didoşşş senin 100 günün benim 93 günüm kalmış görünüyoçizelgeme baksana
ne bileyim yaa bi bıkkınlık var üstümde...
canım ben 5 6 7 de inanılmaz kilo aldım hatta ani kilo artışından dolayı şekerden şüphelenildi ..normaldir hem rahim hem bebek büyüyo ama şimdi kilo artışım durdu kızım alıyor sadece ..muzuda çok yeme kabız olursun ..yatmadan yersen uyumanada yardımcı olur
kaç kilo aldın şimdiye kadar
ebruuuuuuuu kız bebişin eşyalarını yıkayıp hazırladınmı
kızlar tekrardan günaydın sabah dedim ama kimse duymamışşş... bu arada figen yaşgünün tekrar kutlu olsun... bu mübarek günde allah tüm dileklerini kabul etsin....
valla kiz. Allahim hayirlisini versin.
ya kizlar böyle egitim falan konusuyoruzya sinirlenmicem diyorumda icimde dert valla ya. ben cocgumu türkiyeye göndermek istemiyorum. esim, kaynanam falan diyorki 1 yasindan sonra ben bakarim. tmm bakar ama yanimda baksin yani o buraya gelsin. esimde diyo o buraya gider cocuk oraya gider. sonra 1-2ay izin aliriz biz gideriz. sanki simdi istedigi zaman gidebiliyo birde cocuk yok daha. para lazimmis benim calismam lazimmis. ben calismasam bile en az 800-900 euro alirim devletten. cocugum yanimda olmadiktan sonra ben kime calisayim? cocugumla aramda 3000km varken nasil aramizda bi bag olsunki. Allah korusun kaynanama anne der falan. kadini agizida cok pis. kizinca herkese b.k yediriyo valla. herkesin agizina s..... tövbe tövbe. birde doganin kanunu genc yaslarda anne olmak. Neden kadinlar menapoza giriyo cünki bi yastan sonra kafa cocuk götürmüyo e o kadin menapozda nasil baksin kadin ya. sigarasida var. ben esime kizarim benim yanimda sigara icme diye ben nerden bileyimki cocugun yaninda sigara iciyor mu icmiyor mu diye. ben simdiden biricik ogluma böyle asikken nasil birakayim onu oralarda tek basina. ne yürüdügünü görcem, ne konustugunu, ne güldügünü ne agladigini. düsündükce simdiden icin aciyo ya su an bile gözlerim doldu. napicam ben ya. simdi bazen yok olmaz diyorum bazen seslenmiyorum cünki hergün hergün öle konusuyorlar. biktim artik. valla inat olsun diye 2 yasina kadar emzireyim ayiramasinlar diyorum. insallah insafa gelip vazgecerler bu gerizekeli fikirlerinden. ya birde surdan surasi degilki. Allah korusun bebegim düsse hastalansa benim canimdan can gider ya.
kızlar şükredin halinizeee ayy ne var kaynanalarınız da ayy gelsinler ne olacakkk
valla benimkileri duysanız şükredersiniz sanırımmm oğulları askere gitmden biz giiderdik arardıkk oğulları gideli 1 buçuk oldu daha beni aramadılar 2 kayınım hariç kimse aramadııı kızım kızım diyede çok severler sözdeeee yaneeee duyunn elde ne kaynanalar varrrrrr
ayyy ağzımı açtırmayın benimmmmm yhaaaa
sumru canımm böyle şeyler düşünüp neden üzüyosun kendini .benim eşimde şaka yollu yollarız kayseriye annemler bakar falan demeye kalktı da pişman ettim ..seni boşarım çocuğumu yine vermem diye şimdi ne kadar saçma olduğunun farkında ben nasıl kızımı bırakıp okula gideceğim dio.
emanet eşyamı gönderiyorsun yok yok bu teklifi yapanda kesin sorunLAR var..sen ferah tut içini kimse kimsenin çocuğuna katlanamazz.helede yaşlılar
kızlar gene ben ne kaçırdım şimdi geçmişe dönmeyim yetişemem
selamlarrr patron vc girdi hemen yazim didimmm.
dün kontrole gittim yaaaa sol yumoşlar 5 tane olmuş ve 10 mm büyüklükleri dr. çoook güsel dedi. adetin 7 günü ne göre büyüklükleri iyi dedi. ilaç takviyesi verdi yarın ve bir hafta usg gircem. çatlayasıya takip olucam. hayırlısı artık
kızzzzz didem karısıııı beşiz beşiz dedinnn bak 5 yumurta gelişmişşşşşşş 40 kere söledin kabulmü olcak yoksa. huni paralarını biriktirmeye başla.
aminnnnnnnnnn aminnnnnn canım benim şafak 100 yarın ikili rakamlara düşüyoz kısmetse
ebruuuuuuuu kız bebişin eşyalarını yıkayıp hazırladınmı
sali günü gittim doktora 9 kilo almisim simdiye kadar. ben 9 kiloyla bitiririm diyordumda nerdeeee. cok sükür kabizlikla bi sorunum yok simdiye kadar ama aklima geldide eskiden meyva yerdim ama muz pek yemezdim kalorisi sekeri cok diye. kilo yapar diye e simdi her sabah yiroum ise geldigim günler. canim ekmek arasi falan hazirlamak istemiyor artik. haftada 2-3 tane yiyeyim bari. magnezyum falan almiyorumya kramp falan girmesin diye yiyorum aslinda daha cok. birkere gece bir girdi uffff ne canim yanmisti. ondan beri hergün yiyorum. sen kac kilo aldin? doktor 9 kilo iyi simdiye kadar dedi. benim bebiste masallah simdiden 920 gr
inşallah cnmmm yaa yumoşlar var ama ben nedense umutlu deilim artıkhadi gözün aydın ablacım inş. tutar ya beşiz degilde allah sana ikiz versin
canımm saol bidenemm doğum gününmü senin allahımm bütün dualarını kabul etsin iyiki doğurmuş anan seni doğum günün kutlu olsun tatlımmmayy hadi inşşşşş canım bütün kalbimle dua ediyorummm canımcımm
sen merak etme hele sen hamiş kal teyzeleri alır 5 izlere kuzum
inşallah cnmmmmm bakalım bekleyip görcezafııır hosgeldiin ciciiiimmm..
Gül sende hosgeldin.yumuslar hayırlı olsun.sag salım içleride dolar ınsallah..
saol cnmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. inşallah dualarınız kabul olurselam canımmm
gözün aydın çook sevindim .inşallah bebiş haberlerinide alırız en kısa zamanda AMİNN ..
bu aralar ne istesem oluyo gül bak duama amin de hemen
saol cnmmmmm iyim kasıklarım ağrıyo sadece. patronla baya konuştuk biraz moralim ona iyi patron rahattttt bıraktı artık.usg fln giricem.dünürrrrrrrrrrrrr hoşgeldin kuşummmmm
gülüm sende hoşgeldinnnn allah sana beşiz versin ne diym iyisin dimi
nimetcim, gül abla hosgeldiniz.
Abla insallah 5yumosta bebek olur.....
aaaa onlarda tekstil boyaları şu bu var tabiki yıkanacak hepsi sabun tozuyla normal deterjan olmazkiz didos alinan esyalar mutlaka yikanmasi gerekiyor demi? esime dedim benimle iddalasiyo yeni aldigin seyi niye cikican diyo deli. diyorum sanki ip gökten iniyo. makinalar falan filan diyorum sanii makinalar les icinde diyo evet dedim bende. yikicam bende hepsini ütülicem sonra. birde bra bebellere ayri deterjan satiliyo onumu kullanmak gerek normal deterjanda our mu?
ilk aylar giyecekleri hazır teyzesi diğerlerini annemlere bıraktım..kız ben neler aldım sapıtmış gibi ..biberon ısıtacağı bile aldım ilaç kaşığı mama kaşığı biraz abarttım galiba görmemişin çocuğu olmuş.......
inşallah cnmmm yaa yumoşlar var ama ben nedense umutlu deilim artık
canımm saol bidenemm doğum gününmü senin allahımm bütün dualarını kabul etsin iyiki doğurmuş anan seni doğum günün kutlu olsun tatlımmm
inşallah cnmmmmm bakalım bekleyip görcez
saol cnmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. inşallah dualarınız kabul olur
saol cnmmmmm iyim kasıklarım ağrıyo sadece. patronla baya konuştuk biraz moralim ona iyi patron rahattttt bıraktı artık.usg fln giricem.
inşşalllahhhhhhhh.
sizler nasılsınız bakalım
kiz didos alinan esyalar mutlaka yikanmasi gerekiyor demi? esime dedim benimle iddalasiyo yeni aldigin seyi niye cikican diyo deli. diyorum sanki ip gökten iniyo. makinalar Yasakli Sitean filan diyorum sanii makinalar les icinde diyo evet dedim bende. yikicam bende hepsini ütülicem sonra. birde bra bebellere ayri deterjan satiliyo onumu kullanmak gerek normal deterjanda our mu?
bende öyleydim canım ..ye sen canıın ne istiyorsa
kız bebiş iyiyimişbenim kızım daha 1700 gr
kızlar ben dalinin sıvı deterjanını, bebek bakım ürünlerinide sebamed aldım ..tavsiye üzerine ..ilk aylar sebamed kullancam sonra halaları dalin seti almış onu kullancam
benimki annesi tek kalmasin diye sisko olmaya karar vermis galiba :) annemi sisirdim bende siseyim bari diyo heralde :) yerim ben onu yerimyerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?