Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar ya ne bileyim keyfim yokkkkkkk beni kimse sevmiyiiiiiii işte

senii anneeen seviyooooo..
senii babaaan seviyooooo..
senii kocaaan seviyooooo..
senii bebeeeen seviyooooo..
senii komşuuun seviyooooo..
sonraaaaaaa
senii beeeen seviyooooom..
senii süngeeer seviyooooo..
senii didooş seviyooooo..
senii afıııır seviyooooo..
daaa sayiimiiii

vaysssss kepeklim harbi dogru söylüyon insan yanında kimi ister anne baba eş çocuk dimi onların hepsi senin yanında bak ne güzel bizde varız seni sevmeyen insan zaten seni kıskanan çekemeyen insandır onlar yanında olmasada olur zaten kızımmmmmmm delirtme beni valla seni öpücük yagmuruyla boğarım haaa bak bide çiçek yolladım sana

kızımmmmmmmmm seni sevmeyen ölsün imi niye öyle düşünüyon aman çokta tınn de geç seni sevmeyenlere
ya ne bileyim işte depreyona bağladım galibaaa

yinemi bunalımdasın len sen akşam ne güzel ninni gönderdim sana
eveettt çok güzeldi bende dinleticem bundan sonraa:)

ya gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyy çok mutlu oldum bak şimdi moralim yerime geldiiiiiiiiiii

süpersin valla
kızlar ya ne bileyim keyfim yokkkkkkk beni kimse sevmiyiiiiiii işte
kız handan otur oturduğun yerde yok sana bunalım bu gün ben bunalımdayım tamam mı ben adet oldummmmmmmmm sana ne olikkkiiii

sünger kepeklime ve dünürüme katılıyım büyük ihtimalle onu görenin aklına kaynanası geliyodurrrrrrrr

ayyy canım beniim iyiki varsınnnnn:)

beni öpücük yağmuruna sevgi yağmuruna boğun çok ihtiyacım var canım ya benim yaaaa ne güzel çiçekler ohhh miss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…