beşizler geliyoooooooooooooooooooooooooooooo
ay canım yaaa hamilemisin acepppp
fff betülcan yaaw..bunun bi sebebi olmalı ..neden boyle bı karar almıs.öncesindede sıkıntılarınız vardı da dayanamaz mı oldu acaba beyfendi.
betul yaw acaba bebek haberını alınca sorumluluk duygusundan bunalıma mı gırdı acaba bu adam.
sonucta sen onun bebegını tasıyorsun..sana daha sıkı sarılması gerekıyor.
Allahım sana sabır ,bebeğine saglık sıhhat,eşinede merhamet ve kalbıne sevgı versın ınsallah...
Tez zamanda yoluna gırsin işler.
Sen kendini yıpratma herşey olacagına varır..Dua et bizde edelim.
canım ne diyeyim bilmiyorum ki
rabbim doğru yolu göstersin ikinize de ufacık bi tartışma nerelere getirdi sizi
sende kendini bu kadar yıpratma artık kızına yazık ya
rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu çıkarsın karşınıza
hep dua et olur mu
kasık ağrım çok herhalde büyüyolar. inşallah öyledir. eşimde bugün tahlil verdi öğleden snra çıkıcak yarın alıcak tabi sonucu baklım oda iyiyse çok yumurtayla tutma şansı çoğalıyo dimi.deli deli konuşma be tabiki büyüyecek
sonrada çatır çatır çatlıcak sonrada gelsin bebişler
beşizler geliyoooooooooooooooooooooooooooooo
ay canım yaaa hamilemisin acepppp
ebrar arkadaşım adet mi olcam dersin test yaptım dayanamadım ama yok
kız didoşşşş ne güzel söledin inşşş
günaydın canımmmmm
canım tlf konuştum ben gül ile diyoki 5 yumoş var
ee beşiz olcak ya didimm
canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun
sabah sabah niye arıyorlarki anlamadım
hacılar günaydııınn..
ay çok geçmiş olsun dikkat et kendine kuşummmm sıkma canını rahatına bakk
iidir ceylincim yaw..benimde misafirlerim vardı..sen gibiydim aynı :))
didoş hosgeldin kuzucum ..naaptın haftasonu.anlatsana..
eflalciim sabah sabah sizinki konusmak ıcın yolunu mu gozluyor napıyor..
toox kendin varsn yazmıyorsun .hayırdır pazar canın mı sıkıldı yıne senın ..noldu kuzucum yaww..
b.....k gibiyim canım anlatack söylenecek çok şey var ama anlatınca hemen ağlıomm öle geriden takip ediom bende çok sıkıntılııyım nası çıkarım bilmiommm
günaydın herkese
ay yaaa bütün haftasonunu kocişimle başbaşa çok aşık evimizde böle sarmaşık dolmaşık film izledik sahile yürüyüşe indik kızımızın yatağını aldık ay çok güzeldi özlemişim kocamı yaaa aylardır her haftasonu arkadaşlarla görüşüyoz başbaşa kalamamıştık bi adamla
biraz rahatsızlandın dün hastanedeydimm iğne yedim... şimdi çok halsizim yatıyorumm... kahvaltı yapacağım ama kalkabilirsem ilaç almam lazım...
herkese merhaba
perşembe günü doktora gittim 2 gün rapor aldım yattım dinlendim ama şimdi işteyim ve tüm dinlemem geçti gitti ciddi mide bulantım var
herkes nasıl iyi mi
ben onun çok şeyini affettim ne kin ne bişey ben birini sevince kusur göremiom hiç arkadaşlarımda da öle olmuştur hep.neyse salıdan beri yanlızım yanlız uyuyom yanlız yatıom yanlız yemek yiyom yanlız otruom annemle de konuşmadım anlamasın die.kimsem de yok burda.neyse haftasonu yardım edio temizliğe falan çay yapınca benden önce baktıysa banada getirio ben onun herşeyini hazırlıodum zaten pazar günü bi baktım sırtım vs vücüdum tümden kırmızı noktayla dolmuş kızamık mı diye sordum yok dedi neyse temzileyiciyle sildirdim.ve dedim kii ne zmana çıkcan bu odadan dedim hiç bi zaman dedi.sonra bende çıktım ağlıodum geldi gitti bişeyler söledi yanımda olma artık istemiyorum git annengile bende gitcem dedi bende randevum var die düşünüom 3 şubatta kafam allak bullak dondum kaldımm.sevgi başladığı gibi biter.artık kendi yoluma bakıcam dedi.hep barıştımda noldu dedi.hep sen zorladın beni barışmaya.kısaca geldi gitti bişeyler söledi.bende ağladım 4e kadar sonra ağlama artık die kaldırdı yatağını toplayıp yatağımızı açtı.tabii bende ne uyku ne bişeyy
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinizzz. ben iyimmmmm kasık ağrılarım dışında.
ctesi usg girdim yineee sağ ovallerde çalışmaya başlamışş ordada 6 adet yumurtam oluşmuş soldada 5 adet var. büyüklükleride 11 mm olmuş daha adetin 8 ci günüydü çok iyi dedi doktor. yoplam 11-12 adet yumurta olmuş. bugün yine usg var bakalım büyümüşlermi.
patron istanbula gitti ve 3 gün yalnızım.
bilmiom kii eskidende vardı ama buraya gelince düzelmiştik o hep böle bitsin havaasındaydı benim gibi bi safın yüzüne tokat gibi çarpmayınca gerçekler anlamıor heralde o zaman neden bebeğimizi istedi nolcak şimdii
gunaydin herkeslere..
guzel haberler gelsin insallah catlasin yimirtalar..
betul aglama luffenn..
hadi cnm inşallah olmassın güsel haber alırız.
ayy buay iyi çalışırız. izmir ısparta derdi yok. inşallah büyürlerde tutarlar. usg patron artık serbest bıraktı beni öğlen gidicem dükkanı kapayıp. rahatım artık her konuda. işdende çıkarmıycakmış hamile kalınca. doğumda ancak diyo.
amin cnmm inşallah. sanada geçmiş olsun gripmi oldun. dikkat et kendşine
Herkese günaydın
iyi haftalar olsun bayanlar
rodinia geçmiş olsun - abrar merak ettik seni hemşerim-gül gözün aydın
darısı hamile haberini almaya olsun
tooxic sıkma canını bende senin gibi hep ağlarım ama olan bana olur sıkıntı etme cnm
içini ferah tut ve sakın evini terk etme
kasık ağrım çok herhalde büyüyolar. inşallah öyledir. eşimde bugün tahlil verdi öğleden snra çıkıcak yarın alıcak tabi sonucu baklım oda iyiyse çok yumurtayla tutma şansı çoğalıyo dimi.
hıhhhh gündoğdu sanada dimi tuman diktirmeye. kız okadan dua ettiniz yumurtalar 5 er taneden gidiyo açılış 5 taneyle oldu korkulur sizden ne içden etmişiniz öyle duayı
kızlarrrrr yaaaaa benim bugün adet günümm ama hastalanmadımm
dün ilişki sonrası azcık fazzla değil kanamam oldu akıntı ile karışık sonra geçtii bugün de gelen giden yokkk ne dersinizz
Herkese günaydın
iyi haftalar olsun bayanlar
rodinia geçmiş olsun - abrar merak ettik seni hemşerim-gül gözün aydın
darısı hamile haberini almaya olsun
tooxic sıkma canını bende senin gibi hep ağlarım ama olan bana olur sıkıntı etme cnm
içini ferah tut ve sakın evini terk etme
bilmiom kii eskidende vardı ama buraya gelince düzelmiştik o hep böle bitsin havaasındaydı benim gibi bi safın yüzüne tokat gibi çarpmayınca gerçekler anlamıor heralde o zaman neden bebeğimizi istedi nolcak şimdii
kasık ağrım çok herhalde büyüyolar. inşallah öyledir. eşimde bugün tahlil verdi öğleden snra çıkıcak yarın alıcak tabi sonucu baklım oda iyiyse çok yumurtayla tutma şansı çoğalıyo dimi.
hıhhhh gündoğdu sanada dimi tuman diktirmeye. kız okadan dua ettiniz yumurtalar 5 er taneden gidiyo açılış 5 taneyle oldu korkulur sizden ne içden etmişiniz öyle duayı
gunaydin herkeslere..
betul aglama luffenn..
gunaydin herkeslere..
betul aglama luffenn..
selamsız sabahsız pat diye girdim. günaydın hepinize canlarım inşallah hayırlı bir hafta olur bizim için ben resim paylaşmak istiyorum nasıl paylaşıcam ya. çok güzel bir battaniye gördüm resmini aldım size de göstermek istiyorum. nasıl yapıcam
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinizzz. ben iyimmmmm kasık ağrılarım dışında.
ctesi usg girdim yineee sağ ovallerde çalışmaya başlamışş ordada 6 adet yumurtam oluşmuş soldada 5 adet var. büyüklükleride 11 mm olmuş daha adetin 8 ci günüydü çok iyi dedi doktor. yoplam 11-12 adet yumurta olmuş. bugün yine usg var bakalım büyümüşlermi.
patron istanbula gitti ve 3 gün yalnızım.
Merhaba oh iyi yapmışsın senin bu işten çıkman lazım çok zor bir iş
hemde ne gün doğdu valla bak hala dua ediyom inşallah beşizlerin olurrrrrrrrrrrrr ebrar amin de kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?