Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bakım setini bende bübchen alcam ama deterjan konusunda bence sabun tozu en iyisi

yazik ya simdi düsünüyorumda yengenim cocuklari oldugunda birsey bilmyordu. bizde bilmiyorduk. oda türkiyede köyde yetismis buraya geldi hicbirsey bilmiyor. normal deterjan kullanirdi hep. cocugun boynu falan hep alerji olurdu fosor fosur annemgil birde amcam falan kizardi cocuga bakamiyorsun diye. yazik ya. üzüldüm simdi

Aferin kiz sana. valla iyi dayaniyon. ben dayanamazdim hemen affederdim. biraz inat et sen anlasin hatasini sonra bi ara affedersin ex kocani :)

güldürdün beni eşimde bana kulaklık almıştı ama o kadar masumduki telefonun zararlarından korun başın ağrıyoya demişti ..bende çok bozulmuştum ..şekerim bunlar aynı fabrikanın ürünleri pek birşey beklememek lazım

betülümmmm üzme kendinii valla iii dayanıyorsun canım ben olsam dayanamazdımmm allahım sabır versin

gülümm teline mesaj attım canımmmm okumadıysan haberin olsunnn

offf betüül yaaaaa..az noktalama işareti kullan yaaaaaaaaaa..üç kere okudum..hala hala anlamadım ne yazdığını..hele kulaklıklı kısmı hiç anlamadım.:26:

ama sesin neşeli geliyor ona sevindimm..Güçlü ol arkadasım benim..inşallah eşinde insafa gelsin kıymetini bilsin..

Aferin kiz sana. valla iyi dayaniyon. ben dayanamazdim hemen affederdim. biraz inat et sen anlasin hatasini sonra bi ara affedersin ex kocani :)

kıs o alıştırdı ben 1saat dayanabilirdim ancak sonra 1 gün şimdi3 gün sonra 1hafta olacak sonra 1 ay sonra 1yıl sonrada 10 yıl olacaka kızıodu hemen barışamazmış o kadar gurursuz diilmiş gururuna biiiiippp.millet gerginlik sürmesin ister o sürsün die uğraştı hep kim ne isterse onu verecen valla.ayrıca deveye diken adama s...en yaramış çok doğruuu

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar yine dertliyiz geçmişi okudumda:) cumanın yüzü suyu hürmetine dua ediyim Allah kocalarımızı ailelelerini bizi üzenleri ıslah etsin, evlerimize bolluk bereket huzur versin ,kem gözlerden kötü sözlerden pis nefislerden korusun, hamile olanlara normal kolay huzurlu sağlıklı bir doğum nasip etsin bebek bekleyenlere tez vakitte sağlıklı hamilelik nasip etsin evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı eylesin kocalarımız sözümüzden çıkmasın:) içimden geçenleri yazdım AMİNNNNNNNN

Gül canım yumoşların hayırlı olsun gzüel gzüel çatalsınlarda tutsunlar
Figen doğum günün kutlu olsun

Bebek kıyafetlerini yıkamaktan bahsetmişsiniz ben normal deterjanla yıkadım yumuşatıcıda kullandım ekstra durluama yaptım o yüzden kalıntı olmuyor tavisye ederim ekstra deterjan almak zor sabun tozunun kokusunuda hiç sevmem, çoktan yıkadım ütüledim hazır herşeyi dolabını alalım yerleştiricem şimdi bohçada ben pijamalarımı nevresim takımlarımı bile yıkadım bohçaladım:))

dün içime bi huzur gelmişti okuldan gelirkenn bebeğimde benle yürüodu da ondan herallde.doğru demişin kıı. ya kulaklık olayı şu ben tlfonda kulaklık kullanıom. süpürge dövücülü kaptı parçaladı.tlf edip kulakluk alır mısın dediydim dövüşmeden oda tamam dediydi.sonra dediki canım almadım sana bluetooth alcam yarın dedi. sevgililer günü hediyem olsun dedi.kavga edince de dedi ki ben sana 100 kere dedim ben sevmem d.günü vs bana soruo ki sana ne alıım die benimde bişey almamı istediğini belirtio.kafan kalınmı anlamıon mu sende alma bende almıcam diodu. dünde almış bende geri götür dedimm. böle işte ben kendimi onsuz olmaya alıştırıom galiba azcık başardım die de sevindim.

betülcüm inşallah sıkıntılarından kurtulursun bebişle alakalı olanı okumuştum 2 arkadaşım aynı sorunu yaşadılar hatta biri amniyosentez yaptırdı .sonuç bebek sıkıntılı doğabilir dediler ikisininde yavrusu çoook sağlıklı ..

hanımlar mrbb nasılsınızzzz?

herkese hayırlı cumalar
dualarınız kabul olsun inş.bana da dua edin kızlarr şu yara illetinden kurtulayım bir an evvel

yaa kıs ben ondan hiç bişey kabul etmicemm sen arka planı bilmedğin için masum yorumlar yapmışsın çok kötü tartıştıkta hemen boşanmaya kalktı bende barışmamaya alışmaya karar verdim onsuz olmaya alışıomm becerebilrisemm

anam cok da abartma bence..kocan yola gelsın yeter.sonra kocanda senden ,''karım cok ilgisiz '' diye şikayet etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…