Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

saol canım benimm dinlenmeye zamanım olmuyor işte
ayy evet zilli çok seviyor benii sanırımmm aminnnnn canımmmm inşşşş rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inşşş

kızlar bu arada gülün 5 yumurtası oluşuyormuşşş kendisi söyledimi bilmiyorum ama hunileri ve şalvarları hazırlamak lazımmm

günaydınn didoşummm nasıslın canım

Hamdolsun diyeyim baş ağrısı baş ağrısı ve yine baş ağrısı tabi boyun ağrısı kol ağrısı sırt ağrısıda var her yanım sürekli ağrıyor annem dediydi erkek çocuk romatizmayı arttırır diye kadın doğru demiş haftasonum zehir oldu eşimle vuslata eremedik sayemde:90: tabi birde sabah sabah densiz kaynanamın sesini duydum :86: benim adam hergün işe geç kalır bunlarda bilir son dakika zart diye ararlar işe yetirştirmeye çalışıyorum dediğim halde kadın sohbet ediyor birde her seferinde iyisin değilmi sıkıntın yok diyor karıya yüz kere dedim sancım oluyor hergün var yani hala soruyor ya

kızlar bu arada gülün 5 yumurtası oluşuyormuşşş kendisi söyledimi bilmiyorum ama hunileri ve şalvarları hazırlamak lazımmm

saol kuşum çok iyiyimmmmmm harika bi haftasonu geçirdim
sen nasılsın

karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canımmmmm

canım tlf konuştum ben gül ile diyoki 5 yumoş var
ee beşiz olcak ya didimm

canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun
sabah sabah niye arıyorlarki anlamadım

ay çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuşummmm sıkma canını rahatına bakk

günaydın canımmmmm

canım tlf konuştum ben gül ile diyoki 5 yumoş var
ee beşiz olcak ya didimm

canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun
sabah sabah niye arıyorlarki anlamadım
günaydın tatlımmmm güle bol bol huni lazım olur inşallah

hacılar günaydııınn..
günaydın kızzzzz

Günaydın didem kız aşağıdakiler sesiniz çıksın:))

Ay kızlar benim ablam doğum yaptıya garibim istediği adı koyamıyor benim öküz eniştem biz aile arasında hep öküz deriz ona çünkü en gıcık damat:))) kimse sevmezde işte katlanıyoruz neyse ilk kızın adını o koydu inada sıla koymuştu neyse anlamı ablamda şimdi ebrar istiyor yeğenimde ebrar diyor eniştemde yaren olsun diyormuş ya anlamı ney yarenin isim çok önemli ahirette bununda hesabını vericez dengesiz tuzsuz uyuz kaynanasıda benim komşumun torunun adı ebrar koymayın demiş ay ben nasıll sinir oldum eşimde sorup duruyor ne koydular ne koydular diye uyuz kaynanAsı böyle diyormuş ne hakkı varsa karışmaya dedim tabi karışır annesi dedi bende benim yeğenimin annesi değil annesi ablam tabiki o koyacak senin anan bir karışsın çok kötü olur böyel şeylere karıştırtmam dedim karışaçak tabi dedi valla kimsenin kalbi kırılmasın orta yolu sen bulacaksın yoksa ben bulmasını bilirim yedi tane büyütmüş doymadımı anan çocuğa çocuğumu ben büyütücem dedim ohhhhh içim rahatladı

iidir ceylincim yaw..benimde misafirlerim vardı..sen gibiydim aynı :))

didoş hosgeldin kuzucum ..naaptın haftasonu.anlatsana..

eflalciim sabah sabah sizinki konusmak ıcın yolunu mu gozluyor napıyor..

toox kendin varsn yazmıyorsun .hayırdır pazar canın mı sıkıldı yıne senın ..noldu kuzucum yaww..

b.....k gibiyim canım anlatack söylenecek çok şey var ama anlatınca hemen ağlıomm öle geriden takip ediom bende çok sıkıntılııyım nası çıkarım bilmiommm

didoş ne yaptın kuşum haftasonu
maşallah keyfin yerinde allah bozmasınn

ay yaaa bütün haftasonunu kocişimle başbaşa çok aşık evimizde böle sarmaşık dolmaşık film izledik sahile yürüyüşe indik kızımızın yatağını aldık ay çok güzeldi özlemişim kocamı yaaa aylardır her haftasonu arkadaşlarla görüşüyoz başbaşa kalamamıştık bi adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…