Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar ben artık çıkıyorum iyi akşamlar

iyi akşamlar kuşummmmmmmmmmm

hoşgeldin kızzzzzz nassın

iilik kısss git evine artıkk ya bişey sorcam içimde sürekli bi kıpırtı var ama tekme yok tekmeler ne zmaan başlarkii ben yürüom oda yürüo içerde sankii bide dün anam karnımın bi tarafı şişmiş taş gibi olmuş bi baktım ellediydim küçüüldü birden meğer kızım gelmiş oraya ama ben neden geldiğini hisstemdedim çok mu hissizim yaaa

sert tekmeler yavaş yavaş başlar artık kız o tarafa toplanmıştır bebişin o yüzdn popolarını dilan dayıyolar bazen benim karınım ara ara yamuk duruyo karıdan bakınca bil anlaşılıyor

sert tekmeler yavaş yavaş başlar artık kız o tarafa toplanmıştır bebişin o yüzdn popolarını dilan dayıyolar bazen benim karınım ara ara yamuk duruyo karıdan bakınca bil anlaşılıyor

anam ne güzel ayy güzel oluo hissetmmekkk maşallahh

evet kesinlikle şükürler olsun o dokunuşu yaşabildiğimiz içinn anam 3 kişi baş başa kalmışıkkkkkkkkkkk

evet şekercimmmmmmmmm 3 kişi kaldım birde zamanı gelip doğsaydı kuzular ellerini çok merak ediyorum ay yavrum ya anasının prensesi tekmeliyo bak şimdi geçen gün zeyneple telde konuşuyoduk ona tepki veriyodu benim kız

Seviyo adaş teysesini:)

yok kız öfke filan yok oldukça rahat ve relaksım

Hııı bana kılsın yani:)

Kızlar sarı ayakkabı aldım bebişime masama koydum onu:) doğum iznine çıkana kadar burda durcak nasıl fikir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…