kızlar ben daha 3 aylık evliyim ama çikolata kistim varmış hemde portakal kadar 2 doktora gittim.ikiside çok meşhur.birisi 3 ay çocuk yapmayı dene olmazsa acil ameliyat diyor.diğeride amelliyat yumurtalıklarına zarar verebilir.hemen tüp bebek yapalım diyor ama ben daha 3 aylık evliyim tüp bebek yapmak çok erken gibime geliyor ne yapmalıyımçok şaşkınım ve üzgünnnnn.benim gibi olan varmı?
ne bilim çıktı ağzımdan öyle.. ben oğlan doğurcam ya alcam senden kızını....hAHHAHAHA KIZIN DERKEN? :)
Zor ebrarım aslındaBen çok iyiy biliyorum bu duyguları ama yapılacak bişi yok şükretmek lazım ben adet olamıyorum diye gittiğimde doktora doktor yüzüme karşı sen boş yere korunma senin çocuğun olmaz kısırsın sen demişti ben ne yapsaydım atsamıydım kendimi bi yerlerden Rabbim hayırlısını versin bazı ailelere bebeksiz mutluluk verir bazılarına bebek verir mutluluğunu alır Allah herşeyi eksiksiz verdiklerinden olmamızı nasip etsin sabır gerekli kızlar ve şükür adet olabilmek nasıl güzel bir nimettir bi bilseniz şükrederdiniz hep:) Ben bile hamile kaldım kızım doktor tedaviye gerekyok direk tüp bebek demişti bana düşünün daha ne diyim:)
Ebrar bu onlara kapak olmuştur çatlama sen hiç:)
bak yine ayarınız kactı sizin..
karı,manyak ,lan,top.... noliiii ..
silkinin kendinize gelin...
yoksa
kızlar ben daha 3 aylık evliyim ama çikolata kistim varmış hemde portakal kadar 2 doktora gittim.ikiside çok meşhur.birisi 3 ay çocuk yapmayı dene olmazsa acil ameliyat diyor.diğeride amelliyat yumurtalıklarına zarar verebilir.hemen tüp bebek yapalım diyor ama ben daha 3 aylık evliyim tüp bebek yapmak çok erken gibime geliyor ne yapmalıyımçok şaşkınım ve üzgünnnnn.benim gibi olan varmı?
kız sarı hemşerim sen hanki dr a gidiyon bakim
merak aşerdim
edessa salih zeki
cnm umarım iyidir doktorum da ben çocuk için gitmiyom daha.
hımm anladım canım çok duydum ismini amma hiç gitmedim
bence tek doktor kontrolü daha iyi çünkü hep ona giderim şikayetim olursa biliyo artık
beni bende memnunum umarım bebiş içinde yardımcı olar bana
zaten sitede bi ağırlaşma varrr...Hatunlar herkes bi yerlere gitmiş benim de çıkmam lazım
işlerim var azcık onları halledim
yarın görüşmek üzere öptm sizleri by by
ebuuş senin dogum ne zaman geliyr inşallah kısmetse Allah izin verirse masallahh
benimde o tarihlerde olacaktı hatta abimin kızı 30 ağustosta doğmuş bende 19 mayısda doğursam ne komik olur diyorduk hepwalla kuşum dr un söylediğine göre mayıs 19 falan ama allah bilir tabiki de
walla kuşum dr un söylediğine göre mayıs 19 Yasakli Sitean ama allah bilir tabiki de
benimde o tarihlerde olacaktı hatta abimin kızı 30 ağustosta doğmuş bende 19 mayısda doğursam ne komik olur diyorduk hep(((
aslında günlere takılı biriyimdir... Kasımda ailede önemli günler var bakalım ya sağlıkla sıhhatle gelsinde bi daha da gitmesinde ne gün olursa olsunn...haydi bakalım inşallah...nerdeyse bir ay var aramızda banada 15-20 nisan diyorr..
nimetcan sende az ugrasırsan 10 kasıma denk getırebılırsın.değilse kendı dogum gunundede dogurabılırsın onemlı gun mu bıttı :))
haydi bakalım inşallah...nerdeyse bir ay var aramızda banada 15-20 nisan diyorr..
nimetcan sende az ugrasırsan 10 kasıma denk getırebılırsın.değilse kendı dogum gunundede dogurabılırsın onemlı gun mu bıttı :))
Olummmm 2 dak gittim yine ortalık karışmış napıynız la siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?