ay yememem canım. bizim burda bim var bimde etsiz satılıyor limon sıkıp sıkıp yiyorum eşimde sözde sevmiyor ben yedikçe oda yemeye başlıyor. ya 19 haftaya çok var ben artık hissetmek istiyorum onun için zannedersem böyle oluyor. o doguran arkadaşım. 3,5 aylıkken hissetmeye başlamıştı onunkide erkek. gerçi masum piside dedi benim ki kız ama oda erken oynadı ben erken hissettim tekmelerini buda herkezde farklı sanırım. yerim ben senin oglunu maşallah onda hareketli çocuk. dogduktan sonrada böyle hareketli olursa çok koşucaksın demek ki peşinden ismini ne düşünüyorsunuz canım. biz erkek olursa eşim yusuf ben burak olsun istiyorum belki yusuf burak olur ama eşim iki isim sevmiyormuş. banane ben istiyorum. yoksa dogurmam hep karnımda taşırım oglumuda hep burak diye severim.
epilasyonlada azaliyor tüylesiyor killar ama ist epilasyonunda acisi cok kötü ya. bende ayni üstler hadi neysede ama asagiya dogru yalöastikca dahada aciyo. zaten kocisim icin yaptirmistim bende ozaman. bi kacmadan önce yaptirmistim, bi evlendigimizde kisin gyanina gittigimde birde yazin dügünden önce. benim esimde öyle kiz hic durmak bilmiyo. hergün olsa yok demez valla. simdi hamileyimde dinleniyorum ya. hele ta baslarda kuduruktu ya bazen günde 2 kez bile oluyordu. he benimkide merak iste ilk baslarda yok demiyordum hic.
aynı benimkide öyle canım. geçen sene soguk moguk dinlemiyordu her gün yapıyorduk bu sene hem soguk hem bebek sagolsun. haftada 2 bilemedim 3 oluyor oda genelde hafta sonlarına denk geliyorsda biraz rahat
ediyorum. azgın kocayla ugraşmakta zor. sürekli olunca ben hiç istemiyorum tadı tuzu kalmıyor
valla canim biz isimlerde bi karar veremedik gitti. aslinda ilk basta sen koy diyordu sen begen diyordu esim ama sonra bi alim güzel dedi. tmm dedim fena degil hani. sonra nerden geldiyse aklina pusat geldi. ben hic sevmedim ama esim sanki baska isim yok dünyada gibi sürekli pusat pusat diyo. bi ara kaynatamgilde baslamisti pusat napiyo falan diye sormaya. ben hic demedim galiba anladilar onlarda sustu ama simdide kaynanam basladi her telefonda isim ne düsünüyorsunuz diye sormaya bir sürü isim sayiyor birde. hicbiride güzel degil. benim hosuma berkay, caner, kaan gidiyo hadi alimede tmm derim ama pusat istemiyorum. eger pusat olacak olursada ikinci ismi kuranda gecen bi isim olsun istiyorum. valla karisik bizimkisi. bana diyo pusattan güzel isim bul koyalim diyo bende birsürü isim sectim cikarttim önüne koydum hicbirini bgenmedi.
selam kızlar nasılsınız....
hadi hadi bugün iyisin :)
iyi canım ya sen nerelerdesin kaç zamandır. güzel haberler varmı sende.
evt cnm mutluyumm
Gunduzleri giremiyordum. Aksamları ise arada bir giriyorum.. Malesef yok. Sende var mi? En son melisa hamileydi baska var mi?
melisten sonra zkol hamiş kaldı. ben zaten hamişim hatırlıyorsan. 2 tanede hamiş arkadaş daha karıştı bize. gül tedaviye başladı. esrada tedavi oluyor. rodina yarın adet olmayı bekliyor inşallah olmaz. birde sarbeybimiz var oda hmiş olmayı bekliyo. başka kim kaldı unuttum. heee afr miz var oda beklenmeyen adeti bekliyor inşallah gelmez bebek gelir. ceylin kocasını bekliyor askere gitti askerlik dönüşü hamiş kalıcak allahın izniyle. bizde durumlar böyle zaten digerlerini biliyon hamiş olanları
Evet canım biliyorum digerlerini. Sen erkek mi bekliyorsun. Dogum ne zaman. Benimde adetim gecti 2-3 gun ama cocuk istedigimizden beri duzensizlesti adetlerim. Bakalım kismet artık..
daha belli olmadı canım. benim içimden geçiyor hayırlısı olsun diyorum ama içimden de erkek geçiyor. normalde kaç gün geçiyor. daha kaç gün bekleyip test yapacaksın
daha belli olmadı canım. benim içimden geçiyor hayırlısı olsun diyorum ama içimden de erkek geçiyor. normalde kaç gün geçiyor. daha kaç gün bekleyip test yapacaksın
Bebek dusundugumuz 2. ayda 10 gecti sonra adet oldum. Ertesi ay 5 gun gecti son 2 aydırda duzenli oluyordum yani 28 gunde oluyordu. 17 ocakta olmam lazımdi iste. Bekleyecegim en az 10 gun... Ama umutlu degilim.
hayırlsı olsun canım ya umarım dilediğim bebeğe kavuşursun en kısa zamanda
Saglıklı sıhatli olsunda ne olursa olsun. İlk bebekti dimi? Ne kadar denemeden sorna oldu..
nasıl barıştınız kız anlat bakayım merak ettim sen kaç yaşındasın bu arada eşin kaç yaşında
cnm dün çok üzgündüm ona msj attım beni seviyomusn diye o da tabiki seviyorm v.s. akşam eve gittim.çiğköfte hazırladım kapı çaldı açtım bi demet çiçek seni seviyorum diye kart çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.akşamda ilk hamle ondan geldi ve beni çok özlediğini söyledi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?