ay yaaa bütün haftasonunu kocişimle başbaşa çok aşık evimizde böle sarmaşık dolmaşık film izledik sahile yürüyüşe indik kızımızın yatağını aldık ay çok güzeldi özlemişim kocamı yaaa aylardır her haftasonu arkadaşlarla görüşüyoz başbaşa kalamamıştık bi adamla
iidir ceylincim yaw..benimde misafirlerim vardı..sen gibiydim aynı :))
didoş hosgeldin kuzucum ..naaptın haftasonu.anlatsana..
eflalciim sabah sabah sizinki konusmak ıcın yolunu mu gozluyor napıyor..
toox kendin varsn yazmıyorsun .hayırdır pazar canın mı sıkıldı yıne senın ..noldu kuzucum yaww..
b.....k gibiyim canım anlatack söylenecek çok şey var ama anlatınca hemen ağlıomm öle geriden takip ediom bende çok sıkıntılııyım nası çıkarım bilmiommm
ay yaaa bütün haftasonunu kocişimle başbaşa çok aşık evimizde böle sarmaşık dolmaşık film izledik sahile yürüyüşe indik kızımızın yatağını aldık ay çok güzeldi özlemişim kocamı yaaa aylardır her haftasonu arkadaşlarla görüşüyoz başbaşa kalamamıştık bi adamla
biraz rahatsızlandın dün hastanedeydimm iğne yedim... şimdi çok halsizim yatıyorumm... kahvaltı yapacağım ama kalkabilirsem ilaç almam lazım...
wayyy süpermiş desenee
ohh ne güzel didoşum sevindim. Masallah nazar degmesin..
Rodiin hosgeldin cınııım..
geçmiş olsun canım benimmm hayırdır neyin varbiraz rahatsızlandın dün hastanedeydimm iğne yedim... şimdi çok halsizim yatıyorumm... kahvaltı yapacağım ama kalkabilirsem ilaç almam lazım...
aaa neyin var canım noldu da hastaneye gittin
geçmiş olsun rodincim yaaw..hayırdır üşüttün mü yoksaa.
çok teşekkür ederim kızlar...
geçmiş olsun canım benimmm hayırdır neyin var
herkese merhaba
perşembe günü doktora gittim 2 gün rapor aldım yattım dinlendim ama şimdi işteyim ve tüm dinlemem geçti gitti ciddi mide bulantım var
herkes nasıl iyi mi
çok teşekkür ederim kızlar...
ya sormayın regl bitince cumartesi yıkanayım dedim.. yıkanıp çıktım neyse balkonlar çok kirliydi yıkadım falann sonra eltimle dışarı çıktık eşimde maçtan sonra bizi aldı.. sol arka boşluğuma akşam bi ağrı girdi öldürdü ben pazar sabahıda boğazımda şişlikle uyandım... zorla eşim doktora götürdü iğne vurdular ilaç verdiler üşütmüşüm yani:))) şimdi halen ağrılarım var evin hali berbat ne yapacağım bilmiyorum....
herkese merhaba
perşembe günü doktora gittim 2 gün rapor aldım yattım dinlendim ama şimdi işteyim ve tüm dinlemem geçti gitti ciddi mide bulantım var
herkes nasıl iyi mi
eşimde duyunca azdaha dövüyordu valla... bende nasıl yaptım bilmiyorumm.. bide trabzonun tepesinde oturuyorum.. ne bileyim alışkın değilim buranın havalarınna çarptı işte...canımm aferin sana valla banyodan sonra balkon yıkımaya kalkışırsan olacağı bu tabii
seni alkışlıyorumm
eşimde duyunca azdaha dövüyordu valla... bende nasıl yaptım bilmiyorumm.. bide trabzonun tepesinde oturuyorum.. ne bileyim alışkın değilim buranın havalarınna çarptı işte...
hoşgeldin seaaa bende bu kız yok işlerimi yogun dedim..ii etmişsin rapor almakla..
bebeğini gördün mü.nasılmış..
bulantıyla ilgilide Allah yardımcın olsun.inşallah tez zamnda gecer uzamaz..
günaydın canım oh iyi yapmışsın rapor almakla
ben onun çok şeyini affettim ne kin ne bişey ben birini sevince kusur göremiom hiç arkadaşlarımda da öle olmuştur hep.neyse salıdan beri yanlızım yanlız uyuyom yanlız yatıom yanlız yemek yiyom yanlız otruom annemle de konuşmadım anlamasın die.kimsem de yok burda.neyse haftasonu yardım edio temizliğe falan çay yapınca benden önce baktıysa banada getirio ben onun herşeyini hazırlıodum zaten pazar günü bi baktım sırtım vs vücüdum tümden kırmızı noktayla dolmuş kızamık mı diye sordum yok dedi neyse temzileyiciyle sildirdim.ve dedim kii ne zmana çıkcan bu odadan dedim hiç bi zaman dedi.sonra bende çıktım ağlıodum geldi gitti bişeyler söledi yanımda olma artık istemiyorum git annengile bende gitcem dedi bende randevum var die düşünüom 3 şubatta kafam allak bullak dondum kaldımm.sevgi başladığı gibi biter.artık kendi yoluma bakıcam dedi.hep barıştımda noldu dedi.hep sen zorladın beni barışmaya.kısaca geldi gitti bişeyler söledi.bende ağladım 4e kadar sonra ağlama artık die kaldırdı yatağını toplayıp yatağımızı açtı.tabii bende ne uyku ne bişeyy
ben onun çok şeyini affettim ne kin ne bişey ben birini sevince kusur göremiom hiç arkadaşlarımda da öle olmuştur hep.neyse salıdan beri yanlızım yanlız uyuyom yanlız yatıom yanlız yemek yiyom yanlız otruom annemle de konuşmadım anlamasın die.kimsem de yok burda.neyse haftasonu yardım edio temizliğe falan çay yapınca benden önce baktıysa banada getirio ben onun herşeyini hazırlıodum zaten pazar günü bi baktım sırtım vs vücüdum tümden kırmızı noktayla dolmuş kızamık mı diye sordum yok dedi neyse temzileyiciyle sildirdim.ve dedim kii ne zmana çıkcan bu odadan dedim hiç bi zaman dedi.sonra bende çıktım ağlıodum geldi gitti bişeyler söledi yanımda olma artık istemiyorum git annengile bende gitcem dedi bende randevum var die düşünüom 3 şubatta kafam allak bullak dondum kaldımm.sevgi başladığı gibi biter.artık kendi yoluma bakıcam dedi.hep barıştımda noldu dedi.hep sen zorladın beni barışmaya.kısaca geldi gitti bişeyler söledi.bende ağladım 4e kadar sonra ağlama artık die kaldırdı yatağını toplayıp yatağımızı açtı.tabii bende ne uyku ne bişeyy
ben onun çok şeyini affettim ne kin ne bişey ben birini sevince kusur göremiom hiç arkadaşlarımda da öle olmuştur hep.neyse salıdan beri yanlızım yanlız uyuyom yanlız yatıom yanlız yemek yiyom yanlız otruom annemle de konuşmadım anlamasın die.kimsem de yok burda.neyse haftasonu yardım edio temizliğe Yasakli Sitean çay yapınca benden önce baktıysa banada getirio ben onun herşeyini hazırlıodum zaten pazar günü bi baktım sırtım vs vücüdum tümden kırmızı noktayla dolmuş kızamık mı diye sordum yok dedi neyse temzileyiciyle sildirdim.ve dedim kii ne zmana çıkcan bu odadan dedim hiç bi zaman dedi.sonra bende çıktım ağlıodum geldi gitti bişeyler söledi yanımda olma artık istemiyorum git annengile bende gitcem dedi bende randevum var die düşünüom 3 şubatta kafam allak bullak dondum kaldımm.sevgi başladığı gibi biter.artık kendi yoluma bakıcam dedi.hep barıştımda noldu dedi.hep sen zorladın beni barışmaya.kısaca geldi gitti bişeyler söledi.bende ağladım 4e kadar sonra ağlama artık die kaldırdı yatağını toplayıp yatağımızı açtı.tabii bende ne uyku ne bişeyy
eşimde duyunca azdaha dövüyordu valla... bende nasıl yaptım bilmiyorumm.. bide trabzonun tepesinde oturuyorum.. ne bileyim alışkın değilim buranın havalarınna çarptı işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?