Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay çok haklısın kuşummmmmmmmm valla

sünger kepeklime ve dünürüme katılıyım büyük ihtimalle onu görenin aklına kaynanası geliyodurrrrrrrr

benim kız daha güzel :82: :82: :82: :82:

ay çok sevimsiz kusura bakmayın ama

uyy pek datluuu..

Eki Görüntüle 130297 bak ben senin için bi foto buldum

anaaaam ne kız derdine düştünüz ahanda değiştim sıkıyosa hadi buna laf söyleyin soyumun tek veliahtı kızımmmmmmmm

hadi hadi hadi beğenmeyindeee yolayım sizi valla canımı sıkmayın kaynanamın resmini koyarım o olur kabus gibi uyuyamazsınız dahada

allahım çok şükür yüzdüm yüzdüm sayfanın sonuna geldim. gevezeler sizi ya zaten patronum bugün ömrürümü yedi bitirdi. her gün yeni bir angarya iş çıkarıyor. hep te bunu haftanın en sevmedigim en yogun ve en sıkıcı günlerine yaptırıyor. gökten başına taş yagsa ferda gel kadır diyor valla billa ömrümü yedi bitirdi. evham sünger bugün bende sizdenim bunalım takılıcam işte. canım darlanıyor akşam olmuyor güneş dogmuyor aaaahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. hayırlı cumalr bu arada allah gönlünüzden geçen her ne varsa sizleri bunlarla mükafatlandırsın inşallah. iş yerimdeki çocuklar artık bana ümmü yusuf demeye başladılar çok hoşuma gidiyor amma. daha erkek oldugu belli degil ki.

hadi hadi hadi beğenmeyindeee yolayım sizi valla canımı sıkmayın kaynanamın resmini koyarım o olur kabus gibi uyuyamazsınız dahada

yerim ben senin gül yanaklı kızını maşallah sevilmeyecek gibi degil kereta. facede resimlerinide gördüm hatta bir resimde zannedersem hayal meyal senide gördüm. seni gidi güzel hatun seni.

gı bu delüler bi rahat bırakmadılarki bunalımım rahatca yaşayım benim avatarıma taktılar yok kaynanalarına benzettiler yok değiştir alın değiştirdim dimi ama ben bunalımda bi bayanım üstüme gelmeyin diyom dinlemiyo alcaklarrrrrr

canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar olsun inşallah aayyyyyy canımız sııkın klubüne sende hoşgeldiiin ayyyyy bugün neden böyleyim acepppp neyseeeee

hacım bugun cumaa yaaa..insan sıkılır mıı hiç engec bıkac saat sonra ozgursuuun.boşşeeeer...

ah kızlar ahh havadan mıdır sudanmıdır patronumun uyuzlugundan mıdır canım sıkkın içimden aglamak geliyor. birde kalbim sanki bugün çok hızlı atıyor ya resmen agzımdan çıkacak. karnıma dokunuyorum karnım atıyor yanaklarım bile kalp gibi atıyor neden ki. aglıcam ya ama hiç yanlız kalamıyorum eve gitsemde hıçkıra hıçkıra aglasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…