Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

dikkat et canım böbreklerini üşütürsen çok kötü oluo sonra en ufak bi rüzgar bile orana gelio uyurken bile yorganın altından pijman açılsa bile ağrımaya başlıoo

ee adam haklı canım seni o kadar sakınıyo senin yaptığına bak
evet canım artık dikkat etmem lazım.. zaten sabah kaldırmadı ben annemde kahvaltı yaparım dedi... kayınvalidemde geldi kapııdan iyimisin dedi yatıyorum dedim. kahvaltı yap öyle yat dedi gitti..eltimde akşam geldi bi on dk oturdu gitti...

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinizzz. ben iyimmmmm kasık ağrılarım dışında.
ctesi usg girdim yineee sağ ovallerde çalışmaya başlamışş ordada 6 adet yumurtam oluşmuş soldada 5 adet var. büyüklükleride 11 mm olmuş daha adetin 8 ci günüydü çok iyi dedi doktor. yoplam 11-12 adet yumurta olmuş. bugün yine usg var bakalım büyümüşlermi.
patron istanbula gitti ve 3 gün yalnızım.

evet ben hiç uyumadım ama o horluodu dioki şimdi bişey yapmıosam sana yardım ediyosam sebebi hamile olman dio.zeynep adam oldularda ben mi koymadım her karşılşmamızda kavga etti benimle annesii.ne bileyim duygularım karmaskarşık.kalbim çok kırıldı.ağlamak istemiom ama durmuoo

süpper en kısa zamanda gelsin bebişin inşşşş

hay maşallah gülüm beşiz altıza hatta yedize hazırlıklı ol
o kadan dua ettik ona göre yanii

kızlarrrrr yaaaaa benim bugün adet günümm ama hastalanmadımm
dün ilişki sonrası azcık fazzla değil kanamam oldu akıntı ile karışık sonra geçtii bugün de gelen giden yokkk ne dersinizz

maşallah çok sevindim canım benim. iyi çalışında bunda yumurtadan en azından 2 sini bir güzel bebişe çevirin hadi hayırlısı olsun. patronun yokluguna ayrı bir sevindim onuda artı parantez söyleyeyim yani ama onun yoklugunda nasıl gidicen usg çektirmeye akşam mı gidicen.

süpper en kısa zamanda gelsin bebişin inşşşş
tutarmı acabaaaa. bilmomkii

hay maşallah gülüm beşiz altıza hatta yedize hazırlıklı ol
o kadan dua ettik ona göre yanii

kız sussss. dualarınıztuttu inşallah tutar da ama beşizz. olmasın.valla neilim hepsi büyürse bide. bende şaşırdım perşembe günü sağda yoktu ctesi bi baktık sağdada 6 adet oluşmuş.
soldaki 2 mm büyümüş. ama bakalım büyüceklermi daha bide büyümezlerse yandım. yumurtalar boşa gitcek.

dün ilişki sonrası azcık fazzla değil kanamam oldu akıntı ile karışık sonra geçtii bugün de gelen giden yokkk ne dersinizz

zuhalim günaydın canım hayırlısı olsun
bence bugün de bekle yine olmazsan test yap derim

hadi cnm inşallah olmassın güsel haber alırız.

ayy buay iyi çalışırız. izmir ısparta derdi yok. inşallah büyürlerde tutarlar. usg patron artık serbest bıraktı beni öğlen gidicem dükkanı kapayıp. rahatım artık her konuda. işdende çıkarmıycakmış hamile kalınca. doğumda ancak diyo.

gül gözünaydın inşallah sonunda mutlu haberlerini alırız...

amin cnmm inşallah. sanada geçmiş olsun gripmi oldun. dikkat et kendşine

deli deli konuşma be tabiki büyüyecek
sonrada çatır çatır çatlıcak sonrada gelsin bebişler

Herkese günaydın
iyi haftalar olsun bayanlar
rodinia geçmiş olsun - abrar merak ettik seni hemşerim-gül gözün aydın
darısı hamile haberini almaya olsun
tooxic sıkma canını bende senin gibi hep ağlarım ama olan bana olur sıkıntı etme cnm
içini ferah tut ve sakın evini terk etme

beşizler geliyoooooooooooooooooooooooooooooo
ay canım yaaa hamilemisin acepppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…