ohhhh iyi inşallah uygulamasıda olur rahat edersinherkese günaydın
nasılsınız iysiniz mi?
biz dün toplantı yaptık ve 19.30 da çıkma kararı alındı bakalım uygulayabilcekler mi?
ferdacım saol kuzum ya bu gül karısı beni anlami bi türlü
bilommmmm bacımmmm. buay bebek varmı acaba demicem hiç takmıyom çünkülümmm. üsülme senn kıyamam sanadelüüü
Pis karı tamam tamam söyle o zaman herşeyi söyle dinliyom cevapta verecem
ama gerçekten ben kafana takmanı istemediğim için bakma kendine diyom her ay bir sürü şey yaşadın hele geçen ay yaşadığın değişikliklerden sonra......sen benden iyi biliyon işte
niye ağlıyim kıssss delüüüü ağlamıyom amma sulu göz yaptn beniGül yine ağlıyyyyyyy
rodinia ya noluyyyyyyy
kepekli he bacım taman bizdede var garanti maraşlılar bizden çalmıştır
yok unutulurmusun hiç bacım hoşgeldin.günaydın hanımlarr nasılsınz benim yokluğumu farkettinizmi hiç bakiym he yoksa beni unuttunuzmuuuu
benim burda patron hariç herkez biliyor çocuklara filan söyledim onlar beni yerrimden kaldırmıyorlar suyumu çayımı herşeyimi ayagıma getiriyorlar. Ama patron efendi geçenlerde sen kilo aldın dedi tam diyecekken araya başka laf girdi söyleyemedim. çocuklar bana ümmü yusuf demeye başladılar çok hoşuma gidiyor ama bebegim kızsa inşallah kırılmıyordur bana. yarın tekrar kontrole g itmeyi düşünüyorum inşallah bebegim cinsiyetini gösterirde bende ufak ufak cicişler alırım yavruma
oh iyi bari birilerinin bilp yardım etmesi.güsell. artık belli olmuştur cinsiyeti bacım benim 13 haftalıkken dr. sölediydi.
de get pasaklı temizlik yapNe sordun kız ben yeni geldim bilmiyorum:96: şimdide gidiyorum işim gücüm var ben pasaklı bir ev hanımıyım kardeşim tutmayın beni az iş yapıyım:86:
aman ya gül karısı bana küstü
ondan ağlıyy sebep ne biliyonmu yine akıntı falan dedi
bende bırak inceleme kendini didim ondan küstü
Ne sordun kız ben yeni geldim bilmiyorum:96: şimdide gidiyorum işim gücüm var ben pasaklı bir ev hanımıyım kardeşim tutmayın beni az iş yapıyım:86:
aman ya gül karısı bana küstü
ondan ağlıyy sebep ne biliyonmu yine akıntı falan dedi
bende bırak inceleme kendini didim ondan küstü
uyy dimek 6 cm olmuş haa teyzesi sevsin onu
canım demiştin ya pc gidecek tamire ordan biliyom kuşum
aman inş. bulantılar giderde gelmez bi daha
tahlillerinde inş. tertemiz çıkar iyi olduğuna çok sevindim
teyzesi bebişim iyi ondan ve babasından bahsedince tepikli beni
de get pasaklı temizlik yap
manyak bu karı yavvv bunamı küstü beşiz çok istiyo bu
meraba hanımlar ben sitede yeni sayılmam ama hamile kalmayı bekliyorum umarım bebişim daha bekletmez de hemen gelir (hepimizin)
[
ispitçiiiiiiii hemencikde ne sölüyon.
meraba hanımlar ben sitede yeni sayılmam ama hamile kalmayı bekliyorum umarım bebişim daha bekletmez de hemen gelir (hepimizin)
tşk teyzesi maşşalah seninki baya büyük tabi tepikleyip durur seni inş benimkde yakında başlar oynamaya...
neyse kuşum çocuklar evi silmeye başlamışlar ben bi bakıyim onlara öptüm sizleri ebrarım senden başkada gören olmadı beni zaten demek hemen unutuldum...
allahım sen duy sesimii bu karılar bana çok dua etti ama sen onlara ver rabbim beşiz.....
de get pasaklı temizlik yap
manyak bu karı yavvv bunamı küstü beşiz çok istiyo bu
aman koş koşş işler seni bekler lan karı sen mi pasaklısın sen bizim gibi çalışsan ne yaparsın
söler tabiiiiiiiiiiiiiiiii huniliiii :118::118::118::118::118::118::118:[
ispitçiiiiiiii hemencikde ne sölüyon.
uyuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz napıyn kızzzz :118::118::118::118::118::118::118:tşk teyzesi maşşalah seninki baya büyük tabi tepikleyip durur seni inş benimkde yakında başlar oynamaya...
neyse kuşum çocuklar evi silmeye başlamışlar ben bi bakıyim onlara öptüm sizleri ebrarım senden başkada gören olmadı beni zaten demek hemen unutuldum...
hadi lennnnnnnnnnnnnnnnnn :118::118::118::118::118::118::118:allahım sen duy sesimii bu karılar bana çok dua etti ama sen onlara ver rabbim beşiz.....
evet ben çok pasaklıyım itiraf ediyorum ıyyy evim çok pis
Ne yapacam evimi b.... götürürdü
canımmm seni burda görmek ne güzel yaaa nasılsınhoşbuldum didoşcummmm
arkdaslar bi konu actim burda ettiginiz sohbet cok guzel de birazda yardimci olsaniz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?