Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

wayyy süpermiş desenee

iyidir canım da ben haftasonu da çalışıyor olunca geç yatıp erken kalkmak bitirdi valla gelen eltimi severim bacı gibiyizdir allahım bozmasınnn

b.....k gibiyim canım anlatack söylenecek çok şey var ama anlatınca hemen ağlıomm öle geriden takip ediom bende çok sıkıntılııyım nası çıkarım bilmiommm

fff yapma yaa.ne güzel cuma keyfin yerindeydi..
ağlayıp kendini üzmeyeceksen anlat kuzucum.sıkıntın gecer belkım.ama oyle bunaltma kendını..

ohh ne güzel didoşum sevindim. Masallah nazar degmesin..

Rodiin hosgeldin cınııım..

biraz rahatsızlandın dün hastanedeydimm iğne yedim... şimdi çok halsizim yatıyorumm... kahvaltı yapacağım ama kalkabilirsem ilaç almam lazım...

aaa neyin var canım noldu da hastaneye gittin

geçmiş olsun rodincim yaaw..hayırdır üşüttün mü yoksaa.

geçmiş olsun canım benimmm hayırdır neyin var
çok teşekkür ederim kızlar...
ya sormayın regl bitince cumartesi yıkanayım dedim.. yıkanıp çıktım neyse balkonlar çok kirliydi yıkadım falann sonra eltimle dışarı çıktık eşimde maçtan sonra bizi aldı.. sol arka boşluğuma akşam bi ağrı girdi öldürdü ben pazar sabahıda boğazımda şişlikle uyandım... zorla eşim doktora götürdü iğne vurdular ilaç verdiler üşütmüşüm yani:))) şimdi halen ağrılarım var evin hali berbat ne yapacağım bilmiyorum....

herkese merhaba
perşembe günü doktora gittim 2 gün rapor aldım yattım dinlendim ama şimdi işteyim ve tüm dinlemem geçti gitti ciddi mide bulantım var
herkes nasıl iyi mi

herkese merhaba
perşembe günü doktora gittim 2 gün rapor aldım yattım dinlendim ama şimdi işteyim ve tüm dinlemem geçti gitti ciddi mide bulantım var
herkes nasıl iyi mi

hoşgeldin seaaa bende bu kız yok işlerimi yogun dedim..ii etmişsin rapor almakla..
bebeğini gördün mü.nasılmış..
bulantıyla ilgilide Allah yardımcın olsun.inşallah tez zamnda gecer uzamaz..

canımm aferin sana valla banyodan sonra balkon yıkımaya kalkışırsan olacağı bu tabii
seni alkışlıyorumm

herkese merhaba
herkes nasıl iyi mi

günaydın canım oh iyi yapmışsın rapor almakla

ben onun çok şeyini affettim ne kin ne bişey ben birini sevince kusur göremiom hiç arkadaşlarımda da öle olmuştur hep.neyse salıdan beri yanlızım yanlız uyuyom yanlız yatıom yanlız yemek yiyom yanlız otruom annemle de konuşmadım anlamasın die.kimsem de yok burda.neyse haftasonu yardım edio temizliğe falan çay yapınca benden önce baktıysa banada getirio ben onun herşeyini hazırlıodum zaten pazar günü bi baktım sırtım vs vücüdum tümden kırmızı noktayla dolmuş kızamık mı diye sordum yok dedi neyse temzileyiciyle sildirdim.ve dedim kii ne zmana çıkcan bu odadan dedim hiç bi zaman dedi.sonra bende çıktım ağlıodum geldi gitti bişeyler söledi yanımda olma artık istemiyorum git annengile bende gitcem dedi bende randevum var die düşünüom 3 şubatta kafam allak bullak dondum kaldımm.sevgi başladığı gibi biter.artık kendi yoluma bakıcam dedi.hep barıştımda noldu dedi.hep sen zorladın beni barışmaya.kısaca geldi gitti bişeyler söledi.bende ağladım 4e kadar sonra ağlama artık die kaldırdı yatağını toplayıp yatağımızı açtı.tabii bende ne uyku ne bişeyy

canımm aferin sana valla banyodan sonra balkon yıkımaya kalkışırsan olacağı bu tabii
seni alkışlıyorumm
eşimde duyunca azdaha dövüyordu valla... bende nasıl yaptım bilmiyorumm.. bide trabzonun tepesinde oturuyorum.. ne bileyim alışkın değilim buranın havalarınna çarptı işte...

eşimde duyunca azdaha dövüyordu valla... bende nasıl yaptım bilmiyorumm.. bide trabzonun tepesinde oturuyorum.. ne bileyim alışkın değilim buranın havalarınna çarptı işte...

dikkat et canım böbreklerini üşütürsen çok kötü oluo sonra en ufak bi rüzgar bile orana gelio uyurken bile yorganın altından pijman açılsa bile ağrımaya başlıoo

hoşgeldin seaaa bende bu kız yok işlerimi yogun dedim..ii etmişsin rapor almakla..
bebeğini gördün mü.nasılmış..
bulantıyla ilgilide Allah yardımcın olsun.inşallah tez zamnda gecer uzamaz..

inş canım ya gerçekten zorluyor beni müdürmlede konuşucam en azından şu dönemde erken çıkmam için evet ebebğimi gördüm gayet iyi ama kist biraz büyümüş doktor büyür dedi artık bu haftadan sonra küçülmesi lazım dedi 10 gün sonra tekrar gidicem inş kötü bir şey yoktur

günaydın canım oh iyi yapmışsın rapor almakla

yine alırım bana acımasız davranırlarsa benim ve bebeğimin sağlığı herşeyden önemli

Sonunu anlamadım yatağını kaldırıp berabermi yattınız
sen sakın annenlere gitme gidecekse o gitsin anasına, bu ev benimde evim terk etmem benim bi sıkıntım yok sıkıntısı olan sensin de... Betülüm o kadar üzme kendini anası danası ve senin aranda kaldığı için yapıyo böyle sen sakın üstüne gitme

canım ne diyeyim bilmiyorum ki
rabbim doğru yolu göstersin ikinize de ufacık bi tartışma nerelere getirdi sizi
sende kendini bu kadar yıpratma artık kızına yazık ya
rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu çıkarsın karşınıza
hep dua et olur mu

fff betülcan yaaw..bunun bi sebebi olmalı ..neden boyle bı karar almıs.öncesindede sıkıntılarınız vardı da dayanamaz mı oldu acaba beyfendi.
betul yaw acaba bebek haberını alınca sorumluluk duygusundan bunalıma mı gırdı acaba bu adam.
sonucta sen onun bebegını tasıyorsun..sana daha sıkı sarılması gerekıyor.

Allahım sana sabır ,bebeğine saglık sıhhat,eşinede merhamet ve kalbıne sevgı versın ınsallah...
Tez zamanda yoluna gırsin işler.

Sen kendini yıpratma herşey olacagına varır..Dua et bizde edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…