Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slmlar bayanlar birasdan derse gitcemde bi bakıım dedim napıonuss
güllll inş tek atışta tutturursunuz bebişi canımm
kepeklim evhan benimde arada yokluo bulantılar kııı 2-3 gün sürüooo

canim benimde dün oldu. baya. yemekten sonra tatli yemistim sonra uyumusum bi yarim saat falan kalktigimda midem cok kötü bulaniyordu laoboya gittim yok birsey. gecen gastrit olmustumya damla yazmisti doktorum. siskinlige, mide bulantisina, mide eksimesine karsi falan. cok sükür mide eksimesi gecti geceleri biraz oluyo iste yatmadan hemen önce ama daha önceye göre azaldi. neyse dün iste midem bulanti yarim doz o damladan aldim hemen gecti. ilk baslarda degilde simdi bizim mide bulantilarima papatya cayida iyi gelirmis.

yaa papatya cayının iyi geldiğini duymamıstım.ama benimde bitki caylarına hiç ilgim yok :26: aksine hiç içemem ..ıhlamur de onu bıle ıcemem sevemıyorum bır turlü.

canım benim mide sorunum var zaten ben hamile kalmadan önce günde 7 tane ilaç içiyodum mide hapı düşün ve bi çok yasaklarım var yiyecek olarak benim midem hızlı çalışıyo bağırssaklarım yavaş dengelesin diye ilaç kullanıyodum sanırım ondan da bu durum böyle

hmm annadım valla cok gecmıs olsun insallah tez zamanda sende kurtulursun sıkıntılarından canım yaa.Allah yardımcın olsun.zor hakkaten.

ya kizlar birde gögüsümde catlaklar olustu. kremde kullaniyorum yagda. hemde catlak önleyici yagdan. ama gögüslerim cok büyüdü zaten ilk basta catliyordu fark ettim bir kac catlak. simdi birsürü olmus. kirmizi kirmizi. birde emzirirsem cogalir galiba. arkadasim gecen dedi bekle sen daha onlar dahada büyüyecek dedi simdi süt yokki daha süt inecek falan dedi dahada büyük olacaklarmis
ya ben evlenmeden 80 B kullaniryordum simdi 80 D oldu
ayyyy kizlar su kaburgamin agrisi bitirdi beni. valla 1 saat oturuyorum sabah basliyo bazen dolasiyorum geciyo oturuyorum 5 dakika gecmiyo yine basliyo. az sonra doktora bi sorayim bakalim.

Son düzenleme:
oh ne güzel iki ay iyimis. baktim canim burda marketlerde yok sesu. bakalim türk marketinde belki bulabilirim.

hıı bilmiyorum ki canım en iyisi o yaa ben diğerlerini flnda aldım ama onlar yapıştıkları yerden çıkmak bilmediler

mide bulantısı bende de var ama benim ilk aylar doktor normal dedi.çok uymak istiyorum ben ya sürekli uykum var

slm kızlar nasılsınız?

idare eder sen nasılsın

benim göğüsşerim daha yeni yeni büyümeye başladı şuan için bir sıkıntım yok bakalım ilerde nasıl olur bir krem vardı ismini bulup yazarım ben

evey arkadasın haklı sanırsam sumrucuk.sut gelınce masallah daha da buyuyecekler.ama catlaklara yapabılınecek bırsey yok.bikaç arkadastan duydum ne kullandılarsa fayda etmemıs.derisi çatlamaya musaıt ınsanın herhalukarda catlıyormus.
kaburga agrısı bende de oluyor ozellıkle yemeklerden sonra mıdem de sısınce bebek kaburgalarıma dogru yukselıyor sankı.nefesımı kesıyor...sonumuz hayır olsun..

kiz benimkiler büyüdükce büyüyo ya. zaten gögüslerim cok büyüdügü icin benim karnim kücük duruyo. kocamanlar ya. dekolte falan giymiyorum zaten ama bu görüntüyle asla giyemem zaten bundan sonrada. sonra sonra catlaklar soluyormus ama yinede görülüyo ya

slm betulcum..kolay gelsın bacım ..az daha dayan ne guzel somestre gelıyor..
Keske bende ogretmen olsaydım ..ahh essek kafam ahh...

Sarı slmlar.nasılsın.moralın bıraz duzeldı mı..aksam konustunuz mu esınle..

evet konuştuk da tabi önce kavga ettik.sonra unuttum dedi sen arasaydın falan.bende ona böyle olmasından rahatsız olduğumu düşünceli ilgili olması gerektiğini söyledim.ama bi arkadaşla konuştum aklıma bişey takıldı sanırım eşim ondan bana mesafeli duruyo...

ay canim ya ben dahada büyüsün istemiyorum sonra emzirmeyide birakinca iyice sarkarlar. ne güzel bomba gibi gögüslerim vardi evlenmeden. evlendim zaten büyüdü ve eski sikiligi gitti biraz. simdi sikiligi ayni ama ko0caman ve catlaklar ((((
neyse kizlar bana msde bir kac se ydaha yazayimda eve gidicem sonrada bebegimle randevuya.

gıcık karıya bak yaa
hee o kadan obezim dimi

takma kafanı canım kepekli kendine baksın ye sen korkma yarasın bebegine top top can olsun maşallah. ebrar bugün doktora gittik kocamla kız bebegimizi gördük teyzesi büyümüş tü doktor dedi 78 gr filan olmuş. maşallah dime teyzesi. kıpır kıpırdı. ultrasona girmeden önce çukulata yedik hiç sevmiyorum ama bebek daha iyi oynasın diye kocamada yedirdim. dedi istemiyorum dedim yemen lazım bebek oynuyormuş çukulata yiyince daha güzel görürüz dedim. oda sen ye benim mi karnımda çocuk dedi. dedim olsun babası degilmisin. ikimizinde yemesi lazım. ama boyunu söylemedi ya ben nasıl bulucam boyunu ultrasondaki degerlere göre araştırdım ama birşey anlamadım. birde senin gögüz uçlarının rengi koyulaştımı benim gögüz uçlarım kopkoyu oldu zenci gögüsleri gibi

uyy teyzesi yesin onu maşallah kuzuma bak nasıl büyümüş
canım gözün aydın hadi bakalım darısı bi daha ki randevuya
canım bende pek anlamıyorum o ultrason kağıdından
benimde boyunu hiç söylemedi dr bugüne kadar bende hep unutuyorum
ama bi sorun olsa söylerler zaten merak etme
aynen canım göğüsleri sorma koyulaştı tabi hemide o kahverengi kısım büyüyo artık

zeynom geldin mi kambersiz dügün. zeynepsiz topik hiç çekilmiyor ya. sarı canım. o arkadaş ne dedi sana çok merak ettim banada söylesene neden kocan böyleymiş lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sagol teyzesi. inşallah diger randevumuzda da tüm topikçek güzel güzel kıpır kıpır görürüz yavrularımızı. sag alim alırız kucaklarımıza. ben sordum boyunu hesaplayamıyorlar kesin bir sonuç bulunmuyormuş. hıh nasıl oluyor sa halbuki diger ultrasonlarda hep söylerdi. evet ya büyüyor o kısımlar. ama hiç şikayetim yok yavrum kendini belli etsinde herşeye razıyım.niye hala hissetmiyorum ya. geçen hafta karnımda pıt pıt yaptı ama bu hafta hiç yapmadı ne zaman sıklaşıcak bu pıt pıtlar

cnm eşinizle cinselliğiniz nasıl dedi bende sadece erkn boşlması var ama bunu ben sorun etmiyorum dedim.son beraberlikte de her zamankinden daha erken oldu buna bozuldu mahcup oldu dedim.ondan dolayıdır dedi.düşünüyorum da doğru galiba ((

annesi bebişin daha çok küçük hareket ediyor ama senin hissedebileceğin kadar kuvvetli deil
haftalar ilerledikçe daha çok anlıcan hareketlerini özellikle gece kendini dinle bak hareket ettiğini anlarsın ben uyurken onun hareketiyle uyanıyordum çoğu zaman
ama şimdi sabah benle uyanıyo akşam eve gidince uyuyo kızım çok uslu teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…