agda yaptırmak iyi ya bende bir iki kez yaptırdım sadece kuşuma benim kuaförüm 15 lira alıyordu da ben uzatamadıgım için agda yaptıramıyorum. ne kadar uzatmak lazım acaba. biz ilk evlendigimizden beri sagolsun kocam her gün oynaşmak isterdi. hiç uzatamazdım hep jilet yapardım. biraz uzadıgında da epilasyon aletiyle yapardım ama oda canımı çok yakıyor üstlere alıştım da altlarını yapamıyorum ama agda olsa pratik olur hem agda bir yaptırsan yetiyor hemde zamanla azaltıyor kıllar tüye dönüşüyor.
ay çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook romantik maşallah ya. kız boşuna kendini üzmüşsün o kadar o kadar da odun degilmiş kocan. hadi gözün aydın. inşallah hep böyle olur kocan evinizde de hep huzur olur ve sonrada bebiş gelir inşallah inşallah
ayy bende kız derlerse hiç üzülmem eli ayagı saglam olsun saglıklı olsun da gerisi önemli degil. yeterli sag salim gelsin yavrular.slm kızlaaarrr nasılsınız.
ferdacıım benımde basından berı içime hep erkek doguyordu.tatlı hiiç yemedim halada yiyemiyorum.bi ara tek besin kaynagım tursuydu :) sonra doktorum kız dedı ama ınan hııc üzülmedim.Allahım saglık sıhhat versınde ..onlar bızı anne baba sectı ya gerısı muhım dııl :))
sumruş nassın kuzum.masallah bebişine tosun olmus .bende senınle aynı haftada gıtmıstım doktora ..bızımkıde 35 cm dı .doktor masallah uzun bi bebek demişti.850 gr da agırlıgımız vardı. masallah nazar degmesın bebıslere..
sarıııbeybii..gözünaydın canıım..nasıl oldu anlatsana nasıl barıştınız..
yezi hosgeldin canım.hadi inşallah senden de tez zamnda hamıle haberı alırız..gönlüne göre olsun ınsallah..
epilasyonlada azaliyor tüylesiyor killar ama ist epilasyonunda acisi cok kötü ya. bende ayni üstler hadi neysede ama asagiya dogru yalöastikca dahada aciyo. zaten kocisim icin yaptirmistim bende ozaman. bi kacmadan önce yaptirmistim, bi evlendigimizde kisin gyanina gittigimde birde yazin dügünden önce. benim esimde öyle kiz hic durmak bilmiyo. hergün olsa yok demez valla. simdi hamileyimde dinleniyorum ya. hele ta baslarda kuduruktu ya bazen günde 2 kez bile oluyordu. he benimkide merak iste ilk baslarda yok demiyordum hic.
Heyy millet beni duyan olmadımı
aynı benimkide öyle canım. geçen sene soguk moguk dinlemiyordu her gün yapıyorduk bu sene hem soguk hem bebek sagolsun. haftada 2 bilemedim 3 oluyor oda genelde hafta sonlarına denk geliyorsda biraz rahat ediyorum. azgın kocayla ugraşmakta zor. sürekli olunca ben hiç istemiyorum tadı tuzu kalmıyor
ay begenmezler canım bizimkide aynı ben kaç tane isim buldum eşim hep dedi bu ırakta olmaz bu ırakta olmaz artık ben pes ettim. bak eşine deki burda bir dizi vardı köpekli köpegin adı pusattı çocugun adı pusat olmasın de. pusat güzel degil bencede. kaan çok güzek caner de güzel berkayda idare eder bence. bak arda da güzel berat güzel ben bir ara laçin istiyordum tabi eşim olmaz dedi. alperen çok güzel murat güzel enes güzel bunlarıda bir düşün derim canım belki birinden birini kocan begenir ama pusat koymasın. merak etme arar buluruz güzel isimler kocan a pusattan vazgeçer
amin canım insallah. Sen hamilesin galiba..
cnm dün çok üzgündüm ona msj attım beni seviyomusn diye o da tabiki seviyorm v.s. akşam eve gittim.çiğköfte hazırladım kapı çaldı açtım bi demet çiçek seni seviyorum diye kart çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.akşamda ilk hamle ondan geldi ve beni çok özlediğini söyledi....
arkadaşlar bi kaç gündür takip ediyorum bu sayfayı.. gruba dahil olmadık sanırım..hamile değilim hatta hafif vajiliyim ilişkimiz yarıya kadar oluyor ama ben bu ay her şeyin yolunda gdeceğine inanaraktan bu sayfaya yazdım bebiş istiyoruz diye...
slm kızlar yemekete idim anca geldim ilk gittiginde 20 günde gidiyorsun ama o kadar fark ediyor ki anlatamama hem çok fazla uzamıyo nolcak ki eşinin bişey diyecegini sanmıyorum çogu evliler gidiyo sankim onlar oynaşmıyo mu kız öyle düşünme 1 defa uzatırsın jiletle aldıktan 8 gün sonra gidiyosun eşine de söyle agdaya gidecem diye bakalım rahatsız olutyormu bence hoşuna gider çünkü jiletle insan rahatsız oluyo kız agdadan çıktıktan sonra yumuşacık oluyo tavsiye ederimmm yaniii
ay çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook romantik maşallah ya. kız boşuna kendini üzmüşsün o kadar o kadar da odun degilmiş kocan. hadi gözün aydın. inşallah hep böyle olur kocan evinizde de hep huzur olur ve sonrada bebiş gelir inşallah inşallah
slm kızlaaarrr nasılsınız.
ferdacıım benımde basından berı içime hep erkek doguyordu.tatlı hiiç yemedim halada yiyemiyorum.bi ara tek besin kaynagım tursuydu :) sonra doktorum kız dedı ama ınan hııc üzülmedim.Allahım saglık sıhhat versınde ..onlar bızı anne baba sectı ya gerısı muhım dııl :))
sumruş nassın kuzum.masallah bebişine tosun olmus .bende senınle aynı haftada gıtmıstım doktora ..bızımkıde 35 cm dı .doktor masallah uzun bi bebek demişti.850 gr da agırlıgımız vardı. masallah nazar degmesın bebıslere..
sarıııbeybii..gözünaydın canıım..nasıl oldu anlatsana nasıl barıştınız..
yezi hosgeldin canım.hadi inşallah senden de tez zamnda hamıle haberı alırız..gönlüne göre olsun ınsallah..
cnm dün çok üzgündüm ona msj attım beni seviyomusn diye o da tabiki seviyorm v.s. akşam eve gittim.çiğköfte hazırladım kapı çaldı açtım bi demet çiçek seni seviyorum diye kart çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.akşamda ilk hamle ondan geldi ve beni çok özlediğini söyledi....
Kız bacım bende öyle turşuyla besleniyom valla bide portakal limon cikolata 2 aydır ağzıma sürmedim anaaam kızım mı olacak yaaa:) Ben çok istiyorum kızım olsun sağlıklı olsun tabi ama Rabbim bana ben gibi bi kız versin ama ben kadar yaramaz ve şimarık olmasın:)
oglun olacak oglun olacak kafana sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Kız azgın karı sen kocana kaçtınmı nasıl yani o türkiyede sen almanyada ayyy merank ettim anlatsana kız:)
Çoook sevindim düzelr tabi kimse sevmediği insanla birlikte olmaz rahat ol:)
Azgın dana kızım dur biraz çocuk içerde sarsıntıya maruz kalıyo:)
Hay Allah seni ne etmesin karıyı soğuttu isimden iyice deli:)
Hoşgeldin şeker naber? Bişi diyimmi düşünmediğin ay hemen hamile kalıyon rahat ol:)
Peki o problemle karşılaştınızmı hayır dimi? Adamın üstüne gitmediğin zaman daha rahat olur herşey bi problemde olmaz :)
ben azgın degilim kız bana ayda bir olsada olur olmasada. ama kocam istekli ne edem sürekli yok mu diyem yani. zaten sumruda begenmiyorki zaten sıcak bakmıyor isme. hem yalanmı ya ben yanlışmı hatırlıyorum pusat diye köpekli bir film yokmuydu. ilk çocugu sumrununda begendigi isim olsun haksızmıyım ama
Hoşgeldin şeker:) Bizde hamilelerde var hamiş olmayı bekleyenlerde:) Hepimiz bu sayfada hamiş kaldık darısı başına vajinismusmu var sende? Gelir bebişin çok bekletmeden ama önce vaji sorununu halletmelisin bence bu arada ne kadarlık evlisin kepeklinin sorusu ama ben soram madem inmisin cin misin anlat kendini:)
Hade leeeen kızım olursa çok istiycen ama vermiycem onu sana deli karı:)
canım bizim şöyle oldu biz 26 nisan 2009 da evlendik eşim bebek istemiyordu onun için hep korunduk. sonra zar zor ikna ettim ve 2010 mayısında son adetimi oldum korunmayı bıraktık haziranda hamiş kaldım. temmuzda düştü. doktor 3 ay yapmayın dedi ama ben 2. ayda korunmayı bırakım o ay eylüldü o ya hamiş kalmadım. çok şükür ekimde hamile kaldım. biz fazla ugraşmadık allaha şükür. inşallah sizinde bu ay tutmuştur bebiş. nasıl belirtilerin var canım. kendinde bir degişiklik hissediyormusun gerçi umutlu degilim diyorsun ama umutlu olmadıgın ay hamiş kalıyorsun inan bana düşünmemk lazım.
ben azgın degilim kız bana ayda bir olsada olur olmasada. ama kocam istekli ne edem sürekli yok mu diyem yani. zaten sumruda begenmiyorki zaten sıcak bakmıyor isme. hem yalanmı ya ben yanlışmı hatırlıyorum pusat diye köpekli bir film yokmuydu. ilk çocugu sumrununda begendigi isim olsun haksızmıyım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?