dün içime bi huzur gelmişti okuldan gelirkenn bebeğimde benle yürüodu da ondan herallde.doğru demişin kıı. ya kulaklık olayı şu ben tlfonda kulaklık kullanıom. süpürge dövücülü kaptı parçaladı.tlf edip kulakluk alır mısın dediydim dövüşmeden oda tamam dediydi.sonra dediki canım almadım sana bluetooth alcam yarın dedi. sevgililer günü hediyem olsun dedi.kavga edince de dedi ki ben sana 100 kere dedim ben sevmem d.günü vs bana soruo ki sana ne alıım die benimde bişey almamı istediğini belirtio.kafan kalınmı anlamıon mu sende alma bende almıcam diodu. dünde almış bende geri götür dedimm. böle işte ben kendimi onsuz olmaya alıştırıom galiba azcık başardım die de sevindim.
yazik ya simdi düsünüyorumda yengenim cocuklari oldugunda birsey bilmyordu. bizde bilmiyorduk. oda türkiyede köyde yetismis buraya geldi hicbirsey bilmiyor. normal deterjan kullanirdi hep. cocugun boynu falan hep alerji olurdu fosor fosur annemgil birde amcam falan kizardi cocuga bakamiyorsun diye. yazik ya. üzüldüm simdi
biberonunu emziğini falan hangi marka aldın ..bide sabun tozu alırım şekerimm annesi kimin için çalışıyor.
kendimi unuttum artık herşey bebeğe
günaydın kızlar naber nasılsınız
betülcüm inşallah sıkıntılarından kurtulursun bebişle alakalı olanı okumuştum 2 arkadaşım aynı sorunu yaşadılar hatta biri amniyosentez yaptırdı .sonuç bebek sıkıntılı doğabilir dediler ikisininde yavrusu çoook sağlıklı ..
yaa kıs ben ondan hiç bişey kabul etmicemm sen arka planı bilmedğin için masum yorumlar yapmışsın çok kötü tartıştıkta hemen boşanmaya kalktı bende barışmamaya alışmaya karar verdim onsuz olmaya alışıomm becerebilrisemm
gül naber canım varmı bi gelişme sende
hayırdır canım bugün gerginsin eşinlemi aran açık
cnm naber ben iyimmm tedavi ye başladım. dün usg vardı yumoşlar 5 tane olmuş dr. iyi dedi bakalım tedavi hızla devam.
sende nevar neyokk adet düzene girdimi.
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar yine dertliyiz geçmişi okudumda:) cumanın yüzü suyu hürmetine dua ediyim Allah kocalarımızı ailelelerini bizi üzenleri ıslah etsin, evlerimize bolluk bereket huzur versin ,kem gözlerden kötü sözlerden pis nefislerden korusun, hamile olanlara normal kolay huzurlu sağlıklı bir doğum nasip etsin bebek bekleyenlere tez vakitte sağlıklı hamilelik nasip etsin evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı eylesin kocalarımız sözümüzden çıkmasın:) içimden geçenleri yazdım AMİNNNNNNNN
Gül canım yumoşların hayırlı olsun gzüel gzüel çatalsınlarda tutsunlar
Figen doğum günün kutlu olsun
Bebek kıyafetlerini yıkamaktan bahsetmişsiniz ben normal deterjanla yıkadım yumuşatıcıda kullandım ekstra durluama yaptım o yüzden kalıntı olmuyor tavisye ederim ekstra deterjan almak zor sabun tozunun kokusunuda hiç sevmem, çoktan yıkadım ütüledim hazır herşeyi dolabını alalım yerleştiricem şimdi bohçada ben pijamalarımı nevresim takımlarımı bile yıkadım bohçaladım:))
cnm naber ben iyimmm tedavi ye başladım. dün usg vardı yumoşlar 5 tane olmuş dr. iyi dedi bakalım tedavi hızla devam.
sende nevar neyokk adet düzene girdimi.
afedersin canım ya valla olayın ciddiyetini bilmiyodum .üzüldüm şimdi ..Allah kocana merhamet ve bol sevgi saygı versin.hakkınızda hayırlısı ama yavrun var acele kararlar verme .
yok kıs nolcak ne affetmesii yok acele diil ama ben aptalım hemen yine yelkenleri indirrim de bakalım indirmemek için uğrqaşıomm
ayy ben yaptırmıcam istesede sonuçta tedavi diil ya.ne olacaksa olsun o benim biricik kızım.ayy düne kadar çok canım sıkılmıştıom da sonra içimden ii şeyler geçmeye başladı inş benimkide sağlıklı olurrrrrrr
hee yta hoşgeldin kaç gğündür küsüz kııı.boşverdim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?