Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

iyiyim canım sagol. benim patronum nato kafa nato mermer canım anlamaz diger türlü ben bütün gün dükkanda otursam patronumun zoruna gider bana nasıl eziyet olucak tüm faturalar otamatik ödeme talimatıyla yatsaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayıp yani biz oturdugumuz yerden mi kazanıcaz parayı. denedik ama patronun hoşuna gitmediydi hani sana anlatmıştım. inşallah tutar canım sen düşünme yeter. ebrar sana kızmamıştır. kafana takma diye öyle söylüyor hani allah vermesin kafaya takınca olmuyor ya. sen oluruna bırak çalışmalara devam allah büyük canım. bu kadar koşturmanın emegin bir karşılıgı elbette olacaktır. hepimizin duası seninle rodina esra afr yezi ve aklıma gelmeyen herkezde allah tez zamanda kavuştursun hepimizi yavrularımıza. şu hamilelik 2 3 ay filan olsaydı ya 9 ay ne kadar uzun geliyor insana geçmek bilmeyecekmiş gibi.

söylemedim canım ama söylesemde bu faturalar konusunda herhangi bir degişiklik olmaz belki belki diger ayak işlerine göndermez. yani döviz bozmaya ödeme almaya filan göndermez ama onun dışında banka işleri ni benden başka birinin yapabilecegini sanmıyorum çünkü bizim elemanlar türkçe bilmiyorlar bilenlerinde başka başka işleri oluyor. ondan yani sen 5 aylık oluncamı söyledin. ben aslında 16 hafta bitsin söylicem diyordum bakalım hayırlısı sabrıımı taşırırsa karşıma alırım bana bak herif ben hamileyim benim üstüme gelme bütün arkadaşlarımı topşar saçını başını yolarız derim.

anladım cnmmm ama kolay deilki yaptığınç. internetten ödendimi de iş yapmış oluyon valla bizim patronun çook hoşuna gidiyo giriyom hesaplarına havale eft faturaları ödüyom sevindirik oluyo. ama dediğin gibi merrmer kafa olunca olmuyo anlamıyo.
inşallah dualarınızı rabbim görür bizide bekletmez artıkım. kız öle deme bak kipeklie daha dün gibi hamiş haberi aldık ve 7 aylık oldu seninde çabuk geçer merak etme.

buarada kipekliii niden bana yasmadın bidaha sana cvp verdiydim.:26::26:
beni tanımadınızmı daha akedeşler illa yazdığıma cvp verilmesini istoım huyum kurusun takıntılıyım

aslında havanın güzel oldugu zamanlarda dışarı çıkmak işimede geliyor ama bugün soguk ve sabhtan beridir ikidir migdem bulanıyor gelen giden yok ama böylesi daha zor karnıma agrı saplanıyor kramp girer gibi oluyor bir süre sızlıyor. sonra geçiyor ama şükür ki ben razıyım buna yeterki bebegim kendini belli etsin herşeye razıyım.

cnm oda arkadaslarım bılıyorduda şef mudur falan onlar epey gec ogrendı.ama anlatamam bılmelerı nasıl bır rahatlık.

GÜÜÜÜL
ben elimden geldiğince yazıom anacım..bi taraftanda işlere bakıyorum.kızacak bişey yok..beni alınılacaklar listesinden cıkar emii...

tımammmmm bacım anlıyom seni ve listemden çıkarıyom. çıktın bilemmm.

ferdacımmm iyi havalarda güsel olur çıkmak ama ağırlaştıkca çıkamıycan bencede patronuna söle artıkım yormasın seni

kızlar nire kayboldular yafff herkeş gitti

herkese günaydın
nasılsınız iysiniz mi?
biz dün toplantı yaptık ve 19.30 da çıkma kararı alındı bakalım uygulayabilcekler mi?

ferdacım saol kuzum ya bu gül karısı beni anlami bi türlü

Gül yine ağlıyyyyyyy
rodinia ya noluyyyyyyy
kepekli he bacım taman bizdede var garanti maraşlılar bizden çalmıştır

Kızlar anacığımla görüştüğüm için kapattım hoşbuldum hamdolsun iyiyim koluma az ağrıyor:) yine kalkıcam evimi süpürüp silicem ütüde var sonra komşumun mevlütü var

Canım o çatlaklar bende de var göğüslerde va bacağımda oldu karınımda olmadı ben çatlağa alşıkınım ergenliktede olmuştu dünde ebe dedi birşey kullansanda olacağı varsa oluyor dedi haklı yani bende süryüorum kremler ama nafile

Hamdolsun canım ne alması canım?

benim burda patron hariç herkez biliyor çocuklara filan söyledim onlar beni yerrimden kaldırmıyorlar suyumu çayımı herşeyimi ayagıma getiriyorlar. Ama patron efendi geçenlerde sen kilo aldın dedi tam diyecekken araya başka laf girdi söyleyemedim. çocuklar bana ümmü yusuf demeye başladılar çok hoşuma gidiyor ama bebegim kızsa inşallah kırılmıyordur bana. yarın tekrar kontrole g itmeyi düşünüyorum inşallah bebegim cinsiyetini gösterirde bende ufak ufak cicişler alırım yavruma

Son düzenleme:
günaydın canım hoşgeldin özlemiştik seni
pc yapılmış herhalde ee nasıl oldun geçtimi bulantılar

hoşbuldum ebrarımmm çok özledim seni yaa pc min arızalı olduğunu demek biliyordun sevindim cnm,bulantılarım hafta sonu geri gelmişti cnm resmen öldürüyordu beni,bende pazartesi dr gittim bebişimin iyi olduğunu söyledi çok şükür,6 cm olmuş boyu,bir sürü tahlil verdi dünde onları yaptırdım ama sonuçlarımı bugün yada yarın alıcam inş temiz çıkar,ama şu sol kasık ağrım geçmedi bi türlü,sen nasılsın cnm iyimisin bebişin nasıl kuşumm.

uyy dimek 6 cm olmuş haa teyzesi sevsin onu
canım demiştin ya pc gidecek tamire ordan biliyom kuşum
aman inş. bulantılar giderde gelmez bi daha
tahlillerinde inş. tertemiz çıkar iyi olduğuna çok sevindim
teyzesi bebişim iyi ondan ve babasından bahsedince tepikli beni

bişey sorduk dimi uyuzlarrrrrrrrrrrrrrr

Ne sordun kız ben yeni geldim bilmiyorum:96: şimdide gidiyorum işim gücüm var ben pasaklı bir ev hanımıyım kardeşim tutmayın beni az iş yapıyım:86:

Gül yine ağlıyyyyyyy
rodinia ya noluyyyyyyy
kepekli he bacım taman bizdede var garanti maraşlılar bizden çalmıştır

aman ya gül karısı bana küstü
ondan ağlıyy sebep ne biliyonmu yine akıntı falan dedi
bende bırak inceleme kendini didim ondan küstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…