Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

biz daha doktora sormadık nasılda sorulur bilmiyorum ki eşim istiyor ama ben çekiniyorum biraz işte

ayy valla ne yalan soliim benımde içime erkek dogdu ılk okudugumda..hayırlısı olsun.aramıza hos geldin.bi hamişimiz daha oldu..
ee anlat şimdi in misin cin misin sen kimsin..

kiz asil sisman benim ya. 9 kilo almisim

heya bende aynı senin gibiyim bende açıgım ama. kuran okumayı ögrenmek istiyorum. bende kendi çabalarımla harfleri ögrendim hatta kısa cümleleri okuyabiliyorum ama gel gelelim kuranda harfler birbirne girmiş oluyor birde harekeler filan okuyorum ama heceleye heceleye akıcı bir dile geçemedim. epeydir de ilgilenemiyorum. ama ilk fırsatta ögrenicem. eşim arapça biliyor ama onlarda tevcitli okuyamıyorlar düz yazı gibi okuyorlar. tevcitli okumayı istiyorum ben.

biz daha doktora sormadık nasılda sorulur bilmiyorum ki eşim istiyor ama ben çekiniyorum biraz işte

ayy ilk zamanlar bende cekınıyordum doktora sormaya..ağız ucuyla eşimin zoruyla..ilişki olabılırmı diye git gide azalan bi ses tonuyla soruyordum ..bızede cok sukur bi sorun yok.durmyın yola devam dedi hep

Güül hosgeldin..kendi kendini ne guzel motıve edıyorsun masallah..üzülme diye soylesek kızarsın haa..

eşim sordu yoksa bende soramazdım yoksa gerçi ilk hamileligimde doktorum erkekti o yüzden ben soramazdım zaten şimdiki kadın ama oda sormadan anlattı hamile oldugum kesinleşince. sen nasıl sorucan biliyonmu doktor hanım yada bey ben nelere dikkat etmeliyim neler yemeli neler yememeli nasıl hareket etmeliyim. böyle söyleyince şakır şakır anlatıyor doktorlar.

Aynen bende o sekilde okumayı istiyroum. Calismasam ogreten olur bilenler var ama calsitgim icin olmuyor..

hoşbuldum cnmmm sormayaaaa ha bide babama sordum babamda bu bölümde çalıştıydı hastanede yıllar önce emekli oldu ona sordum amann yüksek dediii sarılıkmı var sende sor dr. una fln dedi beni iyice panikletti birden tavan etti tansiyon.
kızmam cnm sizleredeeeeee kıyabilirmiyim

canim kuran ögrenme setleri var onlardanda alabilirsin. dedem bizi kücükken kuran kursuna götürdü sagolsun ben orda ögrendim. hatim bile indirdik ama boslayinca insan unutuyo yani eskisi gibi hizli okuyamiyorum bende simdi. aslinda okumak lazim heleki hamilelikte.

ayy valla ne yalan soliim benımde içime erkek dogdu ılk okudugumda..hayırlısı olsun.aramıza hos geldin.bi hamişimiz daha oldu..
ee anlat şimdi in misin cin misin sen kimsin..

İn de değilim cinde değilim ben Ümran'ım :)

19 Yaşındayım Ankara'da yaşıyorum Aslen Erzincanlıyım :) 21 haftalık hamileyim :)

7 Ay Önce Evlendim Aslında birkaç sene sonra gebe kalmak istedim ama bebiş erkenden geldi :) ilk başta aldırmak istedim fakat ultrasonda onu görünce gözlerimden yaşlar boşaldı ona dayanamadım kıyamadım ben okuyorum açık lise eşim beklemek istemedi evlenince okuluna devam ettircem dedi ilk önce yanaşmadım ama söz verdi bende kabul ettim ve eşim sözünde durdu beni okumakdan ayırmadı çocuk gelişimi okuyorum öğretmen olmama çok az kaldı ana sınıfı öğretmeni bebişim kendini göstermedi cinsiyetini öğrenemedim inş bidahakinde öğrenirim :)

ay ne kadan çeneniz düşük ayoll
biraz çalışsanıza yaw bakın bana ne gizel çalışıyom :126::126::126:

kiz sen cözmüssün doktorlari :)
amaaan sorun gitsin kizlar gerci erkek olsa bende cekinirdim belki ama benimki kadin. ilkinde unuttum sormayi ama ikinci randevuda en son ha birde sorum vardi iliskide nelere dikat etmeliyim dedim :)

Selam kızlar ben yine geldim ne kaynatıyorsunuz? Sabah reyyanı sormuştum haberi olan var mı taşınacaktı eşiyle arası kötüydü sanki aklım onda birde benim bir mehtabım vardı girmez oldu nerelerde ya artık evde çalışıcam daha rahat girerim diyordu?

hosgeldin canim. valla ben kimsecikleri görmedim

kuarn okuma seti aldık canım ama oda fayda etmedi. kız bende küçükken çok giderdim kuran kurslarına. her yaz giderdik ve ögrenmiştim okuyabiliyordum. küçükken daha hayırlı imişin. şimdi unuttum artık. harfleri bile zar zor sökmüştüm. ama sonra internetten bir program indirdim orda epey geliştirdim. orada son konuya kadar olan tüm yerleri okuyabiliyorum ama en sonunda dualar sereler kısmında takılıyorum. azmedince oluyorda işte. biraz tembellik birazda artık kafalar dolmuş almıyor kolay kolay. boş bir an bulunca insan o anı düşünmekle dinlenmekle geçirmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…