selamlarrr patron vc girdi hemen yazim didimmm.
dün kontrole gittim yaaaa sol yumoşlar 5 tane olmuş ve 10 mm büyüklükleri dr. çoook güsel dedi. adetin 7 günü ne göre büyüklükleri iyi dedi. ilaç takviyesi verdi yarın ve bir hafta usg gircem. çatlayasıya takip olucam. hayırlısı artık
kızzzzz didem karısıııı beşiz beşiz dedinnn bak 5 yumurta gelişmişşşşşşş 40 kere söledin kabulmü olcak yoksa. huni paralarını biriktirmeye başla.
dün kontrole gittim yaaaa sol yumoşlar 5 tane olmuş ve 10 mm büyüklükleri dr. çoook güsel dedi. adetin 7 günü ne göre büyüklükleri iyi dedi. ilaç takviyesi verdi yarın ve bir hafta usg gircem. çatlayasıya takip olucam. hayırlısı artık
kızzzzz didem karısıııı beşiz beşiz dedinnn bak 5 yumurta gelişmişşşşşşş 40 kere söledin kabulmü olcak yoksa. huni paralarını biriktirmeye başla.
sumru canımm böyle şeyler düşünüp neden üzüyosun kendini .benim eşimde şaka yollu yollarız kayseriye annemler bakar falan demeye kalktı da pişman ettim ..seni boşarım çocuğumu yine vermem diye şimdi ne kadar saçma olduğunun farkında ben nasıl kızımı bırakıp okula gideceğim dio.
emanet eşyamı gönderiyorsun yok yok bu teklifi yapanda kesin sorunLAR var..sen ferah tut içini kimse kimsenin çocuğuna katlanamazz.helede yaşlılar
iyiz teyzesibebiste takla atiyo valla. gece uyutmadi anneyi hic. simdide kaburgami agritiyo. bir saat oturdumya simdi basladi yine kaburgama baski etmeye. sanki icinden bere cökmüs gibi agriyo ya.
kız benimki o kadar hareketsizki normalde bu haftada en hareketli olması gereken haftalar ..ama babasına çekmiş uyuyo bol bol biraz tembel galiba ..ben ders anlatırken bide babası sevince onun dışında tık yok
kiz senin cocuk baya akilli olur be. simdiden dersleri dinliyo demekki bak anne dinliyom diye hareket ediyo sen anlamiyon :)
dünürrrrrrrrrrrrr hoşgeldin kuşummmmm
gülüm sende hoşgeldinnnn allah sana beşiz versin ne diym iyisin dimi
kızlar tekrardan günaydın sabah dedim ama kimse duymamışşş... bu arada figen yaşgünün tekrar kutlu olsun... bu mübarek günde allah tüm dileklerini kabul etsin....
dikkat ettim matematik derslerinde çok hareketli .babası matematikçi ona çekti kesin..kız ben üzülüyorum çocuğa anne karnında başladı okula gitmeye burda biliyosun oku oku bitmiyo .
hoşbulduk dünürüm şafakkkk 100 ha kız bişey kalmamış allahım inş. kolay dogumlar nasip eder sana ve tüm hamişlere
kızlar tekrardan günaydın sabah dedim ama kimse duymamışşş... bu arada figen yaşgünün tekrar kutlu olsun... bu mübarek günde allah tüm dileklerini kabul etsin....
kizlar birsey sorcam. kramp girmesin diye hergün muz yiyorum ben. ben ondan mi cok kilo aldim acep?
ne bileyim yaa bi bıkkınlık var üstümde...günaydın karıııııııııı hoşgeldinnnnnn bugün nassın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?