Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

herkese günaydın
nasılsınız iysiniz mi?
biz dün toplantı yaptık ve 19.30 da çıkma kararı alındı bakalım uygulayabilcekler mi?
ohhhh iyi inşallah uygulamasıda olur rahat edersin

Ne sordun kız ben yeni geldim bilmiyorum:96: şimdide gidiyorum işim gücüm var ben pasaklı bir ev hanımıyım kardeşim tutmayın beni az iş yapıyım:86:
de get pasaklı temizlik yap

aman ya gül karısı bana küstü
ondan ağlıyy sebep ne biliyonmu yine akıntı falan dedi
bende bırak inceleme kendini didim ondan küstü

manyak bu karı yavvv bunamı küstü beşiz çok istiyo bu

Ne sordun kız ben yeni geldim bilmiyorum:96: şimdide gidiyorum işim gücüm var ben pasaklı bir ev hanımıyım kardeşim tutmayın beni az iş yapıyım:86:

aman koş koşş işler seni bekler lan karı sen mi pasaklısın sen bizim gibi çalışsan ne yaparsın

meraba hanımlar ben sitede yeni sayılmam ama hamile kalmayı bekliyorum umarım bebişim daha bekletmez de hemen gelir (hepimizin)

tşk teyzesi maşşalah seninki baya büyük tabi tepikleyip durur seni inş benimkde yakında başlar oynamaya...
neyse kuşum çocuklar evi silmeye başlamışlar ben bi bakıyim onlara öptüm sizleri ebrarım senden başkada gören olmadı beni zaten demek hemen unutuldum...

ahh ahh kizlar sizce hamile olabilirmiyim 3gun once kazaya kurban gittik :) ben aslinda istiyorum da esim istemiyordu baska cocuk dusundukcemi yoksa piskolojikmi bilmiom ama midem bulanio orucluyumda ama surekli idararim gelio dusnuyorum biside yemiom icmiom nasil oluyor :S test yapsam cikarmi regal olmama 29unda

sende yakında hissedersin canım
tamam kuşum sen işine bak kızların işi var ondan yazamamışlardır

allahım sen duy sesimii bu karılar bana çok dua etti ama sen onlara ver rabbim beşiz.....

hahahaaaaaaaa senin 12 yumoşla beşiz olmasında görüm bizde nerde o kadan yumoşşş

[

ispitçiiiiiiii hemencikde ne sölüyon.
söler tabiiiiiiiiiiiiiiiii huniliiii :118::118::118::118::118::118::118:

uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz napıyn kızzzz :118::118::118::118::118::118::118:

allahım sen duy sesimii bu karılar bana çok dua etti ama sen onlara ver rabbim beşiz.....
hadi lennnnnnnnnnnnnnnnnn :118::118::118::118::118::118::118:

ay ben bu dans eden üçlüye bayıldım :118::118::118::118::118::118::118:

Hadi bacılar ben şimdilik gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak hoşçakalın

arkdaslar bi konu actim burda ettiginiz sohbet cok guzel de birazda yardimci olsaniz lutfen

tatlım sende hoşgelmişsen biz arada kudururuz böle ama mutlaka cvp veriririz
3 gün önce kazaya kurban gittysen imkanı yok bu kadar erken belirti vermez bence hem oruçtan hemde psikolojik olarak yaşıyosun bu belirtileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…