Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

maşallah Allah bozmasın

Söyle canım söyle bu iki taraf içinde iyi aslında içine atıp benim gibi nefret etmenden daha iyidir bak bir program var genelde takip ederim denk gelirsem tv 5 de yüzleşme diye ordaki mehtap kayaoğlunun bir lafı var ''evlilikleri söylediklerimiz değil söyleyemedikleirmiz bitirir diye'' çok doğru bir laf yaş farkınıda boşver eşin takıyor olsa evlenmezdi ailesi bişey diyeceknolsada onlara ne koynuna alan eşin:))

Canım bilmiyorum ya konuşmadık ki ya insan planını söylemezmi hiç kaynanamla konuşuyoruz e nasılsın iymisin bir sıkıntın yok dimi kadına üçdür diyorum kasıklarımda ağrı var bebek aşağıdaymış diye hala soruyor mal anca kızının düğününü düşünüyor çıldırıcam bir demiyorki eksiği ney ne aldınız ne ettiniz yok doğumda nasıl olacak annen kalıcakmı planınız ney diye hiç konuyu açmıyor o açamayınca bende diyemiyorum bişey bir açsa benim hamile olduğumu öğrendğinde ablamlarda sivasdaydı diyormuş ki e yalnız nasıl olacak sıkıntısı olsa napacak güya oraya gitmee için diyor ablamda demiş bizim burda görüştüğümüz insanlar var annemlerde tanıştı onun öyle bir ablası varki orda hiçbirşeye muhtaç etmez bakar demiş birde diyormuşki doğumda sivasamı gelicek çüşşş dedim sivasa niye gideyim manyak ya karı

kiz kinama valla allah basina verir :) yazik ya bencede olmaz ama böyle eflalin anlattiklarini okuyunca bende korkuyorum pasaportu tam ozaman denk gelirde geliverirler diye.

kaynatam yok canım vefat etmiş 10 yıl önce kaynanam adamıda göndermiş kendinden önce. çok da iyi bir adammış. 10 yıldır da kaynanan bol bol geziyor. hareketlerini filan bir görseniz evin içinde karınca gibi ordan oraya koşturuyor. elinden yemek yapmaktan başka bir iş gelmez ama dili uzundur. en çok övündügüde çok kişiyi evlendirmiş. kaç tane yuva kurdurmuş.

kiz ben böyle kaynana olmam. yani kizini ilerde bana falan verirsen rahat olabilirsin :) afr duymasin oda beni yolar :)

kızıma ilerde talip çok bacım valla afr yolar seni
valla ben kendimden şüpheliyim fena bi kaynana olurum zannımca eşimde öyle diyo

kızlar ben kaçıyorum.akşam düğün nişan varmış gidem kocişe yemek yapam ki beni götürsün.tüh bu akşamda kurtlar vadisi var şimdi naz yapar şartmı gitmen falan filan.
ayy neyse kaçtım yarın söylerim size öptm herkese hayırlı akşamlar

Kız didem seni yolarım ben senin gibi cadımıyım kaynanama hükmedemiyorum benim gelinde gelir bana kaynanalık yapar zaten bende bu mallık olduğu sürece:86:

Aman aman iyi kurdursun. sizin yuvanizi bozmasinda. e oda türkce biliyor mu? nasil anlasiyorsunuz?

kiz ben böyle kaynana olmam. yani kizini ilerde bana falan verirsen rahat olabilirsin :) afr duymasin oda beni yolar :)

kızzzzzzz valla tam konunun üstüne yetiştim zati böyle giderse bana kızını vermez ki arda yaş farkı olacak zannımca belki ikinci bebişine yetişirim

Kız didem seni yolarım ben senin gibi cadımıyım kaynanama hükmedemiyorum benim gelinde gelir bana kaynanalık yapar zaten bende bu mallık olduğu sürece:86:

niye öle diyon kızzzz senden de iyi kaynana olur yani eli maşalı
anacım takma şu vatandaşları bu kadar yani baktın olmuyo dimi al eline maşayı say lafları neden çekiniyon sen üzüleceğine onlr üzülsün boşver be bacıııı

kızzzzzzz valla tam konunun üstüne yetiştim zati böyle giderse bana kızını vermez ki arda yaş farkı olacak zannımca belki ikinci bebişine yetişirim

yok kız yok yetiştirisin sen ben sana vercem kızı o kadar altını başka kim yapar senden iyisinimi bulcaz

ay yok kız olmam inşaallah gerçekten istemiyorum, nasıl diyeyim canım başındaa beri sesim çıkmamış şimdi konuşsam ben suçlu olurum hep anam babam yüzünden insan azcıkda edepsizlik öğretir yok nerde aman kızım sus aman kzıım ayıp kocanın hatıri için deme bişey onlar büyük ayyyyyy sinirrrrrrrrr oluyorum çatlıycam ya gerçeten çatlıycammmmmmmmmmm sen söyle kaynatam kalıcak olursa ben ne diyebilirmim onlar öyle düşüncesizlik ederse???? Abllamların maddi durumu iyi olsa bende onları çağırıcam alanyadan evde onlara kalacak yer olmaz:86:

kızlar bana şimdi şu akıntı olayını anlatırmısınız bu ay bende aşırı bi akıntı oldu böyle beyaz beyaz ilk defa bu ay günlük ped kulandım gıdak günümde oldu bu akıntı 4-5 gün falan çok fazla dünden beri de hiç bişey yok şimdi yumurta çatladıgında akıntın kesilmeden devam mı ediyoooor

inşallah inşllah gelmezler. onlara muhtaç degilsin çok şükür. hiç gelmeseler kaç yazar insan dogumda yanında annesini kız kardeşini filan ister ne bileyim kaynana yada kaynata ancak segire gelirler bebek agucuk bugucuk yapacaklar çok lazımlar yani. senin yaşadıgın yerde hastane kalmamışta sivasamı gidecekmişsin doguma. çok zeki senin bu kaynanan ya.

kiz hamileligimden beri günlük pedler benim en iyi arkadasim oldu. valla hamilelikte akinti devamli oluyo. bende birde adetten 1-2 gün önce olurdu. valla canim belki hamileliginin ilkbelirtisidir. insallah yani

Aman aman iyi kurdursun. sizin yuvanizi bozmasinda. e oda türkce biliyor mu? nasil anlasiyorsunuz?

türkçe çat pat biliyor canım. akşama kadar sürekli tv izledigi için ve izlemedigi türk dizisi kalmadıgı için az biliyor ama ben anlıyorum türkmence zaten zor degil türkçeye benziyor. mesela nasılsın canım diyecekler ya . necesen hayatım diyorlar. dışarı çıkmaya yazıya çıkıptı filan diyorlar anlıyorum ben. arada arapça da karıştırıyorlar onları bazen eşim çevirmek zorunda kalıyor

iyimis. anlaiyorsan iyi. ama hepsini anlamanda iyi aslinda.birsey dedidginde isine gelmnezse anlamadim der gecersin :)

yok kız yok yetiştirisin sen ben sana vercem kızı o kadar altını başka kim yapar senden iyisinimi bulcaz

ay ne para göz kadınsın sen ayyy korkulur senden. altın takmasa vermicenmi kızını belki kızın yıldırım aşkına tutulacak paralarıda da olmayacak vermicenmi yine kızını. eger öyle birşey yaparsan bende oglumu gönderirim afrnin ogluna destek olur. kızını kaçırırız oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh. canımıza degsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…