cnm eşinizle cinselliğiniz nasıl dedi bende sadece erkn boşlması var ama bunu ben sorun etmiyorum dedim.son beraberlikte de her zamankinden daha erken oldu buna bozuldu mahcup oldu dedim.ondan dolayıdır dedi.düşünüyorum da doğru galiba((
kızlar düzeldimi acaba zıkkım topik. patladım can sıkıntısından
zeynom geldin mi kambersiz dügün. zeynepsiz topik hiç çekilmiyor ya. sarı canım. o arkadaş ne dedi sana çok merak ettim banada söylesene neden kocan böyleymiş lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm eşinizle cinselliğiniz nasıl dedi bende sadece erkn boşlması var ama bunu ben sorun etmiyorum dedim.son beraberlikte de her zamankinden daha erken oldu buna bozuldu mahcup oldu dedim.ondan dolayıdır dedi.düşünüyorum da doğru galiba((
evet bana da mantıklı geldi. erkekler bu tarz şeyleri çok büyütürler. zaten erkeklerin cinsel sorunları toplum sorunlarının en üstünde sayılır. belki konuşarak zamanla aşabilir bunu. bu sorun mutlu olmak için engel degil.
Selam kızlar ben geldim oğluma bir yelek daha ördüm bitti battaniyeye başladım şimdi nasılsınız?
nolmuştuki topiğe kafayımı yemişti yine
Meraklı melahat:) Geldim ama işler çok hiç bişi yazamıyom ki şimdide namaza incem gene ikindiyi kaçırıyom
Canım doğrudur ama bunları konuşmak erkekleri daha kötü etkiler sen sadece ön sevişmeyi fazla uzatma ki eşin erken boşalmasın boşalıyorsa da sende numara yap ki adam iyi hissetsin sonra devamı gelir ve erken boşalma sorunu ortadan kalkar ama sen sen ol sakın konuşma erkeklik gururları zedelenir sanıyo odunlar:)
e oooohaaaaaa yani çüş filan oldum yani,naptın kızım yaaaaa
Konuşmasııııın:)
Melisaaaa hoşgeldin naber sumru akşam gidecekti sanırsam öle demişti die hatırlıyom yanlışsam biri beni düzeltsin:)
Bu arada kızlar size kurabiye yollayacam ya doğumlarınızda onun ilkini bu hafta sonu deniycem güzel olursa hepinize yollayacam doğumlarınızda:)
ay ben çooook sevindirik olurum biliyonmu.
Şimdi ben namaza kaçar
sonra görüşürük:)
ay sorma canım ya patladım resmen burda sohbete katılamasam da yorumları okuyarak zaman öldürüyordum. daraldım zaten bugün akşam olmadı gitti. akşam da osman var. hamile bir arkadaşım vardı bugün dogurmuş ya çok sevindim. cuma bekliyorlardı
oy oy maşallah sana örgüyü seviyosun galiba,bende zamanında çocuklarıma okadar çok örmüştümki,ama eşim örgü hiç sevmediği için hiçbirini giydiremedim.hep dağıttım,eve gelen misafirlerin çocuklarının üstünde bile görse çıkartıyo adam gıcık oluyo.
aa çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş,e çıkıp gezseydin kuşum neden tıkıldınki eve,bende okuldan sonra arkadaşa geçtim kahveye oturdum kaldım,eve geldim tel çaldı okuldan öğretmen aradı acil gelin diye oğlum sınıfta kusmuş üstüne başına neyseki yedekleri vardı giydirmişler hemen,ama nasıl korktum nasıl panik oldum anlatamam koştura koştura gittim karnımda nasıl ağrıdı anlatamam yani bayılıcaktım nerdeyse,eşim beni arasaydın dedi ama o gelene kadarrr işten ben aldımda geldim eve.
evet canım çok severim ama ben öyle el örgüsü beli olan modelleri değil hazır gibi duranları severim öyle yapmaya çalışırım eşim de çok sever o benden hevesli her yaptığıma hayran:)) ben hatta bebek çantamı örmeye karar verdim çok pahalı ya çantalar.
evet canım çok severim ama ben öyle el örgüsü beli olan modelleri değil hazır gibi duranları severim öyle yapmaya çalışırım eşim de çok sever o benden hevesli her yaptığıma hayran:)) ben hatta bebek çantamı örmeye karar verdim çok pahalı ya çantalar.
ah canım benim sen benim ördüklerimi bi görsen hayran kalırdın,modelli ve figürlü örürdüm ama artık ne örücem giydirmiyo etmiyo boşuna ne yorcam kendimi,ama kızıma pelerinve bolero ördüm ona bişi diyemiyo kızım artık 11 yaşında çünkü zevkine karışamıyo onun artık...
amin canım amin. darısı başımıza. ay ne olmuş ogluşuna inşallah birşeyi yoktur şimdi. dikkat et canım. heyecanlankam iyi degil. biz agır olmak zorundayız. ben çıkıp gezemem ki çalışıyorum canım. ahhh ahhh evde olsam gezmeye de gerek yok hemen yatar uyurum çok uykum geliyor
ellerine saglık annesi güle güle saglıcakla giysin inşallah. size küçük gelenleri bize yollarsın artık benim elimden hiç gelmez örgü. anneannesi yapar ama oda 6 7 aylık olmadan yapmam diyor birşeycik.
şuan bişeyi yok çok şükür iyi,uykusu gelmiş çizgi film izliyo,sorma yaa okadar dikkate rağmen bugün okuldan çağırılınca o dikkat diğerlerine yoğunlaşıyo karnındakinimi dünyadakinimi düşüncen anne olmak böyle bişi işte 3 parçaya bölünüyosun,doğru sen çalışıyordun dimi ne iş yapıyodun kuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?