Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

figen hosgeldin kiz. dogum günün kutlu olsun canim. nice saglikli, mutlu ve bebekli yillara.

ayy kızlarrr beni çok mutlu ettinizzz teşekkür ederimmmmm
sumrucummm inşşş canımmmm
ayy ne güzelmiş doğum günü çocuğu olmak evde değill sanalda evde eltimler var ve işler beni bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ceylllliiiiiin doğum günün kutlu olsun mutlu huzurlu bol çacuklu bir ömür diliyorum:)

zeynep o nasıl bi anneymiş sinir oldum çocuğu dövdükçe davranışta artma olur ..görmezden gelip bi psikoloğa danışmak lazımm..Allahımmmmmmm koru bizim yavrularımızı .

Aynen öyle canım doğru duydun o rahatlıyo sonra eltim 15 dakika dövüyo çocuğu

valla hayretler icindeyim. Aman Allahim korusun. dövsen napican cocuk öyle alistiktan sonra, dövünce birde iyice arsizlasir. Allahim kimseye göstermesin öyle birsey. Didos dogru diyo cocuklar ne görürse öyle yaparmis. ben diyordum 2 yasina kadar yanimizda yatar diye ama vazgectim simdi 1yasinda kendi odasina gecsin.

zeynep o nasıl bi anneymiş sinir oldum çocuğu dövdükçe davranışta artma olur ..görmezden gelip bi psikoloğa danışmak lazımm..Allahımmmmmmm koru bizim yavrularımızı .

Amin canım kaç kez söyledim unutuyormuş hanfendi ayyy deli ediyolar beni çocuğun arkasından seviyolar onu nasıl biliyonuzmu ettiği küfürlerle nazlatıyolar deli bunlar yaaa:)

günaydınn kızlar muhabbetimizin konusu kaynana anlaşılan ..aranızda doğumu en yakın olup kaynanaya kavuşacak benim ..2 hafta sonra geliyorlar ...

hosgeldın cicimm..
ben senden daha sanslıyım bizimkiler bu aksam gelıiiyler..
valıde peder görüümceee...
sallan yuvarlan bana ben carpıldım ben sanaaaa :89:

Bencede en mantıklısı bu kızlar benim mdr çağırıyo

hosgeldın cicimm..

hadi simdiden gözün aydin :)
valla bazen seviniyorumbenimki biz istek etmeden gelemez diye ama valla birde ordan ta buraya yetistigini düsündükce sinri oluyorum ama bugün olmicam.

Amin canım kaç kez söyledim unutuyormuş hanfendi ayyy deli ediyolar beni çocuğun arkasından seviyolar onu nasıl biliyonuzmu ettiği küfürlerle nazlatıyolar deli bunlar yaaa:)

bugün çocuklarının küfrüne gülenler ,yarın çocuk büyüyüp aynı küfrü yiyince ağlayıp dövünürler canım
ay biz dua edelim kızlar herşeyleri normal olsun ..şimdiki çocuklar zaten pek fena

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş o nasıl bi çocuk lannnnnnnnnnnnnnnn

evet didoş şaşırmamak lazım ..yanlış bılmıyorsam 3-6 yas cocuklarda kendını tanıma donemınde hormon duzeyınde yukselme oldugundan cocuklar masturbasyona egılımlı oluyorlarmıs.bir anaokulda calısan arkadasım sık rastlanır demıstı.o anlarda cocugun dıkkatını baska yone cevırmek onu oyalamak lazımmıs.farklı bı ılgı gerekıyor yanı bunu farkeden cocuga..
Allahım analara babalara akıl versın ne dıım..

hosgeldın cicimm..

doğuma kadar kalacaklar deme düşüp bayılırım şimdi..benimkiler gelsin istiyorum artık çünkü iş yapmaktan çoook yoruldum yatıp dinlenmek istiyorum ..

hosgeldın cicimm..

Anaaam Allah yardsımcın olsun kuşum ne diyim:)

Ay boşverin kızlar yaaa:) Çocuğun haline üzülüyorum Allah yardımcısı olsun bide kardeş düşüyolar ona ne diyim ben:) Neyse kapatalım bu konuyu hatun kişiler ooooh gittiler rahatladım martta ve doğumda da geleceklermiş ama olsun şimdilik o zamana kadar düşünmemeliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…