Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm kızlaaarrr nasılsınız.

ferdacıım benımde basından berı içime hep erkek doguyordu.tatlı hiiç yemedim halada yiyemiyorum.bi ara tek besin kaynagım tursuydu :) sonra doktorum kız dedı ama ınan hııc üzülmedim.Allahım saglık sıhhat versınde ..onlar bızı anne baba sectı ya gerısı muhım dııl :))

sumruş nassın kuzum.masallah bebişine tosun olmus .bende senınle aynı haftada gıtmıstım doktora ..bızımkıde 35 cm dı .doktor masallah uzun bi bebek demişti.850 gr da agırlıgımız vardı. masallah nazar degmesın bebıslere..

sarıııbeybii..gözünaydın canıım..nasıl oldu anlatsana nasıl barıştınız..

yezi hosgeldin canım.hadi inşallah senden de tez zamnda hamıle haberı alırız..gönlüne göre olsun ınsallah..

slm kızlar yemekete idim anca geldim ilk gittiginde 20 günde gidiyorsun ama o kadar fark ediyor ki anlatamama hem çok fazla uzamıyo nolcak ki eşinin bişey diyecegini sanmıyorum çogu evliler gidiyo sankim onlar oynaşmıyo mu kız öyle düşünme 1 defa uzatırsın jiletle aldıktan 8 gün sonra gidiyosun eşine de söyle agdaya gidecem diye bakalım rahatsız olutyormu bence hoşuna gider çünkü jiletle insan rahatsız oluyo kız agdadan çıktıktan sonra yumuşacık oluyo tavsiye ederimmm yaniii

cnm benimsağol Allah herkesin mutluluğunu daim etsin. inş inş bebişte olur.kız dün günündeydi adam yoksa genelde odunluğu daha ön plandadır

arkadaşlar bi kaç gündür takip ediyorum bu sayfayı.. gruba dahil olmadık sanırım..hamile değilim hatta hafif vajiliyim ilişkimiz yarıya kadar oluyor ama ben bu ay her şeyin yolunda gdeceğine inanaraktan bu sayfaya yazdım bebiş istiyoruz diye...

ayy bende kız derlerse hiç üzülmem eli ayagı saglam olsun saglıklı olsun da gerisi önemli degil. yeterli sag salim gelsin yavrular.

Kız azgın karı sen kocana kaçtınmı nasıl yani o türkiyede sen almanyada ayyy merank ettim anlatsana kız:)

Heyy millet beni duyan olmadımı

Çoook sevindim düzelr tabi kimse sevmediği insanla birlikte olmaz rahat ol:)

Azgın dana kızım dur biraz çocuk içerde sarsıntıya maruz kalıyo:)

Hay Allah seni ne etmesin karıyı soğuttu isimden iyice deli:)

amin canım insallah. Sen hamilesin galiba..

Hoşgeldin şeker naber? Bişi diyimmi düşünmediğin ay hemen hamile kalıyon rahat ol:)

Peki o problemle karşılaştınızmı hayır dimi? Adamın üstüne gitmediğin zaman daha rahat olur herşey bi problemde olmaz :)

Hoşgeldin şeker:) Bizde hamilelerde var hamiş olmayı bekleyenlerde:) Hepimiz bu sayfada hamiş kaldık darısı başına vajinismusmu var sende? Gelir bebişin çok bekletmeden ama önce vaji sorununu halletmelisin bence bu arada ne kadarlık evlisin kepeklinin sorusu ama ben soram madem inmisin cin misin anlat kendini:)

afiyet olsun canım yok benim kocam bakımlı olmamdan hoşlanır hatta bir ara komple epilasyon yaptır dedi araştırdım çok pahalıya çıkıyordu onun için o kaldı. ben agdaya gidicem desem çıkarır parasınıda kendi verir benim sorunum uzatamamaktı ama artıkın uzuyor. şimdide ben vakit bulamıyorum ama bende başlamayı düşünüyorum. rahatlık valla ya. hem zamanlada azalıyor. iyi oluyor. çok arkaaşım var kendi alabiliyor ama malesef ben agdayla morartıyotum oramı buramı alette acıyıyor canımı birde uyuşturucu kremler varmış ama ondan korkarım artık allah korusun bebge filan zararı olur diye en iyisi agda ay başı giderim inşallah maaşlarımızı alalımda ne olacak ayda bir 15 lira nelere vermiyoruz.

cnm benimsağol Allah herkesin mutluluğunu daim etsin. inş inş bebişte olur.kız dün günündeydi adam yoksa genelde odunluğu daha ön plandadır

Kız bacım bende öyle turşuyla besleniyom valla bide portakal limon cikolata 2 aydır ağzıma sürmedim anaaam kızım mı olacak yaaa:) Ben çok istiyorum kızım olsun sağlıklı olsun tabi ama Rabbim bana ben gibi bi kız versin ama ben kadar yaramaz ve şimarık olmasın:)

ayy sarı masallah cok sevındıım :)
insallah Allahım huzurunuzu bozmasın ..

oglun olacak oglun olacak kafana sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben azgın degilim kız bana ayda bir olsada olur olmasada. ama kocam istekli ne edem sürekli yok mu diyem yani. zaten sumruda begenmiyorki zaten sıcak bakmıyor isme. hem yalanmı ya ben yanlışmı hatırlıyorum pusat diye köpekli bir film yokmuydu. ilk çocugu sumrununda begendigi isim olsun haksızmıyım ama

Haklısın tamam be ağlama deli lan senin kocan türkçe biliyomu nasıl anlaşıyonuz ay çok merank ettim:)

Hoşbulduk canım.. Aminnnn diyeyim ben de darısı bizlere.. olanlara da rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin...
Ben tam vajili değilim, ayın 24 ünde tam 4 ayımızı doldurmuş olcaz....
İlk ay ilişkiye giremedik çok acı oluyordu, 2 ayrı doktora göründüm meğerse sorun zar çok kalınmış ilişki olsa da çok kanamalı olurmuş ve sonum yine hastane operasyon dikiş vs.. Bunları yaşamaktan korktum iyice gerildim, genel anesteziyle kızlık zarı operasyonu geçirdim. Eşe yardımcı olması için zar da minik delikler açıldı.. 15 gün ilişki yasağı üstüne adet olayı derken 15 gün sonunda ilk ilişkimizde artık bekaretim bozuldu...Ancak tam ilişkiye giremedik, afedersiniz ama açıkça yazıyorum hep... Yarıya kadar oluyor bizim, bi noktadan sonra acı hissi var.. Sraya yine adet zamanı girdi.. Bu site sayesinde cesaretim arttı, dün bitti adetim.. Bu ay tamamiyle olur inşallah... Biz bebek de istiyoruz 2 sevinci bi arada yaşayalım yani nasip olursa tabi..

Hade leeeen kızım olursa çok istiycen ama vermiycem onu sana deli karı:)

isteyen kim direk kaçırır 18 yaşını doldurur doldurmaz. zaten benim oglumu görse kızın agzının suyu akar ana güzek baba güzel. evladım da güzel olur inşallah. kızının bir resmini gösteririm ogluma begendigi anda atlarız arabaya saçından tuttugumuz gibi getiriz direk nikah ederiz. haaahahahhahhahh. şaka bir yana dün rüyamda kızım olmuştu. çok güzel yeşil bir elbise giydirmiştim süsü bebegi gibi oturuyordu beşiginde allah hayırlara yorsun. acaba bizimkide mi kız ya yoksam düşünmekten mi böyle oldum. neyse az kaldı yakında ögreniriz allahın izniyle.

elisaist cicim işallah sende bu sitede hamıs kalırsın.yarı vajiliyim dediğine göre bi kısmını hallettin demektir.hiiç bunu düşünme .bebek fikrine sabitleme aklını.ve adetten sonra gun asırı ilişkiyle olur tez zamanda ınsallah.
haa hamıle kalmadan once bı smear testı yaptırmak,doktor kontrolune gıtmek ,folıkasıt kullanmaya baslamak lazım..bunlarıda atlama derım.

Ne gusel canim.. Allah saglıklı bir sekilde dogmasını da nasip etsin.. Herhangi bir degisiklik hissetmiyorum. Ne tur belirtiler oluyor.

biz hamilelikten sonra 1 kere ilişkiye girdik biraz korkuyoruz ikimizde ilk 3 ay riskli diye ama eşimde çok istekli benim ama şu ayı atlatalım diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…