Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yine ii benim hep öyleydi mal gibi diodumki eşim için katlanırım ailesiyle evlenmiom ya sıkarım dişimi her gün görmicem ya gördümmmmmm çok katlanılıomuş yaa

ömür törpüsüler yauw.. benim derdim bana yetiyo beni aşmış gitmiş bide bunla ugras isin yoksa.. bak uyuyo karsimda atacam terligi kafasina

ömür törpüsüler yauw.. benim derdim bana yetiyo beni aşmış gitmiş bide bunla ugras isin yoksa.. bak uyuyo karsimda atacam terligi kafasina

yaaa neyse şimdi konuşmayak kıs sinirlenme bende gaz vermeyim huzurunuz kaçmasın başak şey konuşakkkk

yaaa neyse şimdi konuşmayak kıs sinirlenme bende gaz vermeyim huzurunuz kaçmasın başak şey konuşakkkk

ahanda kulaklari cinildadi uyandi.. ben gideyim balee yemek hazirliyayim koca gelecek birazdan
canim opuyorum cok ozgur olursam yarin gorusurus yine

herkeslere iyi aksamlar.. iyi bakin kendinize

Yok Benim Kaynanam Cidden Melekdi ama kaynanam vanda biz ankarada yaşıyorduk her zaman arar hal hatır sorardı kalp krizinden vefat etti benide çok severdi bende onu anne kız gibiydik nezaman yanına gitsek hemen benimle sohbet ederdi gezmeler falan nebilim gözlerim doldu biran ama vefat ettiğinde biz evlenmemiştik sadece nişanlanmıştık eşimde eğer bebek kız olursa annesinin adını koymak istediğini söyledi kabul edermisin dedi bende tamam dedim annesinin adı Rabia.

ahanda kulaklari cinildadi uyandi.. ben gideyim balee yemek hazirliyayim koca gelecek birazdan
canim opuyorum cok ozgur olursam yarin gorusurus yine

herkeslere iyi aksamlar.. iyi bakin kendinize

görüşürüz tatlım kadını zehirleme haaaaaaaaaa

ne kadar iii bi insansın sen maşallah adıyla yaşasın kızındaa

hööyytt geri geldim
az daha zamanim varmis.. kopamiyorum ben burdan yauww
ondan zehirlenecek goz varmi beeee

rabia guzel isim tabi ama ben yinede vefat etmislerin isimlerinin konulmasindan yana degilim.. ozellikle bu anne babaysa.. kesinligi yok belki ama esin bebeginize ismiyle hitap ederken hep uzuntu duyacaktir.. aynisini babam ve tum sulalesi yasiyor.. babaannemin adini vermisler zamaninda..
senin bebgin olsunda isim nasilsa konulur

kıss ben hala karar veremedimmm

yok kıss isimeeee melis hoşuma gidsiodu şişman,tembel anlamı varmış aman ne beğensem kötü bi anlamı çıkıo

ya iste su anlamlar olmasa bussuru guzel isim var aslinda hem anlamli olsun hem guzel olsun ara dur

benimkinin tutunup tutunamadigi 5 subatta belli olacak.. kiz olsun istiyorum ve subat ayi diye Cemre koymak istiyorum.. topraga suya havaya cemre dusuyor.. benimkide bana dussun artik..

nasıl hamilesin dimi yoksa bu 5 şubat adet tarihi mi beklenmeyenn....

kiz sen sismani tembeli nerden duydun ??

google amcaya sordum ben simdi böle diyo ; Melis 1. Bal, tatlı şey, sevgili, can. 2. Bal arısı. 3. Çayır, çayırlık. 4. Oğul otu. kız ismi
Melisa 1. Yunan mitolojisinde geçen bir rahibenin adı. 2. Bir tür kokulu, otçul bitki, oğul otu. 3. bk. Melis.

Evet Bebişim Yolda Kucama Alıcağım Günü Bekliyorum :) Herkez Doktor Sanki Kız Diyorlar Ekşiyi Çok Yiyorum Ondan Kız Kesin Diyorlar Benim İçin Fark etmez Sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…