Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay masallah ne güzel bi rüyaa..yesil gormekte hayırmıs canım benım ..bence senınde kızın olur dıye tahmın edıyorum :)))

kıız ziii yine niye agzın bozuk senın..karı , azgın diyip durma mıllete.. oglunun pipisini ben keserim haaa..

Haklısın tamam be ağlama deli lan senin kocan türkçe biliyomu nasıl anlaşıyonuz ay çok merank ettim:)

merak mı aşeriyon sende kepekli gibi. türkçe biliyor canım 11 12 sene olmuş istanbula geleli zaten türkmen ya. türkçeye yatkın oluyor dilleri. kaynanm türkçe bilmiyor ama anlıyorum onu hatta azıcıkta arapçam var söylemesi ayıp onuda iş yerindeki çocuklardan ögrendiim. eşim sagolsun ögret diyorum da ögretmiyor. eve girdigi anda tv nin karşısında oturuyor. kuran okumak için arapça ögrenmek istiyorum. ama kocam ögretmiyor. bizim mahallede çok kadınlar var ögreten bebek dogarsa hayırlısıyla. evde oldugum süre içinde fırsat buldukça ögrenmeyi düşünüyorum

canım işte önceki mesajımda durumumu... bu aydan ümitliyim bakalım...

folic asit kullanıyorum ben ablam hemşire o vermişti kullan diye 20 gün oldu başlayalı.. onun dışında smear testi ne bilmiyorum ama doktor kontrolüne gitcem önce şu ilişkide düzene girelim onu bekliyorum... dua edin nolur..

kimse ben kadan meranklanamaz..

Hıııım hayırlısı olsun kuşum çoğu gitmiş azı kalmış sık dişini bitir işini yavrum:) Yaaa ben anlamıyom hangi anıma denk gelmişti acep ben hiç ağrı çekmemiştim niye acep:) Kan gelmişti ama sinek ısırığı gibi bi ağrıydı şaştım valla:)

Hadi ordan zordur almak bizden kızı...

biz hamilelikten sonra 1 kere ilişkiye girdik biraz korkuyoruz ikimizde ilk 3 ay riskli diye ama eşimde çok istekli benim ama şu ayı atlatalım diyoruz

Bizde 2 kez:)

Özür dilerim örrrrtmenim:26::26::26::26::26::26:

Evet evet aşeriyom merank:) Kızım olsun biz aynı köylü olmamıza rağmen kaynanamı anlamıyom ben:) Rüya süpermiş:)

Ne gusel canim.. Allah saglıklı bir sekilde dogmasını da nasip etsin.. Herhangi bir degisiklik hissetmiyorum. Ne tur belirtiler oluyor.

amin canım amin. sizlerede tez zamanda nasip etsin. benim belirtilerim gögüz uçlarındaki acıydı ve aşırı yorgunluktu. küçük bir iş yaptıgımda bile hemen nefes nefese kalıyordum. adet gününe kadar bulardan başka bir belirti hissetmedim

Kepekliiii sendemi oğluş diyon bana:)

İlk sorduğumda;

kepekliekmek kullanıcısından alıntı
ziii bence kııııızzz
demiştin saklıyom hala:)

Son düzenleme:
biz hamilelikten sonra 1 kere ilişkiye girdik biraz korkuyoruz ikimizde ilk 3 ay riskli diye ama eşimde çok istekli benim ama şu ayı atlatalım diyoruz

haklısın canım. ben açıkca şunu söyleyebilirm. ben ilk hamileligimde kendimi herşeyden sakınırdım. şimdiki durumumdan daha aşırı korumacı bir tavrım vardı. o kadar sakınmaya ragmen düşükle sonuçlanınca bunda allahın dedigi olur diyerek tabi elimden geldigince dikkat ederek ve korunarak yinede o eski titizligim kalmadı. onun için. her gün olmasa da eşimin hatrına ki eşim benim yanımda sordu doktora doktorda yapabilirsiniz diyince biraz daha rahat davranıyoruz. ama yinede hamiş oldugumu unutmadan dikkat ederek oluyor herşey.

ben senı kızdırmak ıcın ole yazdım şimdik ..yoksa gonlumden gecen kız..

Bakalım nasiip yaaa bi yandanda kocamla ailesinin gıcık olması için istiyorum kız olsun diye:) Biz erkek çocuğu pek sevmeyiz ama seninki erkek olsun diyo kaynanam içine öyle doğuyormuş. KAynatamın ismi konulacak ya ilk erkek toruna ondan bu istek diğer gelin koymaz diye korkuyolar:)

kizlar haber veremedim gidiyorum diye. esim geldi beraber doktora gittik yazik üsütmüs canim benim.
yeni gelenler hosgeldiniz.
kepeklim evet masallah bebeklerimize. kiz banada kiz deseydi doktor bende üzülmnezdim sonucta ikiside evlat e bizde kiziz yani ne ekisigimiz var erkek kardesimizden. aman iste tutturmuslar oglan daha iyi oglan daha iyi diye. bence hic fark etmez. saglikli, hayirli olsunda.

olar ya kızda olar ne güzel cicişler alırım kızıma ben pembiş pembiş. evet kepekli döv bu ziii yi herkesi kendi gibi biliyor azgın mazgın iftira ediyor. döv ama sadece poposuna poposuna vur. başka yerine vurma. ama o bir dogursun allahın izniyle. ben saçını başını yolucam ahanda buraya yazdım

Merhaba bende yeniyim sitede Allah Herkeze Sağlıklı Bir Şekilde Bebeklerimizi Kucamıza Almaya Nasip Etsin Ben Daha Öğrenemedim Bebişin Cinsiyetini ama İçime kız gibi doğuyor ilk zamanlarda çok limon yedim ekşi istedi canım hep bu sıralardada hep çikolata pasta o tür istiyo canım hayırlısı neyse o olsun kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda .

bence seninki oglan canim. bende ilk baslarda eksiye düskündüüm. byöle bulantilarim gectiginden beri canim hep pasta istiyo. tatli istiyor. cikolata istiyo. hergün evde pasta olsa hergün yerim galiba. yada böyle hamur isleri istiyo canim

ayy bide kızlar için o kadar güzel kıyafetler varkii. içim gidiyor.
Allahım hepsine saglık sıhhat versin bebişlerin daha ne isteriz.Olmayanlarada nasip olsun ınsallah..

zii dersini almıstır bence.şimdilik vurmaya gerenk yook :76:

şişman ebrar geldi gözüküyor ama şişkinlikten yazmaya takati olmadı zanlımcaa ...

Hos geldin gulcum. İyiyiz valla aynen devam.. Sen?

ne olsunya dün tahlil sonucunu aldım. bugün yine inceliyodum sarılık değerleri yüksek baktımm kafama takıldı tansiyonum yükseldi. aradım şimdi. iyiye işaretmiş aşılı olduğumu gösteriyomuş.kendi kendime tansiyonu yükselttim başım ağrıyo.

Zkol, kayınbabanın ismi ne ? Koyacakmisin.

Bu arada Kepekli sumru zkol sizlerde hosgeldniz..

Ben acik bir bayanim. Ogretenim olsan ben de kuran ogrenmeyi cok istiyorum. Kendi cabalarimla sadece harfleri ogrendim ama tek basına da olmuyor..

deli kiz kendi kendini heder ediyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…