Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hadi gözün aydın ablacım inş. tutar ya beşiz degilde allah sana ikiz versin

ayy hadi inşşşşş canım bütün kalbimle dua ediyorummm canımcımm
sen merak etme hele sen hamiş kal teyzeleri alır 5 izlere kuzum

benim kaynanam inattir. sirf bana eziyet inat olsun diye bakarim der ister. ama sinsice yapar. hem yüzüme güler hem cektirir. dügündede aynisini yapti. sundu yapariz bunu yapariz falan dedi. salak, oglunun dügününde sanki izin vermeye cekler. izin almadi. milletede izin vermiyorlar dedi e noldu kendi dügünümde misafirlere <yemegi bile ben yaptim. hanimefendi misafir gibi geldi yedi ve yedirdi kendi yapmis gibi birde soruyor begendiniz mi diye. kina gecesinden bir gün öncede kavga cikardi kayninin geliniyle kavga etti kovdu. onlarla ugrascam diye sabah ezaninda anca uyudum. 2 saat uykuyla kina gecesi yaptik. neyse ya sinri oluyorum yine. bunlari yapan kadin onu yapmaz mi. tövbe tövbe bazen dua bile ediyorum Allahim cabuk kurtar bizi bu kadindan diye. tövbe ya rabbim tövbe

iyiz teyzesi bebiste takla atiyo valla. gece uyutmadi anneyi hic. simdide kaburgami agritiyo. bir saat oturdumya simdi basladi yine kaburgama baski etmeye. sanki icinden bere cökmüs gibi agriyo ya.

kız benimki o kadar hareketsizki normalde bu haftada en hareketli olması gereken haftalar ..ama babasına çekmiş uyuyo bol bol biraz tembel galiba ..ben ders anlatırken bide babası sevince onun dışında tık yok

kız benimki o kadar hareketsizki normalde bu haftada en hareketli olması gereken haftalar ..ama babasına çekmiş uyuyo bol bol biraz tembel galiba ..ben ders anlatırken bide babası sevince onun dışında tık yok

kiz senin cocuk baya akilli olur be. simdiden dersleri dinliyo demekki bak anne dinliyom diye hareket ediyo sen anlamiyon :)

selam canımmm
gözün aydın çook sevindim .inşallah bebiş haberlerinide alırız en kısa zamanda AMİNN ..
bu aralar ne istesem oluyo gül bak duama amin de hemen

kızlar tekrardan günaydın sabah dedim ama kimse duymamışşş... bu arada figen yaşgünün tekrar kutlu olsun... bu mübarek günde allah tüm dileklerini kabul etsin....

dünürrrrrrrrrrrrr hoşgeldin kuşummmmm
gülüm sende hoşgeldinnnn allah sana beşiz versin ne diym iyisin dimi

kiz senin cocuk baya akilli olur be. simdiden dersleri dinliyo demekki bak anne dinliyom diye hareket ediyo sen anlamiyon :)

dikkat ettim matematik derslerinde çok hareketli .babası matematikçi ona çekti kesin..kız ben üzülüyorum çocuğa anne karnında başladı okula gitmeye burda biliyosun oku oku bitmiyo .

kizlar birsey sorcam. kramp girmesin diye hergün muz yiyorum ben. ben ondan mi cok kilo aldim acep?

Son düzenleme:
dünürrrrrrrrrrrrr hoşgeldin kuşummmmm
gülüm sende hoşgeldinnnn allah sana beşiz versin ne diym iyisin dimi

hoşbulduk dünürüm şafakkkk 100 ha kız bişey kalmamış allahım inş. kolay dogumlar nasip eder sana ve tüm hamişlere

kızlar tekrardan günaydın sabah dedim ama kimse duymamışşş... bu arada figen yaşgünün tekrar kutlu olsun... bu mübarek günde allah tüm dileklerini kabul etsin....

günaydın karıııııııııı hoşgeldinnnnnn bugün nassın

dikkat ettim matematik derslerinde çok hareketli .babası matematikçi ona çekti kesin..kız ben üzülüyorum çocuğa anne karnında başladı okula gitmeye burda biliyosun oku oku bitmiyo .

iyi iste canim. süper zeka olur belki :) alissin simdiden sonra zoruna gitmesin :)

nimetcim, gül abla hosgeldiniz.

Abla insallah 5yumosta bebek olur.....

Son düzenleme:
kizlar birsey sorcam. kramp girmesin diye hergün muz yiyorum ben. ben ondan mi cok kilo aldim acep?

canım ben 5 6 7 de inanılmaz kilo aldım hatta ani kilo artışından dolayı şekerden şüphelenildi ..normaldir hem rahim hem bebek büyüyo ama şimdi kilo artışım durdu kızım alıyor sadece ..muzuda çok yeme kabız olursun ..yatmadan yersen uyumanada yardımcı olur
kaç kilo aldın şimdiye kadar

didoşşş senin 100 günün benim 93 günüm kalmış görünüyo çizelgeme baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…