Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selammm selammmmmmm nabersinizzzzz.. ben iyim süperimmmmm.....:92::92::92::92: akşama kontrolüm var. yumoşlar büyo herhalde kasıklarım ağrıyor şişkinlik var. abakalım usg de çıkıcakmış

kızzz hoşgeldin nassın bakimmmmmm

ay güzel akılda benim kaynanagil gibi arsızsa fayda etmezbenim eşim askerdeyken annem babam bana bişeyler alırdı kaynnamgile gittikçe gösterirdim giyerdim yani annem aldı babam aldı diye birde biz alalım demediler:86: ama kararlıyım oğlumun arabasını ana kucağını aldırıcam kaynatama eşim yırtsın dursun kendini :86:

ay canım yaaaaaaaaaaaaa bende sizi çooook özlüyom valla ne alışmışım size bebişin nasıl bakimmmm

ayyy öle yapıym dimi ay ay hemen çaya çağırıym hafta sonu

Bebiş iyide beni rahatsız ediyor sancım geçmiyor hiç oturmamam lazım karnım resmen aşağıda duruyor dünde taş gibi oldu karnım belden aşağımda değişik bir ağrı vardı tırstım ya erken doğumdan korkuyorum ben

evet evet çok doğru burası tam yeri:86: kaynanadan en çok dertliler sumru ben ferda daha unuttuğum varmı ya kocadan herkes dertli

YOK KIZZZZZZ SANADA LAF YOKKKKK BURDA BAZI KİŞİLERE LAF SÖYLETMEM MERAK ETME SENNN SANDA LAF YOK ŞİMDİ DİYECEN KORKTUN KIVIRIYON AMAAAAAAA LA HARBİ SANADA LAF SÖYETMEM MERAK ETME

İyi hadi affettim seni

selammm selammmmmmm nabersinizzzzz.. Ben iyim süperimmmmm.....:92::92::92::92: Akşama kontrolüm var. Yumoşlar büyo herhalde kasıklarım ağrıyor şişkinlik var. Abakalım usg de çıkıcakmış

ablacım hoşgeldinnnnnnn inş. Akşama güzel haberler alırsın ve bu ay inş. çift çizgiyi görürsün allahım hakkında hayırlısını nasip etsinnnn

eflalim kaç gündür o sancılar bendede var ya bende tırsıyom azıcık yürüsem hemen kasıklarım sancıyo

ablacım hoşgeldinnnnnnn inş. Akşama güzel haberler alırsın ve bu ay inş. çift çizgiyi görürsün allahım hakkında hayırlısını nasip etsinnnn

hoşbuldum cnmm ama çok duramıycam patron kısa biyere gitti gelir. inşallah ilk aydan bi tutsa allaaaaah ne isterim başka..

şişkooooo şişkoooooooooo şişkoooooooooooooooooooooooooo
iyim cnm sen nasılsın gittimi baban. eğlendinmi babanla özledim kızzzz cadıı seni:86::86:

bende seni özledimmmmmmmmmmmm evet kuşum dün gitti babam şimdiden özledim babişimi
tedavi nasıl gidiyo
bu arada sensin şişko

hacılar kesintili yazıom kusura bakmayın..bugun mıdem fecı .

cıkarmaktan basagrımda arttı.basım agrıdıgı ıcın daha cok bulanıo mıde..kısır bı dongudeyım..

ayrı ayrı yazamıom kusura kalmayın..

saolun ebrarım toxi cimmmmm. inşallahhhh.

toxi senin durumun noldu suda fazlalık vardı neticelendimi

ne olcağı yada benmi karıştırıyom konuları

bende seni özledimmmmmmmmmmmm evet kuşum dün gitti babam şimdiden özledim babişimi
tedavi nasıl gidiyo
bu arada sensin şişko

allah kavuştursun bacımmm. tedavi ilaç içiyom son bugün kontrol var kan tahlillerim bana göre temiz çıktı. hormonlar iyi. bi eşim tahlili kaldı oda ptesi yaptırcak. hedefimiz ilk aydan hamiş kalmak hemide ikizzzzzzzz:82:

saolun ebrarım toxi cimmmmm. inşallahhhh.

toxi senin durumun noldu suda fazlalık vardı neticelendimi

ne olcağı yada benmi karıştırıyom konuları

yok tatlım 3 hafta sonra bakıcak tekrar takibe aldı aman takmıom artık içimde güzel hisler var allah korur inş canım ya bakalımm

gülüm bu akşamdan sonra hepmi gitcen takibe
sanırım öyle bişeyler demiştin ta kii çatlama olana kadan dimii
oyy gülümün beşizlerinide görsem ne isterim dahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…