selammm selammmmmmm nabersinizzzzz.. ben iyim süperimmmmm.....:92::92::92::92: akşama kontrolüm var. yumoşlar büyo herhalde kasıklarım ağrıyor şişkinlik var. abakalım usg de çıkıcakmış
GEL LAN GEL ÇIKIŞTA BEKLİYOM SENİİİ GÖRÜŞÜRÜZZ TAMAM MII:84::84::84:
abbbooooooooooooooooooooo kavga var koşun koşun
Dünüürm kız bütün eşyaları odaya ser bi güzel ütüle kaynanayı çagır anne bak bebişimin çeyizini serdim bizim orda adet doguma gelenlere gösterilir bi bak nasıl olmuş dersin ay bunlarıda annem almış saolsun dersinnnnnnn ay bunud aannem aldı bunuda falan yaparsınn ay için rahatlarhaaaa
ay canım yaaaaaaaaaaaaa bende sizi çooook özlüyom valla ne alışmışım size bebişin nasıl bakimmmm
ayyy öle yapıym dimi ay ay hemen çaya çağırıym hafta sonu
Tabi tabi kaynana nasıl gıcık edilir:) Kocayla kavga sonrası nasıl davranılmalıdır:) Doktorun konuşmadığı konularda neler yapılmalıdır:) Gebeyken nasıl hareket edilmelidir:) Gıcık kaynanaların yaptıklarına nasıl baş edilir:) Kıl kuyruk kocalar nasıl tıstırılır:) gel ghel hepiciği burda:)
YOK KIZZZZZZ SANADA LAF YOKKKKK BURDA BAZI KİŞİLERE LAF SÖYLETMEM MERAK ETME SENNN SANDA LAF YOK ŞİMDİ DİYECEN KORKTUN KIVIRIYON AMAAAAAAA LA HARBİ SANADA LAF SÖYETMEM MERAK ETME
selammm selammmmmmm nabersinizzzzz.. Ben iyim süperimmmmm.....:92::92::92::92: Akşama kontrolüm var. Yumoşlar büyo herhalde kasıklarım ağrıyor şişkinlik var. Abakalım usg de çıkıcakmış
hemen konu değiştiriyom teyzeleri bakın bize nasıl olmuşuz Eki Görüntüle 129494
KIZIM YAZIYI NASIL OKUYON BURDA BAZI KİŞİLERE YAZIYOZZZZZZZZZ SİZ NEDEN ÜSTÜNÜZE ALINIYONUZZZZ BİLMİYONUZ SANKİM SİZE LAF SÖYLETMEYECEGİMİ ŞİMDİ SAYACAM OLMAYACAK İŞTE
haha amaç seni kızdırmak kızz
selammm selammmmmmm nabersinizzzzz.. ben iyim süperimmmmm.....:92::92::92::92: akşama kontrolüm var. yumoşlar büyo herhalde kasıklarım ağrıyor şişkinlik var. abakalım usg de çıkıcakmış
gülüm hoşgeldin ay rabbim bozmasın mutluluğunu hadi baalım
hayırlı haberlerle gelirsin inşşşşşşşşş.
anammm kız maşallah ne güzel görünüyn ama bence benim köbek seni geçerr
yada bana mı öyle geliyor bilemedim
ablacım hoşgeldinnnnnnn inş. Akşama güzel haberler alırsın ve bu ay inş. çift çizgiyi görürsün allahım hakkında hayırlısını nasip etsinnnn
şişkooooo şişkoooooooooo şişkoooooooooooooooooooooooooo
iyim cnm sen nasılsın gittimi baban. eğlendinmi babanla özledim kızzzz cadıı seni:86::86:
hacılar kesintili yazıom kusura bakmayın..bugun mıdem fecı .
cıkarmaktan basagrımda arttı.basım agrıdıgı ıcın daha cok bulanıo mıde..kısır bı dongudeyım..
ayrı ayrı yazamıom kusura kalmayın..
Sigra ,içip geliyom
terbiyesizz sigar mı içion senn tühhhh kakaaaa
kıslarrr ben kendimi kızımı göbeğimi alıp okula gidiom görüşerisss öptüm herkesiiii
bende seni özledimmmmmmmmmmmm evet kuşum dün gitti babam şimdiden özledim babişimi
tedavi nasıl gidiyo
bu arada sensin şişko
saolun ebrarım toxi cimmmmm. inşallahhhh.
toxi senin durumun noldu suda fazlalık vardı neticelendimi
ne olcağı yada benmi karıştırıyom konuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?