ne diyon lan karııııııııı nesi var gül gibi işteeeee
ay çok haklısın kuşummmmmmmmm valla
sünger kepeklime ve dünürüme katılıyım büyük ihtimalle onu görenin aklına kaynanası geliyodurrrrrrrr
Eki Görüntüle 130297 bak ben senin için bi foto buldum
ay çok haklısın kuşummmmmmmmm valla
sünger kepeklime ve dünürüme katılıyım büyük ihtimalle onu görenin aklına kaynanası geliyodurrrrrrrr
benim kız daha güzel :82: :82: :82: :82:
ay çok sevimsiz kusura bakmayın ama
uyy pek datluuu..
benim kız daha güzel :82: :82: :82: :82:
anaaaam ne kız derdine düştünüz ahanda değiştim sıkıyosa hadi buna laf söyleyin soyumun tek veliahtı kızımmmmmmmm
hadi hadi hadi beğenmeyindeee yolayım sizi valla canımı sıkmayın kaynanamın resmini koyarım o olur kabus gibi uyuyamazsınız dahada
allahım çok şükür yüzdüm yüzdüm sayfanın sonuna geldim. gevezeler sizi ya zaten patronum bugün ömrürümü yedi bitirdi. her gün yeni bir angarya iş çıkarıyor. hep te bunu haftanın en sevmedigim en yogun ve en sıkıcı günlerine yaptırıyor. gökten başına taş yagsa ferda gel kadır diyor valla billa ömrümü yedi bitirdi. evham sünger bugün bende sizdenim bunalım takılıcam işte. canım darlanıyor akşam olmuyor güneş dogmuyor aaaahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. hayırlı cumalr bu arada allah gönlünüzden geçen her ne varsa sizleri bunlarla mükafatlandırsın inşallah. iş yerimdeki çocuklar artık bana ümmü yusuf demeye başladılar çok hoşuma gidiyor amma. daha erkek oldugu belli degil ki.
allahım çok şükür yüzdüm yüzdüm sayfanın sonuna geldim. gevezeler sizi ya zaten patronum bugün ömrürümü yedi bitirdi. her gün yeni bir angarya iş çıkarıyor. hep te bunu haftanın en sevmedigim en yogun ve en sıkıcı günlerine yaptırıyor. gökten başına taş yagsa ferda gel kadır diyor valla billa ömrümü yedi bitirdi. evham sünger bugün bende sizdenim bunalım takılıcam işte. canım darlanıyor akşam olmuyor güneş dogmuyor aaaahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. hayırlı cumalr bu arada allah gönlünüzden geçen her ne varsa sizleri bunlarla mükafatlandırsın inşallah. iş yerimdeki çocuklar artık bana ümmü yusuf demeye başladılar çok hoşuma gidiyor amma. daha erkek oldugu belli degil ki.
http://lt1f.lilypie.com/KsVNp2.png sünger buyur canım çizelgen ugur böcüklerim sana uğur getirsin imi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?