karılarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yinemi kaynana çekiştiriyonuz
günaydin tatlim. evet ya bu kaynanalarin kulaklari iyi cinliyordur :) ben yakinda kaynanam hakkinda roman yazicam. sumrunun drami diye :) aman bugün kaynanama hic sinrilenmemeye karar verdim cünki dün yeterince sinri oldum. bugün kendime izin verdim.
Aaaaaaaa didos 100 günün kalmis tam. hadi bakalim yarin 2rakama düsecen :) Allahim insallah kolay dogum yapmayi nasip eder hepimize. ayyy heyecanlandim simdik
Günaydııın didoş ,sumrucuk hosgeldınız..
ziynebimi deşiyorum ..kaynanası gıtmısya zehrini boşaltsın rahatlasın diye
evetttttttttttttt 100 gün allahım sağsalim atlatmamızı nasip etsin
ne için oyle soyluyor pekı..
gelıp kaldıklarında rahat mı etmıyorlarmıs.cınlendım şimdi ..gıcık oluyorum insanların işine karısanlara ..bosver sen daya dose odanı..ohh mıs bebegınde saglıcakla buyusun ıcınde..
bencede sinir yapma kuşummmm aman bırak öter öter susar
eee sen nasılsın
Günaydııın didoş ,sumrucuk hosgeldınız..
ziynebimi deşiyorum ..kaynanası gıtmısya zehrini boşaltsın rahatlasın diye
hahahahahaaaaa tabi canim bebek odasina ne gerek var eskiden öylemiymis. bebegin kendi evinde rahat edememis önemli degil, kaynanatör misafirin rahat etsinde gerisi naparsa yapsin :)
günaydin hatuslar
günaydın tatlım doğum günün kutlu olsun doğum günü çocuğuuuuuuuuuugünaydın hanımlarr nasılsınızzz bu arada cumamız hayırlı olsunnn tüm dualarımız kabul olur inşşşş
iyim canim ya nolsun gece pek uyuyamadim. gece 50kere bisagima bi soluma döndüm. biraz sirt üstü yatiyorum belim agriyo yine dönüyorum. ay simdide yine kaburgama agri girmeye basladi. doktora sordum normal dedi artik hizli büyüdügü icin yer aciyomus kendine minik kusum benim. kiz benim bebeis baya kilolu masallah. bende artik erken dogabilir diye düsünüyorum yani gününü beklemiycek sanki. valla kaynanamada hic kafami yormicam. kadin cocuk bakmak istiyorsa gelsin burda baksin ben yollamam bebisimi
Alışkınlar çünkü eltim çocuğunu yanında yatırır bide çocuğun arkasını çevirir kocasına verir sonra bi güzel uyur öyle olayım istiyolar kızım 3 yaşında çocuk mastirbasyon yapıyo Allahım göstermesin ama yok yani ben 1 yaşında ayırcam odaları yada babayı ayırcam yanımdan:)
Alışkınlar çünkü eltim çocuğunu yanında yatırır bide çocuğun arkasını çevirir kocasına verir sonra bi güzel uyur öyle olayım istiyolar kızım 3 yaşında çocuk mastirbasyon yapıyo Allahım göstermesin ama yok yani ben 1 yaşında ayırcam odaları yada babayı ayırcam yanımdan:)
nasil yani canim ya 3 yasinda cocuk mastürbasyon yapiyo?
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş o nasıl bi çocuk lannnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?