Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

diydeeem işlerin bitti mi.

melissaaa osgeldin bacım yoksun kactır.hallolmus bılgısayarın ii bari sevindimm..

bu arada sarı sunger hanımda yok ne zamandır. o napar acaba...

ebuuş bu sorumda sana sen titinoz oldun mu..

canım tam olarak anlamadım 3 gün önce ilişkimi oldu
bence adetini bekle şurda 2-3 gün kalmış zaten olmazsa test yaparsın hem 3 gün önce olmuşsa ve tutmuşsa şimdi mümkün deil teste çıkmaz bu kadar erken

anacım bitmedide hasretine dayanamadım geldim :118::118::118::118::118::118::118:

süngeri geçen face de yakaladım o günden bu yana görmedim kendilerini :118::118::118::118::118::118::118:

yok kepeğm olmadım olmayıda düşünmüyorum şimdilik dr da bişey demedi bu konuda
sen napcan yaptırcan mı

teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın babacın geldimi

geldi gitti hattuç cicilerimizi getirdiiiiii bende kuduruğum yine bugün kızları dürtüyom gördüğün gibiii

kızlarrrr ravzaaa la biz daha önce başka bi topicte 1 yıldan fazla muhabbet etmiştikkk slm verin arkadaşımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay kız yanlış yazdım iyimi küsme haaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
cnmm bakim pazarda görmedim ama real de fln vardır akşam giderken bakim varsa kargıyla önderim sana. eminim patron takdir edicektir.

Gülüm sağol arkadaş karşıya geçiyodu ona dedim bulursa o alacak bulamazsa sende bakarsın en kötü ihtimalle dondurmasını yerim:)

Canım yaaa şeftali yada nektarin istiyom

Fayda etmediiii

anacım bitmedide hasretine dayanamadım geldim :118::118::118::118::118::118::118:

süngeri geçen face de yakaladım o günden bu yana görmedim kendilerini :118::118::118::118::118::118::118:

Anam manyak karı bu ne smile başımı döndürdü naberler lan:)

hattuççççççççççççç kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz anam nere kaçtın

cok ii etmişşiin diyydeeemm :118: :118: :118: :118: :118: bende cok sevdiim hepimiss oynayalımm..

ebuşum şindik şöyle oluyor ben ılk dozu gecen ay 14 unde vuruldum ..aşıcı kadın ikinci doz için 14 ocakta gel dimişti.ama ben uyuzluk yaptım gitmedim.şimdi 10 12 gun gectı acaba gidip vurulsam mı tarıh onemlı mı bılemedım.toktoruma da sormaya üşendim ..off tlf baglatmak cok zoor.ole kararsız kaldım..:118: :118:

bu arda sayın bayan yaaw tuttuysa bıle ki bunu su an bilemeyiz, mıdenın bulanması ıcın cok pek bi erken..sen sakin sakin bekle arkadasım ..baska elden bısey gelmıyoo..

bunları on dakka once yazmıstım ama cevaplaya basmamısım kafama ne ediiiim :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…