anam bende korktum bian ne yapıyorum diye meğer didoşu kaçırmışım içime :) sen söyleyince farketttim...hahh şöle içine didoş kaçtı sandıydımmmm
anam bende korktum bian ne yapıyorum diye meğer didoşu kaçırmışım içime :) sen söyleyince farketttim...
gülle konuşuyodum telde
5 tane yumurtası varmış gelişmesi için ilaç vemiş doktor ama fsh yüksekmiş erken menepoz filan olabilir demiş ama yumurtaları görünce vazgeçmiş dediğinden
yaa hep böle adamı bi şok ederler ne anlamadan dinlemeden teşhis koymuş baştaa
neysee şükür bişey çıkmamaışşşşş
evet 3 ay deneyeceklermiş işte olmazsa tüp bebeğe yönlendiricem demiş allahım hakkına hayırlısını versin
hadi ben çıktım kızlarrrrrrrr görüşürüz iyi akşamlarrrrrr
abowwwwwwww bu kız bizide asar valla...selam herkese.. asmisiniz kocalari kaynanalari :))
bende benim kaynanayi asiyodum bugun gercek hayatta :)
bidaha dunyaya gelirsem yetimhaneden birini bulacam evlenmek icin.. anasi ablasi bilmemnesi olmasin.. yeter laa
iiyii akşamlarrr bende tamda kaynanama inecektim korktum valla....Selam Herkeze İyi Akşamlar Keyifler Nasıl.
baştan sondan değişirsen değiş zaman değişiyorda boşver gitsin önemli olan evliliğinin güzel gitmesi valla lafını sözünü esirgeme ezdirme ....yok yauw asmam sizi.. Sabrimi siniyolar 5 yildir ama bilmiyolar ki ben okadar sabirli degilim
En basinda hata yaptim cekiyorus aslinda.. Gelin degisti demesinler diye.
Benim Kaynanam çok iyiydi fakat vefat etti
hadi ya varmıymış ölelerii allah rahmet eylesinn
hemen söleyim ben ünlü sözüü en iyi kaynana ölü kaynanadırrr
ya iste ben terbiyesizlik olmasin diye laf etmiyorum bu sefer ezik gelin oluyorus bu ne laan :44:
selam canim koptum geldim yine :)
iyi kayinvalide kavrami ne uzak bana yaa.. sansliymissin aslinda ama yazik olmus uzuldum..
benim kaynana evlenmeye karar verene kadar melekti melek.. sanki kanatlarini koparip atmislardi dunyaya.. len bi evlenmeye karar verdik şitan oldu anasini atimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?