canımmm seni burda görmek ne güzel yaaa nasılsın
ahh ahh kizlar sizce hamile olabilirmiyim 3gun once kazaya kurban gittik :) ben aslinda istiyorum da esim istemiyordu baska cocuk dusundukcemi yoksa piskolojikmi bilmiom ama midem bulanio orucluyumda ama surekli idararim gelio dusnuyorum biside yemiom icmiom nasil oluyor :S test yapsam cikarmi regal olmama 29unda
diydeeem işlerin bitti mi.
melissaaa osgeldin bacım yoksun kactır.hallolmus bılgısayarın ii bari sevindimm..
bu arada sarı sunger hanımda yok ne zamandır. o napar acaba...
ebuuş bu sorumda sana sen titinoz oldun mu..
diydeeem işlerin bitti mi.
melissaaa osgeldin bacım yoksun kactır.hallolmus bılgısayarın ii bari sevindimm..
bu arada sarı sunger hanımda yok ne zamandır. o napar acaba...
ebuuş bu sorumda sana sen titinoz oldun mu..
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın babacın geldimi
cnmm bakim pazarda görmedim ama real de fln vardır akşam giderken bakim varsa kargıyla önderim sana. eminim patron takdir edicektir.
slmlar bacılar..
bugun yıne kusma gunum benım ..haftada bir yokluyor ya.bugun gecer ınsallah..
ebusum hosgeldın cicim.bebişim bırak cızelgeden tasmayı karnımdan taşacak.bizim ofise arada ugrayan pehlül bir adam var.o geldi sabah ..ne oldu sana, boyle deildin diyor gobegımı gosterip :26:
zii kuzum soylesene cınımcım belkım bulabılırız.buralardan.büyük marketlerde epey var mevsim dısı meyve..
güül patronda gelecekmiş.iiydik boyle o gelince stresleniyorsun sen.
günaydın hanımlar. rodinacım dogum günün kutlu olsun. inşallah yeni yaşın sana bebeiş getirir. kepekli maşallah kız büyüttün kuzunu allah kucagına aldıgın günleride nasi etsin. zeynom. aşerdigin şeyin reçelini veya meyve suyunu filan iç tam tatmin etmez eminim ama en azından bir dene. ebrar ve didoş sizede günaydın. gülüm inşallah bu ay ki çalışmalarının karşılıgını bebeişler alırsın canım. benimde bugün çok işim var bir dünya fatura kdv ssk bagkur faturası yatacak yer biri iiçin ayrı ayr bankalara gitmek zorundayım allah bugün bana bu soguklarda yardım etsin inşallah.
bilommmmmmm bundan dolayı dimek istediğini amaa yinede cevaplar almak hoşuma gidiyo zey zeyy sabırla veriyo cevap. takmıyom zatii merak etme buay kendime şaşırıyom çok rahatım. stres yok. gerçekden bak burda soru sorduma bakma olursa olur olmassa öbür aya deneriz diyom çünkülüm sorun olmadığı çıktı meydana içim rahat ondan şekerimm hadi üzmim bebişini seni deil haaaa
Canım beyaz akıntı yumoş çalışmasını belirtir yapışkan şeffaf akıntı geldiğinde ise çatlama belirtisidir uhu gibi:)
anacım bitmedide hasretine dayanamadım geldim :118::118::118::118::118::118::118:
süngeri geçen face de yakaladım o günden bu yana görmedim kendilerini :118::118::118::118::118::118::118:
Anam manyak karı bu ne smile başımı döndürdü naberler lan:)
iyi kızzzz kovmadılarmı daha seni manyakkkkkkkkkk :118::118::118::118::118::118::118:
Yok anam bacım enayi beni atarlarmı sence:)
hosbuldum kizlar ben geldim :)
hattuççççççççççççç kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz anam nere kaçtın
kaçmadımm işte geldim burdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?