haklısın canım. ben açıkca şunu söyleyebilirm. ben ilk hamileligimde kendimi herşeyden sakınırdım. şimdiki durumumdan daha aşırı korumacı bir tavrım vardı. o kadar sakınmaya ragmen düşükle sonuçlanınca bunda allahın dedigi olur diyerek tabi elimden geldigince dikkat ederek ve korunarak yinede o eski titizligim kalmadı. onun için. her gün olmasa da eşimin hatrına ki eşim benim yanımda sordu doktora doktorda yapabilirsiniz diyince biraz daha rahat davranıyoruz. ama yinede hamiş oldugumu unutmadan dikkat ederek oluyor herşey.
Merhaba bende yeniyim sitede Allah Herkeze Sağlıklı Bir Şekilde Bebeklerimizi Kucamıza Almaya Nasip Etsin Ben Daha Öğrenemedim Bebişin Cinsiyetini ama İçime kız gibi doğuyor ilk zamanlarda çok limon yedim ekşi istedi canım hep bu sıralardada hep çikolata pasta o tür istiyo canım hayırlısı neyse o olsun kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda .
ayy bide kızlar için o kadar güzel kıyafetler varkii. içim gidiyor.
Allahım hepsine saglık sıhhat versin bebişlerin daha ne isteriz.Olmayanlarada nasip olsun ınsallah..
zii dersini almıstır bence.şimdilik vurmaya gerenk yook :76:
şişman ebrar geldi gözüküyor ama şişkinlikten yazmaya takati olmadı zanlımcaa ...
Zkol, kayınbabanın ismi ne ? Koyacakmisin.
Bu arada Kepekli sumru zkol sizlerde hosgeldniz..
Ben acik bir bayanim. Ogretenim olsan ben de kuran ogrenmeyi cok istiyorum. Kendi cabalarimla sadece harfleri ogrendim ama tek basına da olmuyor..
biz daha doktora sormadık nasılda sorulur bilmiyorum ki eşim istiyor ama ben çekiniyorum biraz işte
biz daha doktora sormadık nasılda sorulur bilmiyorum ki eşim istiyor ama ben çekiniyorum biraz işte
heya bende aynı senin gibiyim bende açıgım ama. kuran okumayı ögrenmek istiyorum. bende kendi çabalarımla harfleri ögrendim hatta kısa cümleleri okuyabiliyorum ama gel gelelim kuranda harfler birbirne girmiş oluyor birde harekeler filan okuyorum ama heceleye heceleye akıcı bir dile geçemedim. epeydir de ilgilenemiyorum. ama ilk fırsatta ögrenicem. eşim arapça biliyor ama onlarda tevcitli okuyamıyorlar düz yazı gibi okuyorlar. tevcitli okumayı istiyorum ben.
ayy ilk zamanlar bende cekınıyordum doktora sormaya..ağız ucuyla eşimin zoruyla..ilişki olabılırmı diye git gide azalan bi ses tonuyla soruyordum ..bızede cok sukur bi sorun yok.durmyın yola devam dedi hep
Güül hosgeldin..kendi kendini ne guzel motıve edıyorsun masallah..üzülme diye soylesek kızarsın haa..
heya bende aynı senin gibiyim bende açıgım ama. kuran okumayı ögrenmek istiyorum. bende kendi çabalarımla harfleri ögrendim hatta kısa cümleleri okuyabiliyorum ama gel gelelim kuranda harfler birbirne girmiş oluyor birde harekeler filan okuyorum ama heceleye heceleye akıcı bir dile geçemedim. epeydir de ilgilenemiyorum. ama ilk fırsatta ögrenicem. eşim arapça biliyor ama onlarda tevcitli okuyamıyorlar düz yazı gibi okuyorlar. tevcitli okumayı istiyorum ben.
ayy valla ne yalan soliim benımde içime erkek dogdu ılk okudugumda..hayırlısı olsun.aramıza hos geldin.bi hamişimiz daha oldu..
ee anlat şimdi in misin cin misin sen kimsin..
kiz asil sisman benim ya. 9 kilo almisim
ayy sarı masallah cok sevındıım :)
insallah Allahım huzurunuzu bozmasın ..
eşim sordu yoksa bende soramazdım yoksa gerçi ilk hamileligimde doktorum erkekti o yüzden ben soramazdım zaten şimdiki kadın ama oda sormadan anlattı hamile oldugum kesinleşince. sen nasıl sorucan biliyonmu doktor hanım yada bey ben nelere dikkat etmeliyim neler yemeli neler yememeli nasıl hareket etmeliyim. böyle söyleyince şakır şakır anlatıyor doktorlar.
ay ne kadan çeneniz düşük ayoll
biraz çalışsanıza yaw bakın bana ne gizel çalışıyom :126::126::126:
Selam kızlar ben yine geldim ne kaynatıyorsunuz? Sabah reyyanı sormuştum haberi olan var mı taşınacaktı eşiyle arası kötüydü sanki aklım onda birde benim bir mehtabım vardı girmez oldu nerelerde ya artık evde çalışıcam daha rahat girerim diyordu?
canim kuran ögrenme setleri var onlardanda alabilirsin. dedem bizi kücükken kuran kursuna götürdü sagolsun ben orda ögrendim. hatim bile indirdik ama boslayinca insan unutuyo yani eskisi gibi hizli okuyamiyorum bende simdi. aslinda okumak lazim heleki hamilelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?