Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ah canım çok geçmiş olsun
anladığım kadarıyla tedavi yolu yok
ben biraz bekle derim yinede kendin için en doğru kararı sen verirsin

ihiiii bencede kapak olsun onlara
yaw bende biçok şey yaşadım hemen şak diye olmadığı bebeem
benimde yımırtalar bek gelişmiyordu hemide tek yumurtalık çalışi ötekinde tembellik var imiş
ee noldu rabbim şükürler olsun ki verdi yawrumu
amin canım çok doğru diyon herşeyin hayırlısı ben hala bebeğim hakkımızda hayırlıyla olsun diyorum
hayırlı deilse rabbim hayırlı olanı kılsın
bu arada ikindi namazı beni bekler yawrular gelirim birazdan

kızlar bende yeni bişi sorcammm... ben şimdi soğuk algınlığı ve kas gevşetici ilaç kullanıyorum ya..
eşime dememe rağmen dün akşam durmanı bindi tepeme :))
Merak ettiğim bu ilaçları alma sırasında hamiş falan olursam acep sorun olurmu ?????

Sakın sakın sakın bak öncelikle kesinlikle tüp bebek fikrini aklından çıkar. Sana bunları söyleyen doktorlar dışında bir doktora daha git ve tüp bebekle bağlantısı olmayan bir hastanenin doktoruna git mümkünse meşhur biri olmasın ben az önce anlattım bana söylenilenleri meşhurdu doktorum tüp bebek yapalım demişti başka bir doktora gittim adet olmnak için 1 ay içinde adetim geldi 4. ayımda hamileydim:)

Hatunlar herkes bi yerlere gitmiş benim de çıkmam lazım
işlerim var azcık onları halledim
yarın görüşmek üzere öptm sizleri by by

walla kuşum dr un söylediğine göre mayıs 19 Yasakli Sitean ama allah bilir tabiki de

haydi bakalım inşallah...nerdeyse bir ay var aramızda banada 15-20 nisan diyorr..

nimetcan sende az ugrasırsan 10 kasıma denk getırebılırsın.değilse kendı dogum gunundede dogurabılırsın onemlı gun mu bıttı :))

aslında günlere takılı biriyimdir... Kasımda ailede önemli günler var bakalım ya sağlıkla sıhhatle gelsinde bi daha da gitmesinde ne gün olursa olsunn...
biraz önce sorduğum soruyu gördünüzmğ bu arada....

hımm ewet dr ların dediğine göre 1 ay bar bakalım artık yaa
rabbim ne zaman ol derse olcak inş.aman sağsalim zamanında doğsunlarda tarih önemli deil valla

Olummmm 2 dak gittim yine ortalık karışmış napıynız la siz

ya kuşum sen nereye kayboluyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…