Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Ya ben giremiyom ya bu ara aklım hep sizde sizde maşallah çene merakta ediyom ne konuştunuz naptınız diye

hımm ewet dr ların dediğine göre 1 ay bar bakalım artık yaa
rabbim ne zaman ol derse olcak inş.aman sağsalim zamanında doğsunlarda tarih önemli deil valla

ya kuşum sen nereye kayboluyon

anacım bu elemanlara iş öğretmeye cebelleşiyom üfffffffff sıkıldım şimdi verdim evrakları kontrol ediyolar sonrada benim onların yaptığını kontrol etmem lazım püffffffffffffffff

haklısın canım inş. gelir ve gitmez bi daha
canım bi ara namaza gittim ne sordun göremedim

haklısın canım inş. gelir ve gitmez bi daha
canım bi ara namaza gittim ne sordun göremedim
şimdi kafayı üşüttüğüm için ilaç alıyom ya.. size sordum bişi olurmu diyede cevap alamayınca kardeşime sordum.. KEndileri umut tüp bebek merkezinde çalışmakta o yüzden didimki kardeş kardeşşş ben aferin ve muscoflex alıyomm eniştende rahat durmuyo hep atlıyo üstüme bişi olurmu hamiş falan kalırsam diye.. o da yeterki yeğen olsun bişi olmaz eniştemin beline kuvvet son hız devam edin dedii... :)))

Bugün bu işkerden kafayı yiyecem ya sadece okuyabildim şimdi işim bitti ama kimse kalmamış bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

Kızlar size bişey sorayım benim bu aralar gögüslerim çok kaşınıyo acaba neden ve sag gögsüm biraz büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…