Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

valla canim biz isimlerde bi karar veremedik gitti. aslinda ilk basta sen koy diyordu sen begen diyordu esim ama sonra bi alim güzel dedi. tmm dedim fena degil hani. sonra nerden geldiyse aklina pusat geldi. ben hic sevmedim ama esim sanki baska isim yok dünyada gibi sürekli pusat pusat diyo. bi ara kaynatamgilde baslamisti pusat napiyo falan diye sormaya. ben hic demedim galiba anladilar onlarda sustu ama simdide kaynanam basladi her telefonda isim ne düsünüyorsunuz diye sormaya bir sürü isim sayiyor birde. hicbiride güzel degil. benim hosuma berkay, caner, kaan gidiyo hadi alimede tmm derim ama pusat istemiyorum. eger pusat olacak olursada ikinci ismi kuranda gecen bi isim olsun istiyorum. valla karisik bizimkisi. bana diyo pusattan güzel isim bul koyalim diyo bende birsürü isim sectim cikarttim önüne koydum hicbirini bgenmedi.

aynı benimkide öyle canım. geçen sene soguk moguk dinlemiyordu her gün yapıyorduk bu sene hem soguk hem bebek sagolsun. haftada 2 bilemedim 3 oluyor oda genelde hafta sonlarına denk geliyorsda biraz rahat ediyorum. azgın kocayla ugraşmakta zor. sürekli olunca ben hiç istemiyorum tadı tuzu kalmıyor

selam kızlar nasılsınız....

ay begenmezler canım bizimkide aynı ben kaç tane isim buldum eşim hep dedi bu ırakta olmaz bu ırakta olmaz artık ben pes ettim. bak eşine deki burda bir dizi vardı köpekli köpegin adı pusattı çocugun adı pusat olmasın de. pusat güzel degil bencede. kaan çok güzek caner de güzel berkayda idare eder bence. bak arda da güzel berat güzel ben bir ara laçin istiyordum tabi eşim olmaz dedi. alperen çok güzel murat güzel enes güzel bunlarıda bir düşün derim canım belki birinden birini kocan begenir ama pusat koymasın. merak etme arar buluruz güzel isimler kocan a pusattan vazgeçer

Gunduzleri giremiyordum. Aksamları ise arada bir giriyorum.. Malesef yok. Sende var mi? En son melisa hamileydi baska var mi?

melisten sonra zkol hamiş kaldı. ben zaten hamişim hatırlıyorsan. 2 tanede hamiş arkadaş daha karıştı bize. gül tedaviye başladı. esrada tedavi oluyor. rodina yarın adet olmayı bekliyor inşallah olmaz. birde sarbeybimiz var oda hmiş olmayı bekliyo. başka kim kaldı unuttum. heee afr miz var oda beklenmeyen adeti bekliyor inşallah gelmez bebek gelir. ceylin kocasını bekliyor askere gitti askerlik dönüşü hamiş kalıcak allahın izniyle. bizde durumlar böyle zaten digerlerini biliyon hamiş olanları

Evet canım biliyorum digerlerini. Sen erkek mi bekliyorsun. Dogum ne zaman. Benimde adetim gecti 2-3 gun ama cocuk istedigimizden beri duzensizlesti adetlerim. Bakalım kismet artık..

Evet canım biliyorum digerlerini. Sen erkek mi bekliyorsun. Dogum ne zaman. Benimde adetim gecti 2-3 gun ama cocuk istedigimizden beri duzensizlesti adetlerim. Bakalım kismet artık..

daha belli olmadı canım. benim içimden geçiyor hayırlısı olsun diyorum ama içimden de erkek geçiyor. normalde kaç gün geçiyor. daha kaç gün bekleyip test yapacaksın

daha belli olmadı canım. benim içimden geçiyor hayırlısı olsun diyorum ama içimden de erkek geçiyor. normalde kaç gün geçiyor. daha kaç gün bekleyip test yapacaksın

Bebek dusundugumuz 2. ayda 10 gecti sonra adet oldum. Ertesi ay 5 gun gecti son 2 aydırda duzenli oluyordum yani 28 gunde oluyordu. 17 ocakta olmam lazımdi iste. Bekleyecegim en az 10 gun... Ama umutlu degilim.

Bebek dusundugumuz 2. ayda 10 gecti sonra adet oldum. Ertesi ay 5 gun gecti son 2 aydırda duzenli oluyordum yani 28 gunde oluyordu. 17 ocakta olmam lazımdi iste. Bekleyecegim en az 10 gun... Ama umutlu degilim.

hayırlsı olsun canım ya umarım dilediğim bebeğe kavuşursun en kısa zamanda

Herkese merhaba.. Benim reglm dün bitti ve biz de bebiş istiyoruz...Taktikleri olan var mı? Bu arada 28 günde bir regl oluyorum...

Saglıklı sıhatli olsunda ne olursa olsun. İlk bebekti dimi? Ne kadar denemeden sorna oldu..

canım bizim şöyle oldu biz 26 nisan 2009 da evlendik eşim bebek istemiyordu onun için hep korunduk. sonra zar zor ikna ettim ve 2010 mayısında son adetimi oldum korunmayı bıraktık haziranda hamiş kaldım. temmuzda düştü. doktor 3 ay yapmayın dedi ama ben 2. ayda korunmayı bırakım o ay eylüldü o ya hamiş kalmadım. çok şükür ekimde hamile kaldım. biz fazla ugraşmadık allaha şükür. inşallah sizinde bu ay tutmuştur bebiş. nasıl belirtilerin var canım. kendinde bir degişiklik hissediyormusun gerçi umutlu degilim diyorsun ama umutlu olmadıgın ay hamiş kalıyorsun inan bana düşünmemk lazım.

nasıl barıştınız kız anlat bakayım merak ettim sen kaç yaşındasın bu arada eşin kaç yaşında

cnm dün çok üzgündüm ona msj attım beni seviyomusn diye o da tabiki seviyorm v.s. akşam eve gittim.çiğköfte hazırladım kapı çaldı açtım bi demet çiçek seni seviyorum diye kart çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.akşamda ilk hamle ondan geldi ve beni çok özlediğini söyledi....

ay çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook romantik maşallah ya. kız boşuna kendini üzmüşsün o kadar o kadar da odun degilmiş kocan. hadi gözün aydın. inşallah hep böyle olur kocan evinizde de hep huzur olur ve sonrada bebiş gelir inşallah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…