Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

karılarrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yinemi kaynana çekiştiriyonuz

günaydin tatlim. evet ya bu kaynanalarin kulaklari iyi cinliyordur :) ben yakinda kaynanam hakkinda roman yazicam. sumrunun drami diye :) aman bugün kaynanama hic sinrilenmemeye karar verdim cünki dün yeterince sinri oldum. bugün kendime izin verdim.

Son düzenleme:
Aaaaaaaa didos 100 günün kalmis tam. hadi bakalim yarin 2rakama düsecen :) Allahim insallah kolay dogum yapmayi nasip eder hepimize. ayyy heyecanlandim simdik

bencede sinir yapma kuşummmm aman bırak öter öter susar
eee sen nasılsın

Aaaaaaaa didos 100 günün kalmis tam. hadi bakalim yarin 2rakama düsecen :) Allahim insallah kolay dogum yapmayi nasip eder hepimize. ayyy heyecanlandim simdik

evetttttttttttttt 100 gün allahım sağsalim atlatmamızı nasip etsin

günaydın hanımlarr nasılsınızzz bu arada cumamız hayırlı olsunnn tüm dualarımız kabul olur inşşşş

Yok zaten 2 yaşına kadar en azından benle yatması gerekliymiş o yüğzden şimdi o odaya 2 baza almalıymışız ki öküz kocamda destekliyo sonra bebek odası yapılırmış kaynanamda dediki doğru biz hep böyle kısa süreli gelmiycez kısa süre derken de 23. günü gittiler:) odaları olsun muş ah ah diyemedim körkepçe odaya baza alacaktı neden almadı o zaman diye valla paramın düşmanı hepsi sabah 7 akşam yedi dıtı çıkan benim onlara bişi olmuyo
aaay tepemi attırdılar sorma bende onlar gidince kocaya dedimki sen istersen yaptırma ben o odayı bebek odası yapcam kimin evinde misafir yatak odası var amacın anenle ablana oda yapmaksa onlar gelince tvyi yemek odasına taşır oturma odasını onlara verisin dedim yeter yaaa sürekli bi baskı herşeyi kabul ediyoz diye o kadarda değil çok istiyosa onlara oda yapmak 5 odalı eve taşınsın umrumda değil:)
3 senedir sömürüldüğüm yeter of offf

Haaa bide annem grip olmuş babamın yanında diyolarki sakın sakın gitme annene siktirin lan diyesim geldi valla:)
Bide bugün bütün gün evimizde dinlendik dediler babamda dediki iyi işte yarın asıl evinizde dinlenirsiniz olmuyo öyle onun bunun evinde rahatlık :) hahahah ağzını sevdiğim babam:)

bencede sinir yapma kuşummmm aman bırak öter öter susar
eee sen nasılsın

iyim canim ya nolsun gece pek uyuyamadim. gece 50kere bisagima bi soluma döndüm. biraz sirt üstü yatiyorum belim agriyo yine dönüyorum. ay simdide yine kaburgama agri girmeye basladi. doktora sordum normal dedi artik hizli büyüdügü icin yer aciyomus kendine minik kusum benim. kiz benim bebeis baya kilolu masallah. bende artik erken dogabilir diye düsünüyorum yani gününü beklemiycek sanki. valla kaynanamada hic kafami yormicam. kadin cocuk bakmak istiyorsa gelsin burda baksin ben yollamam bebisimi

hahahahahaaaaa tabi canim bebek odasina ne gerek var eskiden öylemiymis. bebegin kendi evinde rahat edememis önemli degil, kaynanatör misafirin rahat etsinde gerisi naparsa yapsin :)

günaydin hatuslar

Alışkınlar çünkü eltim çocuğunu yanında yatırır Allahım göstermesin ama yok yani ben 1 yaşında ayırcam odaları yada babayı ayırcam yanımdan:)

Son düzenleme:
günaydın hanımlarr nasılsınızzz bu arada cumamız hayırlı olsunnn tüm dualarımız kabul olur inşşşş
günaydın tatlım doğum günün kutlu olsun doğum günü çocuğuuuuuuuuuu

yani boşversene o kadar istiyosa bebek bakmak kendi doğursun bi tane uyuz karı
sağsalim gelsinlerde tatlım 1 2 hafta erken doğabilirler benimde içimden bi ses 17 nisan diyo hadi bakalım hayırlısı

nasil yani canim ya 3 yasinda cocuk mastürbasyon yapiyo?

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş o nasıl bi çocuk lannnnnnnnnnnnnnnn

zii uyma kuzum sen onlara eltin ne halt ederse etsin..aynısını yapmanı da beklemesınler gayrii..

jeyloo doogum gunun mu bugun...nice mutlu yıllaraaaaaaaaaa..

günaydınn kızlar muhabbetimizin konusu kaynana anlaşılan ..aranızda doğumu en yakın olup kaynanaya kavuşacak benim ..2 hafta sonra geliyorlar ...

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş o nasıl bi çocuk lannnnnnnnnnnnnnnn

Kızım çocuğun yanında naparsan onu yapar yanlışmıyım. ki çocuklar o yaşlarda cinsel kimliğini farkederler bu doğru ama anne olarak psikolojik destek alınır benimki maşallah günde 5 vakit namaz gibi sektirmeden döver çocuğu
Ayyyy tüm öfkemi kusmak istiyorum
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…