Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bilmiom kii eskidende vardı ama buraya gelince düzelmiştik o hep böle bitsin havaasındaydı benim gibi bi safın yüzüne tokat gibi çarpmayınca gerçekler anlamıor heralde o zaman neden bebeğimizi istedi nolcak şimdii

deli deli konuşma be tabiki büyüyecek
sonrada çatır çatır çatlıcak sonrada gelsin bebişler
kasık ağrım çok herhalde büyüyolar. inşallah öyledir. eşimde bugün tahlil verdi öğleden snra çıkıcak yarın alıcak tabi sonucu baklım oda iyiyse çok yumurtayla tutma şansı çoğalıyo dimi.

beşizler geliyoooooooooooooooooooooooooooooo

ay canım yaaa hamilemisin acepppp

hıhhhh gündoğdu sanada dimi tuman diktirmeye. kız okadan dua ettiniz yumurtalar 5 er taneden gidiyo açılış 5 taneyle oldu korkulur sizden ne içden etmişiniz öyle duayı

günaydın canımmmmm

canım tlf konuştum ben gül ile diyoki 5 yumoş var
ee beşiz olcak ya didimm

canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun
sabah sabah niye arıyorlarki anlamadım

Sağol canım aman oğlunun beleşi varmış ondan aradı beleşçi karı ay oğlunu sonra ara sabah sabah ben seni duymak zorundamıyım benim annem arıyormu eşimi

hacılar günaydııınn..

Günaydın bacıııı

ay çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuşummmm sıkma canını rahatına bakk

Sağol canım beni bana bıraksalar sıkmıycam ablam hep derdi kız senin kocayı yetiştirme yurdundan alalım anası danası olmasın diye doğru dermiş meğer:)))

Öyle canım hep öyleler babasıda hergün arar bu sene rahatım maşaallah öbür çocukların derdinden bana yetişemiyor artık bir gün durup bir gün arıyor

b.....k gibiyim canım anlatack söylenecek çok şey var ama anlatınca hemen ağlıomm öle geriden takip ediom bende çok sıkıntılııyım nası çıkarım bilmiommm

Canım benim bu ne böyle ya(((

günaydın herkese

Günaydın canım

Oh maşaallah canım bende haftasonu hastaydım hep vuslata eremedik:90: kız annenin aldıklarını beşiği falan çekde koysana bakalım fotolara benimkine az kaldı bugün yarın gelir telefon yılan hikayesine döndü:)))

biraz rahatsızlandın dün hastanedeydimm iğne yedim... şimdi çok halsizim yatıyorumm... kahvaltı yapacağım ama kalkabilirsem ilaç almam lazım...

Canım geçmiş olsun aferin sana öyle iş yaparsan banyo sonrası böyle olur.

herkese merhaba
perşembe günü doktora gittim 2 gün rapor aldım yattım dinlendim ama şimdi işteyim ve tüm dinlemem geçti gitti ciddi mide bulantım var
herkes nasıl iyi mi

Merhaba oh iyi yapmışsın senin bu işten çıkman lazım çok zor bir iş

canım senin kocan ne acayip ya ham ağlatıyor hem kendi kendine konuşuyor ya açık açık derdini söylemiyormu derdi ney niye böyle yapıyor muhahakkak sebebi olmalı aranızda geçen bişey olamlı çok mantıksız hareket ediyor ya(( ailene söylemsilin benec bend esöylemiyordum ama arknada olduklarını göstermleri alzım böyle olmaz eşin seni sahipsiz görüyor ondan rahat sende onun vazgeçilmez olduğunu hissetirmişsin bende ilk başta korkardım şimdi hiç işim olmaz yüzümü göremezsin anca gidersin diyorum.

Hoşgeldin oh gitsin patron yumoşlarada maşaallah yani:)))

cnmm daha düzelmedimi aranız sizinn. şuan ne aşamadasınız cnmm geçmişi okuyamadım.

maşallah canım patronun imana geldi. darısı betülün eşine oda imanagelsin şöyle bir silkinsin ben ne yapıyorum bu kadına karnı burnunda kadıncagıza ettigim işkenceye bak desin. dogru yolu bulsun. inşallah. rodinam canım çok geçmiş olsun. senin de çektigin nedir böyle bir agrın sızın durmadı gitti. kızlar topikçek nazaramı geliyoruz acaba. böye güzel dostlugumuz olduguna görenler nazar mı ediyorlar bize gözü olanın gözü çıksın ne diyeyim.

günaydın canımm sana da iyi haftalar

hemde ne gün doğdu valla bak hala dua ediyom inşallah beşizlerin olurrrrrrrrrrrrr ebrar amin de kız

selamsız sabahsız pat diye girdim. günaydın hepinize canlarım inşallah hayırlı bir hafta olur bizim için ben resim paylaşmak istiyorum nasıl paylaşıcam ya. çok güzel bir battaniye gördüm resmini aldım size de göstermek istiyorum. nasıl yapıcam

kızlarrrrr yaaaaa benim bugün adet günümm ama hastalanmadımm
dün ilişki sonrası azcık fazzla değil kanamam oldu akıntı ile karışık sonra geçtii bugün de gelen giden yokkk ne dersinizz

Canım inşaallah bebektir bir kere banada öyle olmuştu ama ben regli olmuştum belkim seninki yerleşme kanamasıdır

Günaydın canım sanada iyi haftalar.

gülüm efalalin alıntılarında yazıoo
eflal ailemin arkamda olduğunu bilio hemde kızıo onlara diodu kli onlar yüz vermese sende gitmeye kalkmazsın.ben annem üzülmesin die aramıom.şimdi arar kesin keç gün olduuu.ne dicem bilmiom.benim küçücük ve sorunsuz bi dünyam vardı.bana bulunmaz hint kumaşı dğilsin dio hep ama kendini öle sanıo o.ben vazgeçemiorum oda bunu bilio.ama bi vazgeçsem herşey bitecek hazır.

kanda belli olur mu ebrarcımmm offff ne belirsizlik yaaa
tooxic canm üzme kendini bebişin var senin kendi derdimi unuttum şimdi zor bi durum Rabbim yardımcın olsunn

canım walla bende şaşırdım ne diyeceğimi ama sakın ha evinden gitmeye kalkma tamam mı
bırak ne yapmak istiyorsa yapsın gidecekse gitsin bakim sonra nasıl kuzu kuzu geliyor bak

gunaydin herkeslere..

guzel haberler gelsin insallah catlasin yimirtalar..
betul aglama luffenn..

günaydın canımm

gunaydin herkeslere..

guzel haberler gelsin insallah catlasin yimirtalar..
betul aglama luffenn..

günaydın canım

Günaydın şimcik mesaj panelinde ataç resmi varya ona tıklıyorsun ordan yaparsın gerisini yapamazsan tarif ederim yine.

canım inş iyi haberlerini alırız en kısa zamanda çok sevindim senin asına

Merhaba oh iyi yapmışsın senin bu işten çıkman lazım çok zor bir iş

işi bırakmayı hiç düşünmüyordum ama sanırım bırakıcam duruma göre canım nasıl gidicek bakalım işler

hemde ne gün doğdu valla bak hala dua ediyom inşallah beşizlerin olurrrrrrrrrrrrr ebrar amin de kız

amin cnmmm aminnnn mutlu oldunmu:86::86::86::86:

sarı gnaydın cnmmm
eflalimmm sanada günaydın heya yumoşlar beni şaşırttı buay. patlama oldu nüfusda
geçmiş olsun sanada cnmmm bi düzelemediniz
ferdanın dediği gibi herkes hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…