Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sali günü gittim doktora 9 kilo almisim simdiye kadar. ben 9 kiloyla bitiririm diyordumda nerdeeee. cok sükür kabizlikla bi sorunum yok simdiye kadar ama aklima geldide eskiden meyva yerdim ama muz pek yemezdim kalorisi sekeri cok diye. kilo yapar diye e simdi her sabah yiroum ise geldigim günler. canim ekmek arasi falan hazirlamak istemiyor artik. haftada 2-3 tane yiyeyim bari. magnezyum falan almiyorumya kramp falan girmesin diye yiyorum aslinda daha cok. birkere gece bir girdi uffff ne canim yanmisti. ondan beri hergün yiyorum. sen kac kilo aldin? doktor 9 kilo iyi simdiye kadar dedi. benim bebiste masallah simdiden 920 gr

ebruuuuuuuu kız bebişin eşyalarını yıkayıp hazırladınmı

kiz didos alinan esyalar mutlaka yikanmasi gerekiyor demi? esime dedim benimle iddalasiyo yeni aldigin seyi niye cikican diyo deli. diyorum sanki ip gökten iniyo. makinalar falan filan diyorum sanii makinalar les icinde diyo evet dedim bende. yikicam bende hepsini ütülicem sonra. birde bra bebellere ayri deterjan satiliyo onumu kullanmak gerek normal deterjanda our mu?

Salla kaynana konuşsun sen yok diyince kocanda yok diyecek ya anan ya ben:)

Yaaa aman en iyisini dün kızlardan biri demişti en iyi kaynana ölü kaynana diye benim annem enayi kaynanadır varya yengem parmağında oynatır onu:)

Bişi olmaz erkekler kucağına almadan baba olduklarını anlamıyorlarmış ondandır bu afra tafraları:)

kızlar gene ben ne kaçırdım şimdi geçmişe dönmeyim yetişemem

Kaynanaları çekiştiriyoz helede benimkini:)

Ayyy çok şükür kuşum Rabbim ikiz versin sana:Ç)

aminnnnnnnnnn aminnnnnn canım benim şafak 100 yarın ikili rakamlara düşüyoz kısmetse

Anaaaam adaşım 100 gün sonra geliyo demek çok şükür:)

ebruuuuuuuu kız bebişin eşyalarını yıkayıp hazırladınmı

ilk aylar giyecekleri hazır teyzesi diğerlerini annemlere bıraktım..kız ben neler aldım sapıtmış gibi ..biberon ısıtacağı bile aldım ilaç kaşığı mama kaşığı biraz abarttım galiba görmemişin çocuğu olmuş.......

bende öyleydim canım ..ye sen canıın ne istiyorsa
kız bebiş iyiyimişbenim kızım daha 1700 gr

haklısın zey zeyimmm dün kaynım oraya gitti akşam aradı yarın annemler gelecekmiş ne zaman evde olursun diye sordu bende söyledim sonra vaz geçmişler ve küçük kayınımı aldı geldi bize bende dedimm annemler neden vaz geçtiler eşim gelince allah kavuştursunla hoşgeldini 2 sini beraber yapacaklar sanırım dedimmmmm küçük kaynım belki dedi başka bişi demediii

hadi gözün aydın ablacım inş. tutar ya beşiz degilde allah sana ikiz versin
inşallah cnmmm yaa yumoşlar var ama ben nedense umutlu deilim artık

ayy hadi inşşşşş canım bütün kalbimle dua ediyorummm canımcımm
sen merak etme hele sen hamiş kal teyzeleri alır 5 izlere kuzum
canımm saol bidenemm doğum gününmü senin allahımm bütün dualarını kabul etsin iyiki doğurmuş anan seni doğum günün kutlu olsun tatlımmm

afııır hosgeldiin ciciiiimmm..

Gül sende hosgeldin.yumuslar hayırlı olsun.sag salım içleride dolar ınsallah..
inşallah cnmmmmm bakalım bekleyip görcez

selam canımmm
gözün aydın çook sevindim .inşallah bebiş haberlerinide alırız en kısa zamanda AMİNN ..
bu aralar ne istesem oluyo gül bak duama amin de hemen
saol cnmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. inşallah dualarınız kabul olur
dünürrrrrrrrrrrrr hoşgeldin kuşummmmm
gülüm sende hoşgeldinnnn allah sana beşiz versin ne diym iyisin dimi
saol cnmmmmm iyim kasıklarım ağrıyo sadece. patronla baya konuştuk biraz moralim ona iyi patron rahattttt bıraktı artık.usg fln giricem.
nimetcim, gül abla hosgeldiniz.

Abla insallah 5yumosta bebek olur.....

inşşalllahhhhhhhh.
sizler nasılsınız bakalım

aaaa onlarda tekstil boyaları şu bu var tabiki yıkanacak hepsi sabun tozuyla normal deterjan olmaz

kız bende aldım mama kaşığı kınama oyuncaklarımız bilem var
bende izne çıkınca yıkarım 0-3 ayları devamı anneme kalır artık

kızzzzzzz patronunun başına taşmı düştü vay beeeeeeeeeeeee

burdada özel bebek camasırları için sabun tozları satılıyor..yoksa normal deterjan kalıntı bıraktıgından bebege alarjı yapabılıyormus.
hıc olmadı annem hacı şakır sabunu rendeler onunla yıkarız dıyordu ...ohh mis gibii

kızlar ben dalinin sıvı deterjanını, bebek bakım ürünlerinide sebamed aldım ..tavsiye üzerine ..ilk aylar sebamed kullancam sonra halaları dalin seti almış onu kullancam

kızlar ben dalinin sıvı deterjanını, bebek bakım ürünlerinide sebamed aldım ..tavsiye üzerine ..ilk aylar sebamed kullancam sonra halaları dalin seti almış onu kullancam

bakım setini bende bübchen alcam ama deterjan konusunda bence sabun tozu en iyisi

benimki annesi tek kalmasin diye sisko olmaya karar vermis galiba :) annemi sisirdim bende siseyim bari diyo heralde :) yerim ben onu yerimyerim.

erkek bebekler kilo ve boy olarak daha fazla oluyolar canım benim kız minyon tipli olacak galiba .ben hep bebeğe kilo aldırıcı şeyler yedim ama sonuç hüzran hepsini ben aldım

slmlar kıslarrr ben yemeğe geldim eve geri gitcem.napıonuss?
hemn anlatıyım dün akşam ex kocam aradı napıosun canım bişey lazımmı dedi bende yok ben aldım dedim.eve geldi bluetooth kulaklık almış kulaklığımı makina parçalamıştı da. ama çok sinir oldum neden ben ona sevgililer gününde alternatif hediyeler sundum sana hangisini alıım die bende eflalin kocası gibi süprizimi önceden söylerimoda sen bilrisin ben sana ne alıım dedi kulaklık kopuncada boşver ben sana bluetooth olandan alıım hediyem bu olsun dediydi. sonra kavga edince dioki sana 100 kere dedim ben sevmiom doğum günü falan alma bana bişey bana soruo ki bende ona alımm kafası kalın anlamıo demişti.bende istemiom geri iade et dedim.sonra hiiiç konuşmadık sabah oldu tabi ben yemeğini çayını meyvesini eksik etmiom o su almasa da.okula bilerek bırakmıodu beni bugünde sölemdi ben bırakıım die. bende çıktım gittim.okula çok yakın kalmıştı gel götürüüm dedi yok az kaldı dedim zaten 7dk sürüo yürüyerek. bidaha sordu durp binmicen mi die bende yok dedim gitti.nasılmış inad etmek görsün ben olsam özür diler sarılır öperdimm ağlardım seni üzdüm die kazmalık yapmazdım onun gibi bide daha ayrı yatıo ne bincem ne konuşcam bende onla doğmadım onsuz da ölmemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…