Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Didoşşşşş günaydınn hayatımm...
Teşekkür Ederimmm.... Canımm yaş oldu 35 valla ne yapcaz bilmem...

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar nasılsınız? Nimet doğum günün kutlu olsun

rondinaaaa köleuzavrammm nasılsın geçtimi hastalığın biraz. geçtiyse söle bizim balkonda yıkancak gel dicektim doğum günün kutlu olsunnn inşallah bol bebişli girersin yeni yılına.
Kız görmedim vallaaa.... Biraz daha iyiym.. Geleyim hemenn yıkarımm harbiden...... Teşekkür ederim inşallah 35 yaşımda bebişimiz olur....

günaydın hanımlar. rodinacım dogum günün kutlu olsun. inşallah yeni yaşın sana bebeiş getirir. kepekli maşallah kız büyüttün kuzunu allah kucagına aldıgın günleride nasi etsin. zeynom. aşerdigin şeyin reçelini veya meyve suyunu filan iç tam tatmin etmez eminim ama en azından bir dene. ebrar ve didoş sizede günaydın. gülüm inşallah bu ay ki çalışmalarının karşılıgını bebeişler alırsın canım. benimde bugün çok işim var bir dünya fatura kdv ssk bagkur faturası yatacak yer biri iiçin ayrı ayr bankalara gitmek zorundayım allah bugün bana bu soguklarda yardım etsin inşallah.

Günaydın hanımlar nasılsınız? Nimet doğum günün kutlu olsun
günaydın cnmmmmmm naber
iyiyim bebişim sen nassın

söyleme zaten düşünmede tamam mı

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
pissssssssssssssss bıktın benden dimiiiiiiiiiiiiiiiiiii duymak istemiyon benden bişiiii gelişmeleri sölemicem bende ozaman küstüm işde

Kız görmedim vallaaa.... Biraz daha iyiym.. Geleyim hemenn yıkarımm harbiden...... Teşekkür ederim inşallah 35 yaşımda bebişimiz olur....

abbboooooooooooooo kız en kartınız benim sanıyodum sen bendende kartmışsın. ben kendimi 34 sanıyodum 33 müşüm daha yaaa bugün hesapladımda sevindirik oldum.

eflal canım seni şimdi gördüm sende hoşgelmişsen. sana birşey sorucam daha dogrusu hepinize sizin bir yerlerinizde çatlaklar oldugumu benim özellikle sag gögsümde yeni yeni kırmızı kırmızı çatlaklar olmuş dün fark ettim öyle üzüldüm ki. ne yapıcam ben. geçermi bu çatlaklar.

günaydın canım hoşgeldin
allah kolaylık versin sana canım

günaydın cnmmmm naber iyimisin. kız internet bankacılığı aldırsana patronunaaaa çile yaa bankalara gitmek. bilonya biz burda internetten hepsini ödüyoz çok rahat. allah yardımcın olsun patronununada kalbine ıslah etsin.
inşallah cnmm hayırlısı tutarsada tutmassada bakalım bekleyip görcez.
konuşmucam artık belirtileri kısıyolar bana özelliklede ebrar duymasın o kısıyo

fridacım hosgeldin cicimm..Allah kolaylık versin işlerinde ..kız bacım sen daha solemedın mı patronuna bebeği.bende tavsıye soyle kurtul ben bes ay soyleyemedım.kıvrandım.şimdi cok sukur rahatladım.

eflalcıııım nassın anacım...bugun ne alıyoruz kısmetse..

sağol canım yaaa....
seni sevindirdiğime sevindirik oldum bende....

off nimet offf..
sen iice bunalıma sok kendiniii..
bu iş kafan rahat olursa olur dıoruz sende ii bılıosun ama..bile bile neden yaparsın anlamam..
dövv beni kepeklii dövde kendime geleyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…