Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kiz hamileligimden beri günlük pedler benim en iyi arkadasim oldu. Valla hamilelikte akinti devamli oluyo. Bende birde adetten 1-2 gün önce olurdu. Valla canim belki hamileliginin ilkbelirtisidir. Insallah yani

hamile olabilirsin bendede aynısı oldu aşırı derecede akıntı. Sonra öğrendimki hamileymişim. Inş sende ölesindir

E sivasta olursam rahat rahat torun sevecek hasbam derdi o neyse ya dua ediyorum bol bol napıyım eşimle zaten problemlerimiz var birde ailesi söz konusu olunca ikiye katlanıyor kötü olmak istemiyorum onlar yüzünden eşimden de anlayış bekliyorum deseki canım haklısın babam varken nasıl rahat edeceksin yok demiyor belki düşünüyor ama ban ademiyordur üste çıkmıyım diye aslında benim kırılmamı hiç istemez bana dayanamaz ben üzgün durunca sen böyle durunca bütün neşem gidiyor sen niye böyle duruyorsun diyor bu aralarda ona taktı:)) duan içinde canı gönülden aminn ya onlarında sevmeye hakkı var ben hiç gelmesinler demiyorum eşimede dedim bak canım baban anneni bırakıp gitsin annenle annem kalsın ne güzel işte annen ev işi yapar annem bebeğe bakmama yardım eder benim içinde iyi olur dedim ben anneside gelmesin demiyorumki babasıda yaz tatalinde alsın çocuklarıda gelsin hem onlarda görmüş olur.

Canım ben yazmıştım bende olmazdı hiç

kızlar iyi akşamlar ben kaçar mesai bittiiiii yarın görüşürüzzzzz

kocana diycen ban lahusayım babanın işi ne oda söleyecek sen hiçç araya girme söle kocana senin kanaman olacak o olacak bu olacak nasıl rahat edicem de

iyimis. anlaiyorsan iyi. ama hepsini anlamanda iyi aslinda.birsey dedidginde isine gelmnezse anlamadim der gecersin :)

öyle yapıyorum zaten. özellikle telefonda konuşurken baktım hoşuma gitmeyen işime gelmeyen bir laf ediyor. hemen anlamadım diye eşime veriyorum telefonu böylece telefon konuşmamızda kısa sürmüş oluyor

hamile olabilirsin bendede aynısı oldu aşırı derecede akıntı. Sonra öğrendimki hamileymişim. Inş sende ölesindir

canım peki yumurtlama gününde akıntı oldu sonra kesildi mi yoksa sürekli devammı etti sen yaz ben yarın okurum ve en ince ayrıntıya kadar anlat şimdiden tşk ler iyi akşamlar

kocana diycen ban lahusayım babanın işi ne oda söleyecek sen hiçç araya girme söle kocana senin kanaman olacak o olacak bu olacak nasıl rahat edicem de

ay ne kolay çözümmüş kızım dedim zaten hak vermiyor o babasına bişey diyemez sonuda ben bu şahıs gibi olurum

ay ne kolay çözümmüş kızım dedim zaten hak vermiyor o babasına bişey diyemez Sonuda ben bu şahıs gibi olurum

o zamannnn allah yardımcın olsun yinede sen sinir yapmamaya çalış
ben kocama dedim sancılarım başlayınca sakın anana haber verme hastaneye gideriz beni doğumhaneye alırlar öyle çağırırsın dedim o şimdi beni daha çok strese sokar dedim

Yok devam etti ben yumurtlama günümü tam bilmiyorum benim adetim düzensiz oluyor ama 2 ay boyunca devamlı akıntı oldu yani hamile oldumu bilmiyodum sanmıyodumda herkes adet düzensiz olunca hamile kalamzsın diyodu bende artık ümitsizliğe kapılıp kendimi salmıştım iyice. Baktım akıntı çok göğüz sızlamasıda var 1 ayda gecikti öle tesadüfen gittim doktora 2 aylık hamilesin dedi

merhaba kızlar ben şule...1,5 yıllık evliym ve 29 yaşındaım...artık bizde çocuk sahibi olmaya karar verdik..bu ay çalışmalara başladık...bakalım sonucu ne zaman alırız.:))))

ben bir şey sorcam....yumurtlama döneminizden sonraki hafta her hangi br değişiklk oldumu sizde şişkinlik ağrı falan....

ay kızlar akşam eşim yüzünden çocuklar duymasını ilzedim muhteşem yüzyılı izletmiyor neyse asıl konu ay o pis haluk bir spagetti yedi benim içim gitti ay ne güzel yiyor ya canım istedi dedim ki ben öyle makarnayı kırk yılda bir yerim ve yanında mutlaka sos yaparım değişik değişik sade yiyemem yani eşimde hadi kalk yap da yiyelim dedi yuh saat dokuzda delimisin yarın akşam yaparım yarınki yemeğimde belli oldu dedim:)) canını istediğini yemen lazım dedi ..ama şimdi acıktım ve aklıma geldi yine hemen yapmamalazım eşim gelenece çatlarım:86:

aaaaaaaaaaaaa benmi öleyim yok canımmmmmmmmm

amin canım ay onu bende dedim kız bak dedim sancım başlar başlamz arama sizinkileri doğum olmaz boşuna gelirler doğumhaneye girince ara dedim o zaman arayıncada onlar gelesiye ben doğururum inşaallah malum 10 saat sürer arabayla:))))

aramıza hoşgeldin bende yumurtlama belirtileri olamdığı için yorum yapamıycam.

heee seninki 9 muş ben tekrarını izliyordum sat 12.30 da... çok canım çekti eşimde yapta yiyelim dedi beni gaza getrirdi.....biz 2 deli osaatte kıymalı soslu spagetti yedik....250 grlıkpaketti Allahtan....yarısnı yedim....1.30 du yattığımızda....ama sbah noldu tartıda 1.5 kilo fazla çıktım....:)))

inşallah tatlım bari doğumda rahat bıraksınlar seni

O saatte yediniz yani ay ben iyi iradeliymişim:)) ama kıymalı yapmıycam sevmem kıymalı

hamile kaldığın zaman böyle bir belirti falan olmuşmuydu....

Benim göğüsler şişmişti füze gibi el sürülümüyordu ve hamileliğimin ilk üç ayı sürdü onun dışında yerleşme lekesi gelmişti reglimden dört gün önce

inşallah tatlım bari doğumda rahat bıraksınlar seni

Aminnnn canım aminnnn bol bol dua ediyorum Rabbim geri çevirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…