside silik ama pozitfidi bugün dr gittim bebeğim henüz gözükmedi yarın kanda bakılcak sonra tekrar ulltrson inş. acaba ne zaman gözükür taze gebemiz zeynep cevap verir m,sn şu an 5 +2
ALLAH razı olsun canım benimm ALLAH herkese nasip etsin inş. cumartesi öğrendim canım adetim 3 gün geçmişti 2 test aldım ikiside silik ama pozitfidi bugün dr gittim bebeğim henüz gözükmedi yarın kanda bakılcak sonra tekrar ulltrson inş. acaba ne zaman gözükür taze gebemiz zeynep cevap verir m,sn şu an 5 +2
hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayıda nasip etsin
canımmm hayırlısı olsun canımmmmm benimmmmm
günaydınnn kepeklimmm erkencisin bugündeee... yanlız bırakmayayım dedim seni :))Günaydıııın...
kimsecikler gelmemiş mii dahaa...
günaydınnn kepeklimmm erkencisin bugündeee... yanlız bırakmayayım dedim seni :))
nasılsın canısııı
iyi olmana sevindim bende adet belirtileri başladı herhalde bugün yarın olurum..saol kuzucum cok sukur iyiyim..sabah bulantım vardı biraz ama gecer insallah.
sen nasılsın..
senın mıden nasıl oldu..oruca devammı Allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?