tansyon cok yuksek ..arada kaynana nıyetıne senı deşer, ıcıne pılav doldururlar..
yapmayın bacılar gün glcek bizde kaynana olcazdeeeermişimmmmmmmmmm karılar beni yolarmış
gelme öyle ya gel gitme ya git yine git :)))
olsun canım kısmet bunlar...
abiminde ilk evliliği ama yengemin 2nci evliliği ve 10 yaşında kızı var şimdide 4,5 aylık bebişimiz var ikiside benim yeğenlerim ikisinede hastayım...
bende öyle yapıyorum artık zaten şaşırıyorlar ne yapayım yoksa ezecekler... ben 35 eltim 29 yaşında ama o beş yıldır bu ailenin içinde o yüzden bazen dinlerim onu... eşimle aramdaki yaş farkı baştan biraz sorun olacak gibi gelsede hiç birşey yaşamadık.... sanki küçük olan ben gibiyim....
senin kocanın başka kardeşi filan yokmu canım ya. ne kadar saçma gelin dogum yapacak kaynata gelicek böyle saçmalıkmı var. tamam torununu sevecek gelip görecek ama bir kırkı filan çıksın. sen toparlan çocuk toparlasın. koca koca adamlar gelip çocugu öpüp koklayacaklar. daha o süt gibi ufacık şeylerden mikrop kopacak aşıları filan yapılsın çocuk bagışıklık kazansın sonra görsün. yuh be. lohusa kadın evde yatacak durumun nasıl olur dikişinmi olur yatarmısın geceleri evinde gecelikle dolşamak istersin çok ayıp valla çok kınıyorum kaynatanı.
kiz kinama valla allah basina verir :) yazik ya bencede olmaz ama böyle eflalin anlattiklarini okuyunca bende korkuyorum pasaportu tam ozaman denk gelirde geliverirler diye.
kiz ben böyle kaynana olmam. yani kizini ilerde bana falan verirsen rahat olabilirsin :) afr duymasin oda beni yolar :)
kaynatam yok canım vefat etmiş 10 yıl önce kaynanam adamıda göndermiş kendinden önce. çok da iyi bir adammış. 10 yıldır da kaynanan bol bol geziyor. hareketlerini filan bir görseniz evin içinde karınca gibi ordan oraya koşturuyor. elinden yemek yapmaktan başka bir iş gelmez ama dili uzundur. en çok övündügüde çok kişiyi evlendirmiş. kaç tane yuva kurdurmuş.
kiz ben böyle kaynana olmam. yani kizini ilerde bana falan verirsen rahat olabilirsin :) afr duymasin oda beni yolar :)
Kız didem seni yolarım ben senin gibi cadımıyım kaynanama hükmedemiyorum benim gelinde gelir bana kaynanalık yapar zaten bende bu mallık olduğu sürece:86:
kızzzzzzz valla tam konunun üstüne yetiştim zati böyle giderse bana kızını vermez ki arda yaş farkı olacak zannımca belki ikinci bebişine yetişirim
kızzzzzzz valla tam konunun üstüne yetiştim zati böyle giderse bana kızını vermez ki arda yaş farkı olacak zannımca belki ikinci bebişine yetişirim
niye öle diyon kızzzz senden de iyi kaynana olur yani eli maşalı
anacım takma şu vatandaşları bu kadar yani baktın olmuyo dimi al eline maşayı say lafları neden çekiniyon sen üzüleceğine onlr üzülsün boşver be bacıııı
Söyle canım söyle bu iki taraf içinde iyi aslında içine atıp benim gibi nefret etmenden daha iyidir bak bir program var genelde takip ederim denk gelirsem tv 5 de yüzleşme diye ordaki mehtap kayaoğlunun bir lafı var ''evlilikleri söylediklerimiz değil söyleyemedikleirmiz bitirir diye'' çok doğru bir laf yaş farkınıda boşver eşin takıyor olsa evlenmezdi ailesi bişey diyeceknolsada onlara ne koynuna alan eşin:))
Canım bilmiyorum ya konuşmadık ki ya insan planını söylemezmi hiç kaynanamla konuşuyoruz e nasılsın iymisin bir sıkıntın yok dimi kadına üçdür diyorum kasıklarımda ağrı var bebek aşağıdaymış diye hala soruyor mal anca kızının düğününü düşünüyor çıldırıcam bir demiyorki eksiği ney ne aldınız ne ettiniz yok doğumda nasıl olacak annen kalıcakmı planınız ney diye hiç konuyu açmıyor o açamayınca bende diyemiyorum bişey bir açsa benim hamile olduğumu öğrendğinde ablamlarda sivasdaydı diyormuş ki e yalnız nasıl olacak sıkıntısı olsa napacak güya oraya gitmee için diyor ablamda demiş bizim burda görüştüğümüz insanlar var annemlerde tanıştı onun öyle bir ablası varki orda hiçbirşeye muhtaç etmez bakar demiş birde diyormuşki doğumda sivasamı gelicek çüşşş dedim sivasa niye gideyim manyak ya karı
kızlar bana şimdi şu akıntı olayını anlatırmısınız bu ay bende aşırı bi akıntı oldu böyle beyaz beyaz ilk defa bu ay günlük ped kulandım gıdak günümde oldu bu akıntı 4-5 gün falan çok fazla dünden beri de hiç bişey yok şimdi yumurta çatladıgında akıntın kesilmeden devam mı ediyoooor
Aman aman iyi kurdursun. sizin yuvanizi bozmasinda. e oda türkce biliyor mu? nasil anlasiyorsunuz?
türkçe çat pat biliyor canım. akşama kadar sürekli tv izledigi için ve izlemedigi türk dizisi kalmadıgı için az biliyor ama ben anlıyorum türkmence zaten zor degil türkçeye benziyor. mesela nasılsın canım diyecekler ya . necesen hayatım diyorlar. dışarı çıkmaya yazıya çıkıptı filan diyorlar anlıyorum ben. arada arapça da karıştırıyorlar onları bazen eşim çevirmek zorunda kalıyor
yok kız yok yetiştirisin sen ben sana vercem kızı o kadar altını başka kim yaparsenden iyisinimi bulcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?