nasıl hamilesin dimi yoksa bu 5 şubat adet tarihi mi beklenmeyenn....
kiz sen sismani tembeli nerden duydun ??
google amcaya sordum ben simdi böle diyo ; Melis 1. Bal, tatlı şey, sevgili, can. 2. Bal arısı. 3. Çayır, çayırlık. 4. Oğul otu. kız ismi
Melisa 1. Yunan mitolojisinde geçen bir rahibenin adı. 2. Bir tür kokulu, otçul bitki, oğul otu. 3. bk. Melis.
hamile degilim maaaalesef.. 5 subatta test yap dedi doktor.. catlattik yimirtalari bekliyorus tutacak mi diye :)
var kıs ii araştır bulursun ben öel yaptım burda da var link veriiim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html
inş en yapışkanın dan tutunmuştur kuzunn
salatı tefriciye 4444 41 yasin-i şerif
evhan-------------------------25 -------------------------1
Efnanim---------------------3955-----------------------9 ////////5 okuyacak
Melisax--------------------- 25--------------------------2
Littleangel---------------- ---------------------------5
Sbr-----------------------------150------------------------1
Hümeyra--------------------- ---------------------------1
Mayaaaa--------------------100-------------------------
Candas-----------------------115-------------------------
Gül78----------------------------3---------------------------
Afr-------------------------------50--------------------------
Esraersoy-----------------55-------------------------- 2 okuyacak
Kepekli------------------------40-------------------------2 okuyacak
Mzuhal---------------------------------------------------2 okuyacak
Toplam------------------------4518----------------------19
beni belki hatırlayanlarınız vardır kızlar...bende artık buradan hamile olduğumun haberini veriyorum arkadaşlar.1 hafta sonra kalp atışını duyucam inşallah.allah nasip eder sonuna kadar inşallah.
beni belki hatırlayanlarınız vardır kızlar...bende artık buradan hamile olduğumun haberini veriyorum arkadaşlar.1 hafta sonra kalp atışını duyucam inşallah.allah nasip eder sonuna kadar inşallah.
gülle konuşuyodum telde
5 tane yumurtası varmış gelişmesi için ilaç vemiş doktor ama fsh yüksekmiş erken menepoz filan olabilir demiş ama yumurtaları görünce vazgeçmiş dediğinden
selam herkese.. asmisiniz kocalari kaynanalari :))
bende benim kaynanayi asiyodum bugun gercek hayatta :)
bidaha dunyaya gelirsem yetimhaneden birini bulacam evlenmek icin.. anasi ablasi bilmemnesi olmasin.. yeter laa
hadi ya varmıymış ölelerii allah rahmet eylesinn
hemen söleyim ben ünlü sözüü en iyi kaynana ölü kaynanadırrr
ömür törpüsüler yauw.. benim derdim bana yetiyo beni aşmış gitmiş bide bunla ugras isin yoksa.. bak uyuyo karsimda atacam terligi kafasina
ziicikim günaydın kuzum..
gittimi misafırlerın ..
Allah kavustursun..
Kız sus azından yel alsın deli:)
Zati deli oldum kaynanatör ve körkepçe kısmına dün akşam gider ayak cinlendirdiler beni:) Neymiş efendim bebek odasına gerek yokmuş ben boş odamı misafir yatak odası yapmalıymışım han işletecem kendimnde o yüzden öküz bunlar yaaaaaaaaaaaaa:)
Kız sus azından yel alsın deli:)
Zati deli oldum kaynanatör ve körkepçe kısmına dün akşam gider ayak cinlendirdiler beni:) Neymiş efendim bebek odasına gerek yokmuş ben boş odamı misafir yatak odası yapmalıymışım han işletecem kendimnde o yüzden öküz bunlar yaaaaaaaaaaaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?