Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ne gebeliği cnm benim ya daha bebişim yok benim allahım duysun sesini olur inş.

amin canım amin inşallah olur bu kadar sıkma kendini ya ne zman rahat edersen düşünmezsen o zaman olacak allahın izniyle. takma kafana ve düşünme. burda her türlü çizelge yapılışı tarifi var ama ben beceremiyorum. sen dene bakalım belki becerirsin. bu arada geçen gün yaşını sormuştum sende cevap yazdın bana sordun ben cevap yazamadım. bende 28 oldum canım yaşlandım ben

Selam kızlar anam millet uçmuş ferda ve rukiye nasılsınız?

Neysem kızlar en iyisi bende çıkayım size iyi akşamlar iy tatiller kendinize ve bebişinize iyi bakın hadi öpüldünüzzzzzzzz byssss

SLMM KIZLARR NASILSINIZ bebecikleriniz nasıl ben iiyiim çok şükür hastane araştırmaya başladımm karar verdiniz mi sizler nerelerde doğum yapacaksınız fiyatlar kaç?doğum hazırlıkları ?bebecikiçin hazırlıklar yapılıyo mu?

günaydınlarr nabersiniz. rondinacım nasılsın. ben iyim bugün 10,30 da usg gircem yumurta takibine başlandı.hayırlısı bakalım ama kasıklarım çok fena ağrıyor yumoşlar büyüyo demmekki

günaydınlarr nabersiniz. rondinacım nasılsın. ben iyim bugün 10,30 da usg gircem yumurta takibine başlandı.hayırlısı bakalım ama kasıklarım çok fena ağrıyor yumoşlar büyüyo demmekki
günaydın canım hadi bakalımm hayırlısıyla bunlarıda aşıp bebeişlerini kucağına aldığınıda göreceğizzz. allahım hep yanında olsun...

günaydın canım hadi bakalımm hayırlısıyla bunlarıda aşıp bebeişlerini kucağına aldığınıda göreceğizzz. allahım hep yanında olsun...

inşallah cnmmm buarada herke dua ederken bebeişler diyo kız çoğulmu olucak yoksammm . sen adet olmuşsun hayırlısı olsun cnmmm tedaviye gitmicenmi cnm sen

inşallah cnmmm buarada herke dua ederken bebeişler diyo kız çoğulmu olucak yoksammm . sen adet olmuşsun hayırlısı olsun cnmmm tedaviye gitmicenmi cnm sen
valla dilimizde kaldı olsun kız ne güzel olur bukadar beklemenin sonu çoğul olsun bend eöyle istiyorum işte :))
ben tedaviye gitmeyeceğim.. zaten doktor 3 ay bebiş yapmayın demişti.. tam adet olduğum gün 3 ay olmulştu bundan sonrasında artık olmazsa giderim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…