Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Vallahi bu benim ikinci gidişim olacak çok acıyo ama 10 dk tamam ve 1 ay okadar rahat oluyor ki deger yani
abooooo ben asla yaptıramam anammm düğünden önce zorla yaptırdılar öldüm öldüm dirildim
uyuz sensin uyku uyuyamıcam kabusumsun....

kızlar hoş geldiniz gözden kaçmış olabilirsinizz.. anlatın bakalım kendinzi tanışalım kaynaşalımmm...
ya senden ala kabus varmıııııııııııııııı

valla bence regline yakın olduğu için olabiliyor ama hamilelik belirtiside olabilir bekle bakalım haftaya kadar...

git kır kafalarını bence söyleseydin ya kızım mail gelmediki ne yapayım diyte....

Didim ama fayda etmedi bana söyleniyo mdrüm... Ayyy sanada işinede haaa:)

kızzz hoşgeldin genemi sinir ettiler seni git döv bence

Gücüm yetmez gelin beraber yapalım zaten gene kızarma yapıyolar kusacam haaa

ben biraz kendimden bahsedeyim 1.5 senelik evliyim.1 senedir bebek calışması yapıyoruz ama daha tık yok. doktora gittik benim herseyim yolundaymış ..eşimi de ikna ettim ve doktora gittik sperm testi icin onunda normal cıktı bu degerlerle hamile kalırsın dedi doktor..ee ozaman niye 1 senedir olmadı..birde istersen adetin bitiminde 2.gün gel rahim filmi cekeyim daha kesin istersen dedi gideyim mi nedersiniz bilgisi olan varmı

ayy cokkk sevindim birileri beni duyddu sonunda zeliss seni bana allah gönderdi kız

Bende duymuştum sizi anlatın bakem kimsiniz ne siniz:)

yaş kaç tatlımmmm
1 yıldır deniyosan ve olmuyosa bencede bi rahim filmi çektir eğer bi sorun yoksa olur zati bide kafaya takmamak lazım bu olayı fazla takınca olmuyo çünkü yada zor oluyo

Selam bacılar geçmiş oku oku gözlerim yandı yav zati yorgunum önce evi sil süpür sonra hazırlan süslen püslen komşunun mevlüdüne git orda sandalye tepesinde dikil gözlerim kapanıyor size cee deyip kaçıcam:)

hoşgeldin güle güle
yaptınmı temizliği pasaklı karı

hoşgeldin güle güle
yaptınmı temizliği pasaklı karı

He yaptım ama belim koptu koptu kasığımd ağrıdı neyse şimdi çıkıyorum iyi akşamlar yarın görürşürüz şeker

Canım ben 20 ay korunmadım olmadı bebeğim sonra tam rahim filmi çektirmeye karar verdim meğer hamileymişim o yüzden hiç bilmiyom ben o konuyu ama ben ne yaptım biliyonmu 2 farklı doktora gittim hangisi daha olumlu konuştuysa onla devamettim:)

valla şu anda gelemem kusura bakma

Aşk olsun kıl kuyruk gelsen nolurdu?

gençsiniz daha kuşum yani benle aynı yaştaymışsın böle büyük büyüksü konuştuğuma bakma
bence rahim filmi çektir bi kafan rahatlar hem

Ufalda cebime gir en az otduz gösteriyosun:)

ya sen nasıl bi ucubesin olummm ben 39 gösteriyosam sen 50 gösteriyon en azzzzzzzzzzzz

tşkler haklısın düşünüp duracagıma yaptırsammı yaptırmalımıydım falan.yaptırayımda kurtulayım
birde işte biz insanoglu kafaya bişey takmasın hiç aklımdan cıkmıyo bazen hiç aklıma gelmiyo bazende hiç cıkmıyo..senin varmı bebegin?

evet tatlım ama sen aklına getirmemeye çalış rahat ol
ben hamileyim 27 haftalık prensesimi bekliyorum

ayy kızlar sagolun vallah bazen daral geliyo insana bugün öyle bi günümdü.umut oldunuz bana.
1 subatta adet günüm inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…