Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

seastar,melissaaa ve ebusum hosgeldınız ..nerlerdeydinizzz..

tahmın etmek zor dııl ebuus bu saatece yemek yıyordur kesın

evet yemekdeydim sürekli yiyiorum zaten hep acıkıyorum az yiyorum ama sık yiyorum

kızlar düzeldimi acaba zıkkım topik. patladım can sıkıntısından

evettt yaa naca girebildim uğraşıp duruyorum

Selam kızlar ben geldim oğluma bir yelek daha ördüm bitti battaniyeye başladım şimdi nasılsınız?

ne güzel ben atkı fln ördüm ama hiç denemedim yelek fln örmeyi annneanne babanne fln var onlar örer artık ne yapalım

slm kızlar nasılsınız bende geldimmmmmm

hoşgeldin idare ederiz

ay canım eşim sevmeseydi deli olurdum ben çok seviyorum örmeyi tabi öyle usta değilim ama süslemede falan değişik fikirlerim oluyor yeğenlerime çok ördüm herkes benden bişey bekliyor alıştılar:))

ne güzel yetenek işte aslında ama vakit de lazım

aminnnn amin cnm çok saol cümlemizinkini inş,rabbim iyi günlerini göstersin herzaman ...
evet cnm 2side öğlenci,bazen erkenden aldığımda oluyo çarşıya çıkmışken filan.....
hemde nasıl zor kuşum annelik anlatamam seninki doğsun bak ozaman anlicaksın o duyguyu....ama çoook güzel bir meslek annelik rabbim herkezlere nasip etsin inş....
bende çıkıyorum cnm belim çok ağrıyo.iyi akşamlarrrr

Ceyliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin facede konuşmaya çalıştığın kişi benim:)

herkese merhaba kızlar nasılsınız beni hatrılayan var mı içinizde 5 aydır bebek istiyoduk ama bu son ay pek siteye girmedim takmadım veeeeeeeeee artık hamileyim

herkese merhaba kızlar nasılsınız beni hatrılayan var mı içinizde 5 aydır bebek istiyoduk ama bu son ay pek siteye girmedim takmadım veeeeeeeeee artık hamileyim

ayyyy çokkkkk sevindimmmmm canımmm darısı bizlere inşşşşş
haydii kızlarrrrrr bu günün halayını çekelimmmmmm

canım ne zaman öğrendin ne kadarlık hamilesinnn ayyyy çok heyecanlandımmmmm yhaaaa

ALLAH razı olsun canım benimm ALLAH herkese nasip etsin inş. cumartesi öğrendim canım adetim 3 gün geçmişti 2 test aldım ikiside silik ama pozitfidi bugün dr gittim bebeğim henüz gözükmedi yarın kanda bakılcak sonra tekrar ulltrson inş. acaba ne zaman gözükür taze gebemiz zeynep cevap verir m,sn şu an 5 +2

hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayıda nasip etsin

canımmm hayırlısı olsun canımmmmm benimmmmm rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canımmm

Son düzenleme:
saol kuzucum cok sukur iyiyim..sabah bulantım vardı biraz ama gecer insallah.
sen nasılsın..
senın mıden nasıl oldu..oruca devammı Allah kabul etsin..
iyi olmana sevindim bende adet belirtileri başladı herhalde bugün yarın olurum..
oruca bugün ara verdim.. adet olmazsam yarın devam tabiki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…