dikkat et canım böbreklerini üşütürsen çok kötü oluo sonra en ufak bi rüzgar bile orana gelio uyurken bile yorganın altından pijman açılsa bile ağrımaya başlıoo
evet canım artık dikkat etmem lazım.. zaten sabah kaldırmadı ben annemde kahvaltı yaparım dedi... kayınvalidemde geldi kapııdan iyimisin dedi yatıyorum dedim. kahvaltı yap öyle yat dedi gitti..eltimde akşam geldi bi on dk oturdu gitti...ee adam haklı canım seni o kadar sakınıyo senin yaptığına bak
alkışlarına teşekkür ederimm :)))rodinia seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım
Sonunu anlamadım yatağını kaldırıp berabermi yattınız
sen sakın annenlere gitme gidecekse o gitsin anasına, bu ev benimde evim terk etmem benim bi sıkıntım yok sıkıntısı olan sensin de... Betülüm o kadar üzme kendini anası danası ve senin aranda kaldığı için yapıyo böyle sen sakın üstüne gitme
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinizzz. ben iyimmmmm kasık ağrılarım dışında.
ctesi usg girdim yineee sağ ovallerde çalışmaya başlamışş ordada 6 adet yumurtam oluşmuş soldada 5 adet var. büyüklükleride 11 mm olmuş daha adetin 8 ci günüydü çok iyi dedi doktor. yoplam 11-12 adet yumurta olmuş. bugün yine usg var bakalım büyümüşlermi.
patron istanbula gitti ve 3 gün yalnızım.
ctesi usg girdim yineee sağ ovallerde çalışmaya başlamışş ordada 6 adet yumurtam oluşmuş soldada 5 adet var. büyüklükleride 11 mm olmuş daha adetin 8 ci günüydü çok iyi dedi doktor. yoplam 11-12 adet yumurta olmuş. bugün yine usg var bakalım büyümüşlermi.
tutarmı acabaaaa. bilmomkiisüpper en kısa zamanda gelsin bebişin inşşşş
hay maşallah gülüm beşiz altıza hatta yedize hazırlıklı ol
o kadan dua ettik ona göre yanii
kızlarrrrr yaaaaa benim bugün adet günümm ama hastalanmadımm
dün ilişki sonrası azcık fazzla değil kanamam oldu akıntı ile karışık sonra geçtii bugün de gelen giden yokkk ne dersinizz
tutarmı acabaaaa. bilmomkii
hadi cnm inşallah olmassın güsel haber alırız.kızlarrrrr yaaaaa benim bugün adet günümm ama hastalanmadımm
dün ilişki sonrası azcık fazzla değil kanamam oldu akıntı ile karışık sonra geçtii bugün de gelen giden yokkk ne dersinizz
ayy buay iyi çalışırız. izmir ısparta derdi yok. inşallah büyürlerde tutarlar. usg patron artık serbest bıraktı beni öğlen gidicem dükkanı kapayıp. rahatım artık her konuda. işdende çıkarmıycakmış hamile kalınca. doğumda ancak diyo.maşallah çok sevindim canım benim. iyi çalışında bunda yumurtadan en azından 2 sini bir güzel bebişe çevirin hadi hayırlısı olsun. patronun yokluguna ayrı bir sevindim onuda artı parantez söyleyeyim yani ama onun yoklugunda nasıl gidicen usg çektirmeye akşam mı gidicen.
gül gözünaydın inşallah sonunda mutlu haberlerini alırız...
zuhalim günaydın canım hayırlısı olsun
bence bugün de bekle yine olmazsan test yap derim
tutarmı acabaaaa. bilmomkii
kız sussss. dualarınıztuttu inşallah tutar da ama beşizz. olmasın.valla neilim hepsi büyürse bide. bende şaşırdım perşembe günü sağda yoktu ctesi bi baktık sağdada 6 adet oluşmuş.
soldaki 2 mm büyümüş. ama bakalım büyüceklermi daha bide büyümezlerse yandım. yumurtalar boşa gitcek.
beşizler geliyooooooooooooooooooooooooooooooselammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinizzz. Ben iyimmmmm kasık ağrılarım dışında.
Ctesi usg girdim yineee sağ ovallerde çalışmaya başlamışş ordada 6 adet yumurtam oluşmuş soldada 5 adet var. Büyüklükleride 11 mm olmuş daha adetin 8 ci günüydü çok iyi dedi doktor. Yoplam 11-12 adet yumurta olmuş. Bugün yine usg var bakalım büyümüşlermi.
Patron istanbula gitti ve 3 gün yalnızım.
ay canım yaaa hamilemisin aceppppkızlarrrrr yaaaaa benim bugün adet günümm ama hastalanmadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?