Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hayırdır canım bugün gerginsin eşinlemi aran açık

Canım benim altı tane yeğenim var hepsinin çamaşırıda normal deterjanla yıkandı hiçde bişey olmadı ablamlar sadece bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkadılar.

biberonunu emziğini falan hangi marka aldın ..bide sabun tozu alırım şekerimm annesi kimin için çalışıyor.
kendimi unuttum artık herşey bebeğe

Canım ben bebedor aldım sen ne aldın en iyi nuk deniliyor ama onunda bir emziği 9-10 lira

günaydın kızlar naber nasılsınız

Günaydın canım nerlerdesin sen ya ben seni sordum durdum girmiyorsun hiç?

ayy ben yaptırmıcam istesede sonuçta tedavi diil ya.ne olacaksa olsun o benim biricik kızım.ayy düne kadar çok canım sıkılmıştıom da sonra içimden ii şeyler geçmeye başladı inş benimkide sağlıklı olurrrrrrr

afedersin canım ya valla olayın ciddiyetini bilmiyodum .üzüldüm şimdi ..Allah kocana merhamet ve bol sevgi saygı versin.hakkınızda hayırlısı ama yavrun var acele kararlar verme .

Günaydın canım nerlerdesin sen ya ben seni sordum durdum girmiyorsun hiç?[/QUOTE]

ah canım benim sağol eksik olma yoğun çalışıyorum arada bi giriyorum ama özlüyorum sizleri dünde kardeşimin hanımı doğum yaptı akşam üzeri ona yetiştim hastaneye aniden aldılar doğuma çantasını falan götürdüm geldim
sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik

cnm naber ben iyimmm tedavi ye başladım. dün usg vardı yumoşlar 5 tane olmuş dr. iyi dedi bakalım tedavi hızla devam.
sende nevar neyokk adet düzene girdimi.

demek tedaviye başladın yine ne yaptı doktor yine klomenmi verdi yoksa yumoşların kendiliğindenmi öyle gelişmiş
sevindim inşallah tutar bu ay canım
ben çok bunaldım ya yine 54 gün oldu adet yok tam düzene giriyor derken yine alt üst oldu dünde kardeşimin karısı doğum yapınca o bebeği görünce iyice bebek özlemim arttı dün akşamdan beri düşünüyorum ne yapsam bende tekrar doktora gitsemmi diye

kizlar hamarat hatun bambaska oluyo beee. msallah kiz sana :)

hosgeldin

cnm naber ben iyimmm tedavi ye başladım. dün usg vardı yumoşlar 5 tane olmuş dr. iyi dedi bakalım tedavi hızla devam.
sende nevar neyokk adet düzene girdimi.

gül dün didoş söledi bende çok sevindim bak zeynep 1 yumoşla hamile kalmış cumanın hayrıyla inş hemen tutar ilk aydannn canımm

Eflaal hoşgeldiin cicim...sen hamaratsın elli kere yıkar kırk kere paklarsın.bişey olmaz tabii

mettaaap oşgeldiin.nasılsın.çalışmaların nasıl..

mehtap hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin ???

eflal canım bende nuk ve cihicco aldım ..biberonu cam olanlardan aldım ..pahalı evet bu ay bebiş için baya harcama yaptık ama olsun napalım

ah canım benim sağol eksik olma yoğun çalışıyorum arada bi giriyorum ama özlüyorum sizleri dünde kardeşimin hanımı doğum yaptı akşam üzeri ona yetiştim hastaneye aniden aldılar doğuma çantasını falan götürdüm geldim
sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik
[/QUOTE]

HAMDOLSUN CANIM İDARE EDİYORUM İLK AYLAR RAHATTIM ŞİMDİ AZ SIKINTIM VAR BENİM BEBEK AŞAĞIDA OLDUĞU İÇİN ÇOK AĞRI YAPIYOR ÇOK OTURAMIYORUM YÜRÜYEMİYORUM YATMAM GEREKİYOR ONUDA PEK YAPMIYORUM ÖYLE GEÇİYOR GÜNLER, YEĞENİN OLDU ÖYLEMİ BENİMDE İKİ GÜN ÖNCE ABLAM DOĞUM YAPTI:))

afedersin canım ya valla olayın ciddiyetini bilmiyodum .üzüldüm şimdi ..Allah kocana merhamet ve bol sevgi saygı versin.hakkınızda hayırlısı ama yavrun var acele kararlar verme .

yok kıs nolcak ne affetmesii yok acele diil ama ben aptalım hemen yine yelkenleri indirrim de bakalım indirmemek için uğrqaşıomm

mehtap sen anlat nerelerdesinn napıonnnnnnn

bencede yaptırmak saçma ..riskleri var onunda düşük olma ihtimali çok yüksekmiş yaptırdıktan sonra birşey olmaz Allahın izniyle sen içini ferah tut

hee yta hoşgeldin kaç gğündür küsüz kııı.boşverdim onu

nasıl küs kala biliyorsunuz eşin iyi dayana biliyor ben küsünce benimki peşimi bırakmıyor fazla naz yapınca beni suçlamaya başlıyor bu sefer haklıyken haksız duruma düşüyorum malesef
ne desem bilemedim ama bende hem önceki hafta hem geçen hafta çok fena tartıştım yatakları ayırdım hatta baktım laftan anlamıyor sabah kalkınca güzel bi oyun oynadım ben gidiyorum artık dayanamıyorum dedim hiç yüz vermedim oda aklınca hiç tınlamıyor giyimlerini falan toparlamaya başladı dedim hepsini toplamana gerek yok nasıl olsa annenlerle vedalaşmalıyım mobilyalarıda geri vermeliyim ozaman gönderirim kalanını dedim :) ozaman oturdu düşündü çocuk gibi af dilemeye başladı ders olsun sana aklına iyice yerleştir bidahakine tartışmaya bile tenezzül etmem hiç habersiz çeker giderim dedim
bakalım ne olcak 1 haftadır hiç bi şikayetim yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…