günaydın tatlım doğum günün kutlu olsun doğum günü çocuğuuuuuuuuuu
yani boşversene o kadar istiyosa bebek bakmak kendi doğursun bi tane uyuz karı
sağsalim gelsinlerde tatlım 1 2 hafta erken doğabilirler benimde içimden bi ses 17 nisan diyo hadi bakalım hayırlısı
figen hosgeldin kiz. dogum günün kutlu olsun canim. nice saglikli, mutlu ve bebekli yillara.
zii uyma kuzum sen onlara eltin ne halt ederse etsin..aynısını yapmanı da beklemesınler gayrii..
jeyloo doogum gunun mu bugun...nice mutlu yıllaraaaaaaaaaa..
Hahhaha teşekkür ederim canlarım :) Kociş sayısaldan iyi puan alıp girmiş fakülteye kepeklim tabi sonra karı kıza takılmış okul 5 senede ancak bitmiş :) Sosyal mezunu değilde şantiyeye gidince amele gibi oluyo:) Eki Görüntüle 125831 Eki Görüntüle 125832
Aynen öyle canım doğru duydun o rahatlıyo sonra eltim 15 dakika dövüyo çocuğu
zeynep o nasıl bi anneymiş sinir oldum çocuğu dövdükçe davranışta artma olur ..görmezden gelip bi psikoloğa danışmak lazımm..Allahımmmmmmm koru bizim yavrularımızı .
günaydınn kızlar muhabbetimizin konusu kaynana anlaşılan ..aranızda doğumu en yakın olup kaynanaya kavuşacak benim ..2 hafta sonra geliyorlar ...
valla hayretler icindeyim. Aman Allahim korusun. dövsen napican cocuk öyle alistiktan sonra, dövünce birde iyice arsizlasir. Allahim kimseye göstermesin öyle birsey. Didos dogru diyo cocuklar ne görürse öyle yaparmis. ben diyordum 2 yasina kadar yanimizda yatar diye ama vazgectim simdi 1yasinda kendi odasina gecsin.
figennnnn doğum günün kutlu olsunnn canımmm
hosgeldın cicimm..
ben senden daha sanslıyım bizimkiler bu aksam gelıiiyler..
valıde peder görüümceee...
sallan yuvarlan bana ben carpıldım ben sanaaaa:89:
Amin canım kaç kez söyledim unutuyormuş hanfendi ayyy deli ediyolar beni çocuğun arkasından seviyolar onu nasıl biliyonuzmu ettiği küfürlerle nazlatıyolar deli bunlar yaaa:)
çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş o nasıl bi çocuk lannnnnnnnnnnnnnnn
hosgeldın cicimm..
ebrus sende hosgeldin canim
hosgeldın cicimm..
bugün çocuklarının küfrüne gülenler ,yarın çocuk büyüyüp aynı küfrü yiyince ağlayıp dövünürler canım
ay biz dua edelim kızlar herşeyleri normal olsun ..şimdiki çocuklar zaten pek fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?