geri geldimmmm eee ne yapıyonuz
oy allahıım yyaa tam ohh derken geliyo kabus mu bu yaa...geri geldimmmm eee ne yapıyonuz
reglin nezmanda senin unuttumm...
ıyyyy ağdamı nası yaptırıyon kız onuuuuu aboooooooooooooooooiyi be dünür napak akşam olsada gitsek diye bakıyoz gerçi ben agdaya gidecegim bu akşam o yüzden pek saat geçsinde istemiyom
heee kabusum ne var uyuzoy allahıım yyaa tam ohh derken geliyo kabus mu bu yaa...
valla bence regline yakın olduğu için olabiliyor ama hamilelik belirtiside olabilir bekle bakalım haftaya kadar...ayın 29-1 i arası canım bazen gecikiyo o yüzden 1ine kadar yolu var
git kır kafalarını bence söyleseydin ya kızım mail gelmediki ne yapayım diyte....Ben geldim ben geldim ben geldimmmmm bi bilseniz nasıl gergin ve sinirliyimÖküzün biri bana bi konuda mail atmamış sonra tutmuş tüm müdürlere beni şikayet etmiş zeynep duyuru yapmadı diye ulan mal telepatiylemi öğrencem nolduğunu diyesim geldi valla:)
Denyo bunlar haaa:)
sitedeki yenilerle kimse niye konuşmuyo yaa
canım bende yeniyim gel biz konuşalım en iyisi..
ıyyyy ağdamı nası yaptırıyon kız onuuuuu abooooooooooooooooo
heee kabusum ne var uyuz
hoşgeldiniz kızlarrrrr kendinzden bahsedin birazzzz[/QUOT
ayy sonun da biri bizi gördüüüü
Ben geldim ben geldim ben geldimmmmm bi bilseniz nasıl gergin ve sinirliyimÖküzün biri bana bi konuda mail atmamış sonra tutmuş tüm müdürlere beni şikayet etmiş zeynep duyuru yapmadı diye ulan mal telepatiylemi öğrencem nolduğunu diyesim geldi valla:)
Denyo bunlar haaa:)
uyuz sensin uyku uyuyamıcam kabusumsun....heee kabusum ne var uyuz
kızlar hoş geldiniz gözden kaçmış olabilirsinizz.. anlatın bakalım kendinzi tanışalım kaynaşalımmm...canım bende yeniyim gel biz konuşalım en iyisi..
sen yaparsın sadist karı ciletin gözünü sevem ben fışt fışt bittiiiiiiiHeee bende kendim yapıyom ne var bunda:)
anacım geldim gördüm bak kimse kalmamış topicte o yüzden yazan olmamıştır sizeee anlat hadi tatlım bebişmi istiyon yenimi evlisin evlencenmiiiihoşgeldiniz kızlarrrrr kendinzden bahsedin birazzzz[/QUOTayy sonun da biri bizi gördüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?