Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evhanda geldi sen küsmeden benhoşgeldin diiyimm bebemmm

gülle konuşuyodum telde
5 tane yumurtası varmış gelişmesi için ilaç vemiş doktor ama fsh yüksekmiş erken menepoz filan olabilir demiş ama yumurtaları görünce vazgeçmiş dediğinden

gülle konuşuyodum telde
5 tane yumurtası varmış gelişmesi için ilaç vemiş doktor ama fsh yüksekmiş erken menepoz filan olabilir demiş ama yumurtaları görünce vazgeçmiş dediğinden

yaa hep böle adamı bi şok ederler ne anlamadan dinlemeden teşhis koymuş baştaa
neysee şükür bişey çıkmamaışşşşş

yaa hep böle adamı bi şok ederler ne anlamadan dinlemeden teşhis koymuş baştaa
neysee şükür bişey çıkmamaışşşşş

evet 3 ay deneyeceklermiş işte olmazsa tüp bebeğe yönlendiricem demiş allahım hakkına hayırlısını versin
hadi ben çıktım kızlarrrrrrrr görüşürüz iyi akşamlarrrrrr

evet 3 ay deneyeceklermiş işte olmazsa tüp bebeğe yönlendiricem demiş allahım hakkına hayırlısını versin
hadi ben çıktım kızlarrrrrrrr görüşürüz iyi akşamlarrrrrr

görüşürüz canımmm inş ilk seferde tutar amiinnnnnnnnnn

didoş iyi akşamlar...
herşeyin hayırlısı artık gülde tut
mayınca bende de tutumuyor ona endeksledim kendimi :=)))

selam herkese.. asmisiniz kocalari kaynanalari :))

bende benim kaynanayi asiyodum bugun gercek hayatta :)
bidaha dunyaya gelirsem yetimhaneden birini bulacam evlenmek icin.. anasi ablasi bilmemnesi olmasin.. yeter laa

selam herkese.. asmisiniz kocalari kaynanalari :))

bende benim kaynanayi asiyodum bugun gercek hayatta :)
bidaha dunyaya gelirsem yetimhaneden birini bulacam evlenmek icin.. anasi ablasi bilmemnesi olmasin.. yeter laa
abowwwwwwww bu kız bizide asar valla...

Selam Herkeze İyi Akşamlar Keyifler Nasıl.
iiyii akşamlarrr bende tamda kaynanama inecektim korktum valla....

yok yauw asmam sizi.. sabrimi siniyolar 5 yildir ama bilmiyolar ki ben okadar sabirli degilim
en basinda hata yaptim cekiyorus aslinda.. gelin degisti demesinler diye.

yok yauw asmam sizi.. Sabrimi siniyolar 5 yildir ama bilmiyolar ki ben okadar sabirli degilim
En basinda hata yaptim cekiyorus aslinda.. Gelin degisti demesinler diye.
baştan sondan değişirsen değiş zaman değişiyorda boşver gitsin önemli olan evliliğinin güzel gitmesi valla lafını sözünü esirgeme ezdirme ....

slm meltemm
rodinia gitmeeee kıs şaka be senin gibi lokumu bulmuşlar seninkiler bişey yapmaz git hadiii

ya iste ben terbiyesizlik olmasin diye laf etmiyorum bu sefer ezik gelin oluyorus bu ne laan :44:

selam canim koptum geldim yine :)

iyi kayinvalide kavrami ne uzak bana yaa.. sansliymissin aslinda ama yazik olmus uzuldum..

benim kaynana evlenmeye karar verene kadar melekti melek.. sanki kanatlarini koparip atmislardi dunyaya.. len bi evlenmeye karar verdik şitan oldu anasini atimm

yine ii benim hep öyleydi mal gibi diodumki eşim için katlanırım ailesiyle evlenmiom ya sıkarım dişimi her gün görmicem ya gördümmmmmm çok katlanılıomuş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…