günaydın cim cimeeeeee naber nasılsıngünaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrr
kız nimettttttttttttt doğum günün kutlu olsun canım benim
günaydın karıı
gülüm bak başlama gene yaw
bırak inceleme ne olursa olsun fff
Didoşşşşş günaydınn hayatımm...
iyiyim kuşum nasıl oluym geldim işte yine işegünaydın cim cimeeeeee naber nasılsın
iyi laaaaaaaaaaaa bişide sölenmiyo delüüüüü incelemiyom ala ala
kızzzzz doğum gününü kutladım temannnnnn görmüynmüDidoşşşşş günaydınn hayatımm...
kepeklümmmmmmmmmmmmmm nassınnn
günaydınnnnnnnnnnn nassınnnnnn
günaydın cim cimeeeeee naber nasılsın
iyi laaaaaaaaaaaa bişide sölenmiyo delüüüüü incelemiyom ala ala
günaydın canım iyiyiz sen nasılsınGünaydın hanımlar nasılsınız? Nimet doğum günün kutlu olsun
Kız görmedim vallaaa.... Biraz daha iyiym.. Geleyim hemenn yıkarımm harbiden...... Teşekkür ederim inşallah 35 yaşımda bebişimiz olur....rondinaaaa köleuzavrammm nasılsın geçtimi hastalığın biraz. geçtiyse söle bizim balkonda yıkancak gel dicektimdoğum günün kutlu olsunnn inşallah bol bebişli girersin yeni yılına.
iyiyim kuşum nasıl oluym geldim işte yine işe
kızzzzz doğum gününü kutladım temannnnnn görmüynmü
günaydın cnmmmmmm naberGünaydın hanımlar nasılsınız? Nimet doğum günün kutlu olsun
pissssssssssssssss bıktın benden dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii duymak istemiyon benden bişiiii gelişmeleri sölemicem bende ozamaniyiyim bebişim sen nassın
söyleme zaten düşünmede tamam mı
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
Kız görmedim vallaaa.... Biraz daha iyiym.. Geleyim hemenn yıkarımm harbiden...... Teşekkür ederim inşallah 35 yaşımda bebişimiz olur....
Didoşşşşş günaydınn hayatımm...
Teşekkür Ederimmm.... Canımm yaş oldu 35 valla ne yapcaz bilmem...
günaydın hanımlar. rodinacım dogum günün kutlu olsun. inşallah yeni yaşın sana bebeiş getirir. kepekli maşallah kız büyüttün kuzunu allah kucagına aldıgın günleride nasi etsin. zeynom. aşerdigin şeyin reçelini veya meyve suyunu filan iç tam tatmin etmez eminim ama en azından bir dene. ebrar ve didoş sizede günaydın. gülüm inşallah bu ay ki çalışmalarının karşılıgını bebeişler alırsın canım. benimde bugün çok işim var bir dünya fatura kdv ssk bagkur faturası yatacak yer biri iiçin ayrı ayr bankalara gitmek zorundayım allah bugün bana bu soguklarda yardım etsin inşallah.
günaydın hanımlar. rodinacım dogum günün kutlu olsun. inşallah yeni yaşın sana bebeiş getirir. kepekli maşallah kız büyüttün kuzunu allah kucagına aldıgın günleride nasi etsin. zeynom. aşerdigin şeyin reçelini veya meyve suyunu filan iç tam tatmin etmez eminim ama en azından bir dene. ebrar ve didoş sizede günaydın. gülüm inşallah bu ay ki çalışmalarının karşılıgını bebeişler alırsın canım. benimde bugün çok işim var bir dünya fatura kdv ssk bagkur faturası yatacak yer biri iiçin ayrı ayr bankalara gitmek zorundayım allah bugün bana bu soguklarda yardım etsin inşallah.
günaydın canım hoşgeldin
allah kolaylık versin sana canım
sağol canım yaaa....günaydın hanımlar. rodinacım dogum günün kutlu olsun. inşallah yeni yaşın sana bebeiş getirir. kepekli maşallah kız büyüttün kuzunu allah kucagına aldıgın günleride nasi etsin. zeynom. aşerdigin şeyin reçelini veya meyve suyunu filan iç tam tatmin etmez eminim ama en azından bir dene. ebrar ve didoş sizede günaydın. gülüm inşallah bu ay ki çalışmalarının karşılıgını bebeişler alırsın canım. benimde bugün çok işim var bir dünya fatura kdv ssk bagkur faturası yatacak yer biri iiçin ayrı ayr bankalara gitmek zorundayım allah bugün bana bu soguklarda yardım etsin inşallah.
seni sevindirdiğime sevindirik oldum bende....günaydın cnmmmmmm naber
pissssssssssssssss bıktın benden dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii duymak istemiyon benden bişiiii gelişmeleri sölemicem bende ozamanküstüm işde
abbboooooooooooooo kız en kartınız benim sanıyodum sen bendende kartmışsın. ben kendimi 34 sanıyodum 33 müşüm daha yaaa bugün hesapladımda sevindirik oldum.
dövv beni kepeklii dövde kendime geleyim....off nimet offf..
sen iice bunalıma sok kendiniii..
bu iş kafan rahat olursa olur dıoruz sende ii bılıosun ama..bile bile neden yaparsın anlamam..
günaydın cnmmmmmm naber
pissssssssssssssss bıktın benden dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii duymak istemiyon benden bişiiii gelişmeleri sölemicem bende ozamanküstüm işde
ya gül ne kadan gıcık bi karısın sen yaa
ne demek istediğimi biliyon ama yaptığına bak ben bıkmadım
ama senin kafana takmanı istemiyorum o yüzden bırak inceleme diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?