Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

var kıs ii araştır bulursun ben öel yaptım burda da var link veriiim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lis-bilinen-isimler-ecrin-aleyna-irem-vs.html

allah kabul etsin

beni belki hatırlayanlarınız vardır kızlar...bende artık buradan hamile olduğumun haberini veriyorum arkadaşlar.1 hafta sonra kalp atışını duyucam inşallah.allah nasip eder sonuna kadar inşallah.

beni belki hatırlayanlarınız vardır kızlar...bende artık buradan hamile olduğumun haberini veriyorum arkadaşlar.1 hafta sonra kalp atışını duyucam inşallah.allah nasip eder sonuna kadar inşallah.

canımm tebrik ederimm inş. güsel haberlerini paylaş bizimle ara sırada olsa

Off Uyayamıyorum miğdem çok bulanıyor ve bebişimde baya kıpır kıpır bugün sabah bi başladık hala hareketli maşallah diyimde nazar değmesin ama miğdem tekrar bulanmaya başladı ya çok kötü birşey bu miğde bulantısı ya

gülle konuşuyodum telde
5 tane yumurtası varmış gelişmesi için ilaç vemiş doktor ama fsh yüksekmiş erken menepoz filan olabilir demiş ama yumurtaları görünce vazgeçmiş dediğinden

Ulan bu doktorları sallandırmalı valla:) Manyak herif 5 yumoşu olan kadın nasıl erken menapoza giriyo olabilir benim her ay 1 yumoşum vardı onla hamiş kaldım saçmalık valla:)

selam herkese.. asmisiniz kocalari kaynanalari :))

bende benim kaynanayi asiyodum bugun gercek hayatta :)
bidaha dunyaya gelirsem yetimhaneden birini bulacam evlenmek icin.. anasi ablasi bilmemnesi olmasin.. yeter laa

Aynen öyle kimse bana bugün kaynana görümce demesin bak atlarım sandalyeden:) Bende pişmanım

hadi ya varmıymış ölelerii allah rahmet eylesinn
hemen söleyim ben ünlü sözüü en iyi kaynana ölü kaynanadırrr

Hahhahah bende katılıyorum:)

ömür törpüsüler yauw.. benim derdim bana yetiyo beni aşmış gitmiş bide bunla ugras isin yoksa.. bak uyuyo karsimda atacam terligi kafasina

Benim yerime de salla bi terlik kuşum:)

OOoo benden sonraki hamişler 4-5 tane oldu maşallah hadi kızlar sıra sizde:)

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar:)

ziicikim günaydın kuzum..

gittimi misafırlerın ..
Allah kavustursun..

Kız sus azından yel alsın deli:)
Zati deli oldum kaynanatör ve körkepçe kısmına dün akşam gider ayak cinlendirdiler beni:) Neymiş efendim bebek odasına gerek yokmuş ben boş odamı misafir yatak odası yapmalıymışım han işletecem kendimnde o yüzden öküz bunlar yaaaaaaaaaaaaa:)

ne için oyle soyluyor pekı..
gelıp kaldıklarında rahat mı etmıyorlarmıs.cınlendım şimdi ..gıcık oluyorum insanların işine karısanlara ..bosver sen daya dose odanı..ohh mıs bebegınde saglıcakla buyusun ıcınde..

karılarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yinemi kaynana çekiştiriyonuz

hahahahahaaaaa tabi canim bebek odasina ne gerek var eskiden öylemiymis. bebegin kendi evinde rahat edememis önemli degil, kaynanatör misafirin rahat etsinde gerisi naparsa yapsin :)

günaydin hatuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…