Olummmm 2 dak gittim yine ortalık karışmış napıynız la siz
hımm ewet dr ların dediğine göre 1 ay bar bakalım artık yaa
rabbim ne zaman ol derse olcak inş.aman sağsalim zamanında doğsunlarda tarih önemli deil valla
ya kuşum sen nereye kayboluyon
naapmısız looo.. :26:
sen olmayınca daha iyiydik kız ne karışmsı sen geldinde karışacak şimdi :))Olummmm 2 dak gittim yine ortalık karışmış napıynız la siz
aslında günlere takılı biriyimdir... Kasımda ailede önemli günler var bakalım ya sağlıkla sıhhatle gelsinde bi daha da gitmesinde ne gün olursa olsunn...
biraz önce sorduğum soruyu gördünüzmğ bu arada....
seni yine dellendürmüşler benim extra terbiyeli ve ahlaklı arkidişim
sen sus lennnnnnnnnnnn bayan bunalımsen olmayınca daha iyiydik kız ne karışmsı sen geldinde karışacak şimdi :))
ay mersi şekercimmm senin hatrına bugn çok kibar olma kararı verdimtanküü canıımm o senin mutteşem terbiyeliliğin..
kuzularım ben gider allaha emaet olun iyi akşamlarrrrr
şimdi kafayı üşüttüğüm için ilaç alıyom ya.. size sordum bişi olurmu diyede cevap alamayınca kardeşime sordum.. KEndileri umut tüp bebek merkezinde çalışmakta o yüzden didimki kardeş kardeşşş ben aferin ve muscoflex alıyomm eniştende rahat durmuyo hep atlıyo üstüme bişi olurmu hamiş falan kalırsam diye.. o da yeterki yeğen olsun bişi olmaz eniştemin beline kuvvet son hız devam edin dedii... :)))haklısın canım inş. gelir ve gitmez bi daha
canım bi ara namaza gittim ne sordun göremedim
çk durdun zatiii....ben gene çıkıyom şu yapılanları kontrol etmem lazım
canım cumada onun yaşgünüya birlikte kutlayalım dedim tamam dedi ama süpriz yaparmı bilemem ben yinede şıkır şıkır giyineyim diyorumm.. gerçi yemekleri kaynanamda yiyoruz ama olsun...niymeeet aksama piroram varmı..napıcaksınız kocişle..
allah kolaylık versin bacımm ben yazıp duruyomm valla... :))) İyi akşamlarr canısıı...Bugün bu işkerden kafayı yiyecem ya sadece okuyabildim şimdi işim bitti ama kimse kalmamış bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
bakalım eğlence olacakmıhadi size ii eğlenceler niymetcim.
bende kacıyorum grsrz cınıım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?