iyi olmana sevindim bende adet belirtileri başladı herhalde bugün yarın olurum..
oruca bugün ara verdim.. adet olmazsam yarın devam tabiki....
herkese merhaba kızlar nasılsınız beni hatrılayan var mı içinizde 5 aydır bebek istiyoduk ama bu son ay pek siteye girmedim takmadım veeeeeeeeee artık hamileyim
ALLAH razı olsun canım benimm ALLAH herkese nasip etsin inş. cumartesi öğrendim canım adetim 3 gün geçmişti 2 test aldım ikiside silik ama pozitfidi bugün dr gittim bebeğim henüz gözükmedi yarın kanda bakılcak sonra tekrar ulltrson inş. acaba ne zaman gözükür taze gebemiz zeynep cevap verir m,sn şu an 5 +2
Günaydıııın...
kimsecikler gelmemiş mii dahaa...
günaydınnn kepeklimmm erkencisin bugündeee... yanlız bırakmayayım dedim seni :))
nasılsın canısııı
20 ekimde düşük yaptım 25 kasımda regl oldum..20 aralıkta tekrar oldum... oyüzden 20sinden 25ine kadar süresi var geldi geldi :))dur bakalım hayırlısı diyip bekleyelim.bundan once kac gün oldu adet olalı.düzene bindimi inşallah.
aslında hiç kaçırmam ama eşimle gece biraz tartıştık ben gittim yattım o yüzden yarısını kaçırdım...Birazdan netten izleyeceğim...Günaydın şekerler:) Ne sorcam size Öyle bir geçer zamankide ki osmana ne oldu facede herkes yorum yapıyoooo çatladım meraktan siz izliyonuz mu?
aslında hiç kaçırmam ama eşimle gece biraz tartıştık ben gittim yattım o yüzden yarısını kaçırdım...Birazdan netten izleyeceğim...
günaydıın zii ciiim..nasılsın kuzum..
ayy aksam osmanın basına gelmeyen kalmadı ki..
önce gece altına kacırdı dıe caroline bi dolu üzdü cocugu.oda evden kosarak kacarken araba carpıyordu.carolıne sınır ve korku ıle sokakta tokat attı cocuga.oda nasıl agladı nasıl agladı.tabı bu olanları alı kaptan gordu delırdı.oda carolıne yı dovmeye kalktı.
sonra alı kaptan oglunu gezmeye goturdu sahıle.orada alı kaptan gemılere bakıp hayallere dalınca .osmanda sahılde yurumeye basladı ..ayagı bı ıpe takıldı denıze dustu.ama kımse farketmedı..
son sahne osmanın ayakkabısı denızın dıbıne battı.
cok acıklıydı.
ama osman ölmez.ölürse dizi biiter..
aslında hiç kaçırmam ama eşimle gece biraz tartıştık ben gittim yattım o yüzden yarısını kaçırdım...Birazdan netten izleyeceğim...
noldu bacıım ..niye kızdın adama..adet gunun yaklasyor dıye sinirlisindir muhtemelen.işallah bebiş haberi gelir de hayırlısıyla mutlu olursunuz.
ya aslında ailesine kızdım ondan çıkarttım.. koltukta uyakalmışım otururken ayağı çarpmış koltuya bende korkarak uyandım bana yerine yat diyince bende insan böylemi uyandırılır dedim oda yanlışlıkla çarptım dedi tabi inanmadım kızdım yattım.. orada ağlaya ağlaya uyumuşum.. bir süre sonra bir ağlama sesiyle uyandımki eşim yanımda nasıl ağlıyor anlatamam... dedim niye ağlıyorsun ben sana kötü birşey demedim döndün gittin ağrıma gitti sana asla kötü birşey yapamam herşeyden vazgeçerim senden vazgeçemem neolur birdaha bana bunu yapma seni çok seviyorum deyince bende başladım sarılıp ağlaşmaya :)))) sonrasıı sarılıp yattık :))))Hayırdır kız sizde tartıştıysanız biz napalım? :) Neden tartıştınız umarım sorun yoktur?
hadi inşallah canım yaa.. ama ne bileyim ya o kadar takılıyımki şu hamileliğe eşimi üzüyorum sebepsiz işte...İnşallah bakın 2. hamiş haberide geldi benden sonra hatta seastarla beraber 3 oldu:) 4. nimet, 5. afr, 6. gül, 7. esra, 8. ceylin olsun:) Adet sırasına göre yazdım haaa:) Unuttuklarım varsa hatırlatın:)
ya aslında ailesine kızdım ondan çıkarttım.. koltukta uyakalmışım otururken ayağı çarpmış koltuya bende korkarak uyandım bana yerine yat diyince bende insan böylemi uyandırılır dedim oda yanlışlıkla çarptım dedi tabi inanmadım kızdım yattım.. orada ağlaya ağlaya uyumuşum.. bir süre sonra bir ağlama sesiyle uyandımki eşim yanımda nasıl ağlıyor anlatamam... dedim niye ağlıyorsun ben sana kötü birşey demedim döndün gittin ağrıma gitti sana asla kötü birşey yapamam herşeyden vazgeçerim senden vazgeçemem neolur birdaha bana bunu yapma seni çok seviyorum deyince bende başladım sarılıp ağlaşmaya :)))) sonrasıı sarılıp yattık :))))
günaydınn canım biz böyleyiz işte :)))Günaydın kuşlar ya sabah sabah bu ne duygusallık topicte yaa
Nimet ve kocasının halii osmanın hali allahım yaa
Öyle de canım eşimin ağlamasına hiç dayanamıyorumm hep derim sen susta ben ağlayayımm. bide çok tatlı ağlar ya insan ölüyor resmenn :)))Ay deli bunlar taze aşıklar kızım ilk zamanlarda olur böyle sıkıntılar dur daha neler yaşanacak :) Allah ağzınızın tadını bozmasın:)
sorma canım bukadar olduğunu hiç tahmin etmezdim...beni bu kadar seven eşime yaşgününde hamiş haberi vermeyi çok isterim inşallah böyle birşeyi yaşarız....ayy Allahım nımeeet..ne kadar duygusal kocan var masallah ..sende adamı üzme beee..
ebuşum hosgeldın..
ziii duana kocaman bı amın dıorum ınsallah surdakı kızlar hep hamıle olurda ..hep beraber sohbetler ederiz
canım ya ne diyeceğimi bilemiyorumm allahımın bir bildiği vardır inşallah bundan sonrası daha güzel olur sizin için...Kızınada birşey olmayacak emin ol tüm dualarımız seninle...günaydın kıslarrr nasılsınız
moralim b..kk gibi aman ya hiç uyumadımm bu koca mı yoksa düşman mı?ailesini yanımıza getirecekmiş yaşlanınca yaşlanınca dediği seneye kesin onlar çok çirkef olmadık küfürler edio bana sevgili kocamda bana bağırıo onlar mutlu olsun die. anlıcanıs bu iş burda biter zaten tartışınca olmadık pislikler yapıo.su bitti yine almadı tüm gün aşkım suuu die inledim dün inadından almadı 10dagidip ben aldım küçük su bugün yine almadı bak giderken burda suyu sen taşıon bende alamıom yaniineyse o benimle doğmamış benimlede ölmeyecekmiş bende yanlız yaşama fikrine alıştırıom kendime kızıma da bişey olursa naparım acaba
inşallah canım hamişlerin duası kabul olur inşallah canım inşalllahhhhhhhhhhhhnimet inş adet olmazsın canımm ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?