isteyen kim direk kaçırır 18 yaşını doldurur doldurmaz. zaten benim oglumu görse kızın agzının suyu akar ana güzek baba güzel. evladım da güzel olur inşallah. kızının bir resmini gösteririm ogluma begendigi anda atlarız arabaya saçından tuttugumuz gibi getiriz direk nikah ederiz. haaahahahhahhahh. şaka bir yana dün rüyamda kızım olmuştu. çok güzel yeşil bir elbise giydirmiştim süsü bebegi gibi oturuyordu beşiginde allah hayırlara yorsun. acaba bizimkide mi kız ya yoksam düşünmekten mi böyle oldum. neyse az kaldı yakında ögreniriz allahın izniyle.
Haklısın tamam be ağlama deli lan senin kocan türkçe biliyomu nasıl anlaşıyonuz ay çok merank ettim:)
elisaist cicim işallah sende bu sitede hamıs kalırsın.yarı vajiliyim dediğine göre bi kısmını hallettin demektir.hiiç bunu düşünme .bebek fikrine sabitleme aklını.ve adetten sonra gun asırı ilişkiyle olur tez zamanda ınsallah.
haa hamıle kalmadan once bı smear testı yaptırmak,doktor kontrolune gıtmek ,folıkasıt kullanmaya baslamak lazım..bunlarıda atlama derım.
merak mı aşeriyon sende kepekli gibi. türkçe biliyor canım 11 12 sene olmuş istanbula geleli zaten türkmen ya. türkçeye yatkın oluyor dilleri. kaynanm türkçe bilmiyor ama anlıyorum onu hatta azıcıkta arapçam var söylemesi ayıp onuda iş yerindeki çocuklardan ögrendiim. eşim sagolsun ögret diyorum da ögretmiyor. eve girdigi anda Yasakli Site nin karşısında oturuyor. kuran okumak için arapça ögrenmek istiyorum. ama kocam ögretmiyor. bizim mahallede çok kadınlar var ögreten bebek dogarsa hayırlısıyla. evde oldugum süre içinde fırsat buldukça ögrenmeyi düşünüyorum
Hoşbulduk canım.. Aminnnn diyeyim ben de darısı bizlere..olanlara da rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin...
Ben tam vajili değilim, ayın 24 ünde tam 4 ayımızı doldurmuş olcaz....
İlk ay ilişkiye giremedik çok acı oluyordu, 2 ayrı doktora göründüm meğerse sorun zar çok kalınmış ilişki olsa da çok kanamalı olurmuş ve sonum yine hastane operasyon dikiş vs.. Bunları yaşamaktan korktum iyice gerildim, genel anesteziyle kızlık zarı operasyonu geçirdim. Eşe yardımcı olması için zar da minik delikler açıldı.. 15 gün ilişki yasağı üstüne adet olayı derken 15 gün sonunda ilk ilişkimizde artık bekaretim bozuldu...Ancak tam ilişkiye giremedik, afedersiniz ama açıkça yazıyorum hep... Yarıya kadar oluyor bizim, bi noktadan sonra acı hissi var.. Sraya yine adet zamanı girdi.. Bu site sayesinde cesaretim arttı, dün bitti adetim.. Bu ay tamamiyle olur inşallah... Biz bebek de istiyoruz 2 sevinci bi arada yaşayalım yani nasip olursa tabi..
isteyen kim direk kaçırır 18 yaşını doldurur doldurmaz. zaten benim oglumu görse kızın agzının suyu akar ana güzek baba güzel. evladım da güzel olur inşallah. kızının bir resmini gösteririm ogluma begendigi anda atlarız arabaya saçından tuttugumuz gibi getiriz direk nikah ederiz. haaahahahhahhahh. şaka bir yana dün rüyamda kızım olmuştu. çok güzel yeşil bir elbise giydirmiştim süsü bebegi gibi oturuyordu beşiginde allah hayırlara yorsun. acaba bizimkide mi kız ya yoksam düşünmekten mi böyle oldum. neyse az kaldı yakında ögreniriz allahın izniyle.
biz hamilelikten sonra 1 kere ilişkiye girdik biraz korkuyoruz ikimizde ilk 3 ay riskli diye ama eşimde çok istekli benim ama şu ayı atlatalım diyoruz
ay masallah ne güzel bi rüyaa..yesil gormekte hayırmıs canım benım ..bence senınde kızın olur dıye tahmın edıyorum :)))
kıız ziii yine niye agzın bozuk senın..karı , azgın diyip durma mıllete..oglunun pipisini ben keserim haaa..
merak mı aşeriyon sende kepekli gibi. türkçe biliyor canım 11 12 sene olmuş istanbula geleli zaten türkmen ya. türkçeye yatkın oluyor dilleri. kaynanm türkçe bilmiyor ama anlıyorum onu hatta azıcıkta arapçam var söylemesi ayıp onuda iş yerindeki çocuklardan ögrendiim. eşim sagolsun ögret diyorum da ögretmiyor. eve girdigi anda tv nin karşısında oturuyor. kuran okumak için arapça ögrenmek istiyorum. ama kocam ögretmiyor. bizim mahallede çok kadınlar var ögreten bebek dogarsa hayırlısıyla. evde oldugum süre içinde fırsat buldukça ögrenmeyi düşünüyorum
Ne gusel canim.. Allah saglıklı bir sekilde dogmasını da nasip etsin.. Herhangi bir degisiklik hissetmiyorum. Ne tur belirtiler oluyor.
Kepekliiii sendemi oğluş diyon bana:)
İlk sorduğumda;
kepekliekmek kullanıcısından alıntı
ziii bence kııııızzz
demiştin saklıyom hala:)
biz hamilelikten sonra 1 kere ilişkiye girdik biraz korkuyoruz ikimizde ilk 3 ay riskli diye ama eşimde çok istekli benim ama şu ayı atlatalım diyoruz
ben senı kızdırmak ıcın ole yazdım şimdik ..yoksa gonlumden gecen kız..
ay masallah ne güzel bi rüyaa..yesil gormekte hayırmıs canım benım ..bence senınde kızın olur dıye tahmın edıyorum :)))
kıız ziii yine niye agzın bozuk senın..karı , azgın diyip durma mıllete..oglunun pipisini ben keserim haaa..
SELAMLARR NABERSİNİZZ.
ben iyimmmm. işlerle uğraşıyorummm
Merhaba bende yeniyim sitede Allah Herkeze Sağlıklı Bir Şekilde Bebeklerimizi Kucamıza Almaya Nasip Etsin Ben Daha Öğrenemedim Bebişin Cinsiyetini ama İçime kız gibi doğuyor ilk zamanlarda çok limon yedim ekşi istedi canım hep bu sıralardada hep çikolata pasta o tür istiyo canım hayırlısı neyse o olsun kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda .
Hos geldin gulcum. İyiyiz valla aynen devam.. Sen?
ne olsunya dün tahlil sonucunu aldım. bugün yine inceliyodum sarılık değerleri yüksek baktımm kafama takıldı tansiyonum yükseldi. aradım şimdi. iyiye işaretmiş aşılı olduğumu gösteriyomuş.kendi kendime tansiyonu yükselttim başım ağrıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?