bakım setini bende bübchen alcam ama deterjan konusunda bence sabun tozu en iyisi
bakım setini bende bübchen alcam ama deterjan konusunda bence sabun tozu en iyisi
slmlar kıslarrr ben yemeğe geldim eve geri gitcem.napıonuss?
hemn anlatıyım dün akşam ex kocam aradı napıosun canım bişey lazımmı dedi bende yok ben aldım dedim.eve geldi bluetooth kulaklık almış kulaklığımı makina parçalamıştı da. ama çok sinir oldum neden ben ona sevgililer gününde alternatif hediyeler sundum sana hangisini alıım die bende eflalin kocası gibi süprizimi önceden söylerimoda sen bilrisin ben sana ne alıım dedi kulaklık kopuncada boşver ben sana bluetooth olandan alıım hediyem bu olsun dediydi. sonra kavga edince dioki sana 100 kere dedim ben sevmiom doğum günü falan alma bana bişey bana soruo ki bende ona alımm kafası kalın anlamıo demişti.bende istemiom geri iade et dedim.sonra hiiiç konuşmadık sabah oldu tabi ben yemeğini çayını meyvesini eksik etmiom o su almasa da.okula bilerek bırakmıodu beni bugünde sölemdi ben bırakıım die. bende çıktım gittim.okula çok yakın kalmıştı gel götürüüm dedi yok az kaldı dedim zaten 7dk sürüo yürüyerek. bidaha sordu durp binmicen mi die bende yok dedim gitti.nasılmış inad etmek görsün ben olsam özür diler sarılır öperdimm ağlardım seni üzdüm die kazmalık yapmazdım onun gibi bide daha ayrı yatıo ne bincem ne konuşcam bende onla doğmadım onsuz da ölmemm
kızzzzzzz patronunun başına taşmı düştü vay beeeeeeeeeeeee
biberonunu emziğini falan hangi marka aldın ..bide sabun tozu alırım şekerimm annesi kimin için çalışıyor.
kendimi unuttum artık herşey bebeğe
hemn anlatıyım dün akşam ex kocam aradı napıosun canım bişey lazımmı dedi bende yok ben aldım dedim.eve geldi bluetooth kulaklık almış kulaklığımı makina parçalamıştı da. ama çok sinir oldum neden ben ona sevgililer gününde alternatif hediyeler sundum sana hangisini alıım die bende eflalin kocası gibi süprizimi önceden söylerimoda sen bilrisin ben sana ne alıım dedi kulaklık kopuncada boşver ben sana bluetooth olandan alıım hediyem bu olsun dediydi. sonra kavga edince dioki sana 100 kere dedim ben sevmiom doğum günü falan alma bana bişey bana soruo ki bende ona alımm kafası kalın anlamıo demişti.bende istemiom geri iade et dedim.sonra hiiiç konuşmadık sabah oldu tabi ben yemeğini çayını meyvesini eksik etmiom o su almasa da.okula bilerek bırakmıodu beni bugünde sölemdi ben bırakıım die. bende çıktım gittim.okula çok yakın kalmıştı gel götürüüm dedi yok az kaldı dedim zaten 7dk sürüo yürüyerek. bidaha sordu durp binmicen mi die bende yok dedim gitti.nasılmış inad etmek görsün ben olsam özür diler sarılır öperdimm ağlardım seni üzdüm die kazmalık yapmazdım onun gibi bide daha ayrı yatıo ne bincem ne konuşcam bende onla doğmadım onsuz da ölmemm
hemn anlatıyım dün akşam ex kocam aradı napıosun canım bişey lazımmı dedi bende yok ben aldım dedim.eve geldi bluetooth kulaklık almış kulaklığımı makina parçalamıştı da. ama çok sinir oldum neden ben ona sevgililer gününde alternatif hediyeler sundum sana hangisini alıım die bende eflalin kocası gibi süprizimi önceden söylerimoda sen bilrisin ben sana ne alıım dedi kulaklık kopuncada boşver ben sana bluetooth olandan alıım hediyem bu olsun dediydi. sonra kavga edince dioki sana 100 kere dedim ben sevmiom doğum günü Yasakli Sitean alma bana bişey bana soruo ki bende ona alımm kafası kalın anlamıo demişti.bende istemiom geri iade et dedim.sonra hiiiç konuşmadık sabah oldu tabi ben yemeğini çayını meyvesini eksik etmiom o su almasa da.okula bilerek bırakmıodu beni bugünde sölemdi ben bırakıım die. bende çıktım gittim.okula çok yakın kalmıştı gel götürüüm dedi yok az kaldı dedim zaten 7dk sürüo yürüyerek. bidaha sordu durp binmicen mi die bende yok dedim gitti.nasılmış inad etmek görsün ben olsam özür diler sarılır öperdimm ağlardım seni üzdüm die kazmalık yapmazdım onun gibi bide daha ayrı yatıo ne bincem ne konuşcam bende onla doğmadım onsuz da ölmemm
Aferin kiz sana. valla iyi dayaniyon. ben dayanamazdim hemen affederdim. biraz inat et sen anlasin hatasini sonra bi ara affedersin ex kocani :)
kiz hepimiz cocugumuz icin calisiyoruzda millet yiyo valla
kendine gelllllllllllllllllllllllllll
kalktım kalktım sayenizde sesinizden durulmuyorkii...nimetciiim sana mutluluk aşılamak istiyorum...
üstündeki ölgün topragı kaldırmak istiyoruum.. :76:
haydi kalk kalk..
offf betüül yaaaaa..az noktalama işareti kullan yaaaaaaaaaa..üç kere okudum..hala hala anlamadım ne yazdığını..hele kulaklıklı kısmı hiç anlamadım.:26:
ama sesin neşeli geliyor ona sevindimm..Güçlü ol arkadasım benim..inşallah eşinde insafa gelsin kıymetini bilsin..
betülümmmm üzme kendinii valla iii dayanıyorsun canım ben olsam dayanamazdımmm allahım sabır versin
öle deme alşlah korusun insan başına gelincde öle bi dayanıo kiiii allah kimseye yaşatmasın.
gülümm teline mesaj attım canımmmm okumadıysan haberin olsunnn
güldürdün beni eşimde bana kulaklık almıştı ama o kadar masumduki telefonun zararlarından korun başın ağrıyoya demişti ..bende çok bozulmuştum ..şekerim bunlar aynı fabrikanın ürünleri pek birşey beklememek lazım
betülümmmm üzme kendinii valla iii dayanıyorsun canım ben olsam dayanamazdımmm allahım sabır versin
gülümm teline mesaj attım canımmmm okumadıysan haberin olsunnn
dün içime bi huzur gelmişti okuldan gelirkenn bebeğimde benle yürüodu da ondan herallde.doğru demişin kıı. ya kulaklık olayı şu ben tlfonda kulaklık kullanıom. süpürge dövücülü kaptı parçaladı.tlf edip kulakluk alır mısın dediydim dövüşmeden oda tamam dediydi.sonra dediki canım almadım sana bluetooth alcam yarın dedi. sevgililer günü hediyem olsun dedi.kavga edince de dedi ki ben sana 100 kere dedim ben sevmem d.günü vs bana soruo ki sana ne alıım die benimde bişey almamı istediğini belirtio.kafan kalınmı anlamıon mu sende alma bende almıcam diodu. dünde almış bende geri götür dedimm. böle işte ben kendimi onsuz olmaya alıştırıom galiba azcık başardım die de sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?