Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

nankörr kadııııın

seni şurda neşelendirelim diye uğraşıyoz...

kocan aksam iki hırpalasın senii.aklın başına gelsin..

hacım bugun cumaa yaaa..insan sıkılır mıı hiç engec bıkac saat sonra ozgursuuun.boşşeeeer...

ayy kurban olurum sana ben 7 de çıkıyorum. cumartesileride normalde işe gelmiyorum ama 3 4 aydır düzenim bozzuldu önceden ayda 2 ayda bir gelirken 4 aydır bir cumartesi gelmiyorum 2 cumartesi geliyorum. bilsem ki yarın işe gelmicem benim tek tesellim olurdu.am yok annemler bize gelicekler di yine vazgeçmiş kendimi teselli edecek birşey bulamıyorum ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhh. sizde olmasanız varya. ne yapardım ben allah hepiciginizden razı olsun

yardımmm benim adetlerim 35 günde bir gelir.dün adet olmam gerekiyodu.ama olmadım.bugünde arada kasıklarıma sancı giriyor.biraz önce test yaptım.negatif biliyodum asında negatif çıkacağını ama yaptım ve hala adet olmadım.kafam çok karışık. şimdi ne yapmam lazım benim

bende varya; senin şu profil resmındeki kızın agzını yüzünü sıkıstırmak, mıncıklamak, öpmek, öpmek ,hamur gibi yoğurmak istiyorum..

hani şu çoçuk severken kendinden geçen, çocugu haşata ceviren ,bebenın üstünü başını parçalayan teyzeler varyaa ondan görüyorum kendimde ilerde yaşlanınca...

ayyy bende sevdigim şeyleri böyle mıncıklamayı seviyorum. içim gidiyor içim. hahahahah yakışır sana nine oldugunda bebk mıncıklıyacak dermanı nerden bulucan. ama bu kıza sulanma bu zeynebin kızı kimseye elletmez o deli kızını bu kızın ismide naz. ahanda buraya yazdım.

cicim test bi gun gecıkmeyle cıkmayabılır.hatta bı hafta gecıkıpte cıkmayada bılır.o sebeple sabırla beklemenı tavsıye ederım.yok ben bekleyemem hemen bıseyler yapmam lazım dersen de kan verip hcg baktırabılırsın..gecıkmen bı haftayı gecer kanda da bısey cıkmaz ise o zaman doktora gıtsemmı dıye dusunmeye baslayabılırsın..

hadi görüşürüz kızlar öğtüm kızımı alayım geleyim yimeeek yapacaaaaam daaaaa öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…