Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bendede hafifi haf,f tiksinmeler başladı canım hayırlsı amann ne bliyim uzanamıyorum hem saygıdan hem vakit kalmıyo uzanmaya

günaydınnn.... hey allahım ya ağlamayı sen bebişini eline alınca yaparsın ne ağlaması gebertirim seni....

günaydın sabah sabah paranoyak mı oldun kızım ya ne ağlaması ne kavgası kaşınıyon haa

Ah kızlar öyle doluyum ki yorgunum doğuma az kaldı ama beni endişeler sardı hep bu kocam ve ailesi yüzünden ya bana yaşattıklarının farkında olmadan yaşıyorlar ya birde deli oluyorum onlara sinir olduğumu bilmeden yaşıyorlarya çıldırıyorum doğumum yaklaştı sevinmem lazım dimi ama yok benim endişelee başladı çünkü benim akıllı kocam hadi şehir değiştirecez diyebilir mayıstaki görümcek düğününede allem edip kallem edip beni lohusa lohusa 12 saatlik yola düşürebilirler bunlar size şaka gelmesin yok canım olmaz demeyin olur çünkü istedikleri hep oluyor bayramda ne kadar çabaladım hatırlayın gitmemek için ama babasının dediği oldu ve beni hamile hamile yollara düşürdüler ben şimdi o yolculukların sıkıntısnı çekiyorum belkide ya boğulacak gibiyim boğazım düğüm düğüm dün annemle babamla görüştük netten adamcağızın sorduğu ilk şey ne yaptınız kızım para sıkıntısı var mı krediyi nasıl ödüyorsunu zşehir değiştirme işinden haber var mı oldu ya herkes biliyor bir onun ailesi bilmiyor sıkıntımızı dün eşim kara kara düşünüyordu dedim noluyor sana kaç gündür soğuk duruyorsun derdin mi var borçları düşünüyorum diyor ya bağırıp çağırmamak için kendimi zor tuttum kimin yüzünden be adam senin yüzünden doktora gidicez para yok diyor borç alacakmış neriye kadar alacaskın borcu geri ödemiycekmisin dedim ben hastaneye giderim bu ayda gitmiyim muayanehanesine ne olcak hastanede de ultrason var dedim yok olmaz mecbur gidicez diyor hem söylüyor para yok diye hem sen düşünme gidicez diyor

iş yerinde zor oluyor yaa yoksa evde olsam sıkıntı olmuyor da

GÜNAYDINN bulantın olsunki bebeişinin olduğunu hissedesin canım benimmm

bebeğimi hep hissediyorum canım ama iş yerinde biraz sorunlu oluyor bulantılar

Kız seastar nasıl hissediyon bebeğini anlatsana bende hissediyom diyom da millet gülüyo bana daha çok küçük diye:)

canım ne diyim ya allah yardımcın olsun haklısın ama kendini ve bebeği çok yıpratıyorsun
elinden bişey gelmiyor biliyorum ama rabbim herşeyin hayırlısını verir merak etme

kuşum bizde senin gibiyiz işte olunca mahfediyor insanı

Aman be kuşum salla gitsin evdesin valla ben senin yerinde olsam açarım tvyi alırım battaniyeyi oooh yatar keyif yaparım valla:)

Bugün öyle yapıcam zaten canım yatıcam artık yoks akşam benimki beni fırçalar oram buram ağrıyor deyince kızıyor yatıp dinlenmiyorsun diye:)ay Allah yataklara düşürmesin ben dayanamıyroum yatıp kalmaya

eeee hergün temizlik yaparsan olcağı buuu karnın burnunda temizlik yapıyon.

Canım nerde hergün temizlik iki haftadır haftasonları benimkine süpürtüyorum evi:)) bir dün süpüryüm dedim ay süpürmeye başlar başlamaz başladı belim daha yapmam zaten yapsın kociş ohhh sefam olsun o sadece süpürüyor zaten ben siliyorum:) senin yumoşlarda maşallah kız bu ay tutar inşaallah maşallah zeynonun dediği azgın tavuk gibi ne çok yumoş öyle:)) şeyi sorucam sen ameliyattan sonra hsg çektirmişmiydin?

Haklsın canım biliyorum annemde kızıyor düşünme diye ama işte mümkün değil ay beni strese soktuklarının farkında değiller hadi ailesine bişey demiyorumda bilmiyorlar benim adama defalarca dedim anlamıyor napıyım bu sefer ben onun canını yakmaya çalışıyorum e o da iyi değilki isanın sevgisi tükeniyor doğumda yaklaştıya daha çok düşünür oldum:) annelik duygusu ağır basıyor artık kendi rahatımdan çok bebeğiminkini düşünüyorum haliyle el kadar bebeyle beni yollara düşürmek istiyorlar sen olsan ne yaparsın bebeğine kıyabilirmisin dua ediyorum bol bol başka yapacak bişeyim yok

tabi canım el kadar bebek kim kıyabilir ki
ama dua etmekten başkada bişey gelmiyo elimizden

tabi canım el kadar bebek kim kıyabilir ki
ama dua etmekten başkada bişey gelmiyo elimizden

Evet canım aynen öyle ay kıskandım bende değiştim çizelgemi benim oğlanda tosun oldu artıkın bakalım doktor ne diyecek kontrole az kaldı 4 şubat:)

Evet canım aynen öyle ay kıskandım bende değiştim çizelgemi benim oğlanda tosun oldu artıkın bakalım doktor ne diyecek kontrole az kaldı 4 şubat:)

ne diyecek canım oğluşun tosun gibi olcak diyecek
bende cumartesi gidiyorum bakalım kızım büyümüşmü

slm kızlarrrrrrr günaydııınnnnnnnnnnnnn geçmişi okuyamadım biri bana özet geçermi varmı bi gelişme

slm kızlarrrrrrr günaydııınnnnnnnnnnnnn geçmişi okuyamadım biri bana özet geçermi varmı bi gelişme

tatlım fazla bişey yok
kepeklimin toplantısı var
gülün yumoşarı çıtlıyoo
eflal depresyonda
nimetin kocası biraz odunluk etmiş doğum günüydü ya
kutlamamış
ben ve diğer arkadaşlar da iyiyiz canım

kepeklim kolay gelsin canım sana gülllllll abla valla çalışmalar iyi gidito inş. çatlar senin yumoşlar allah sana ikiz versin imi eflalim hayırdır neden depresyondasın nimet kız sende kocanın burnundan getir bu olayı hergün başına kak onun kinde güzel şeyler yap sen benimkini hatırlamasanda ben unutmam de sok lafı gedigine

bende kendimden bahsedeyim mi iki gecedir uykumdan uyanıyorum dün gece kalktım midem agzımda hemen geri uyudur sıtr üstü yatamıyorum belim çok agrıyo sabah kalktım midem gene berbat kahvaltı yaptım ama hepsini geri çıkardım ve son 2 gün bakalım bu ay ne yaptık

ne diyecek canım oğluşun tosun gibi olcak diyecek
bende cumartesi gidiyorum bakalım kızım büyümüşmü

İnşaallah canım oh seninki daha önceymiş gör bakalım kızını annesi güzel güzel doya doya, ya az önce gördüm istanbulda olsam keşke dedim mothercare diye bir marka var nasıl güzel bebek kıyafetleri dibim düştü:)

Henüz net bişi yok:) Tavuk gül yumırtlamaya devam ediyo:) Nimetin kocası akşam hödüklük yapıp doğum günü kutlşamak yerine söve söve maç izlemiş:) Seastar yorgun. ben hasta ve sinirli çünkülüm iş durumum kesinleşmedi Eflali lohusa sıkıntısı almış kocası ve onun ailesine takmış vaziyette Zavallı ebrar bizi sakinleştirmeye çalışıyo:) Kepekli de toplantıda

günaydınnnn hanımlar nasılsınızzzzzzzz bakalımm
eflalimm canım üzme tatllı canını sen yavrunu düşün herşey zamanla yoluna girer kaynananlarada çaktırmadan laf sok canım ben öyle yapıyorum şahsenn kayınlarımla gır gır şamata sohbet ederken konu açıldığıında lafı sokuyorum o kaynananmları buluyor kayınbabama da dedim üzüldüğüne değmez yaniiii

ya daha ben diyecektim sana sabah geçmişe şöyle bi baktım da göğüslerim kaşınıyor falan demişsin
heveslendirmek istemiyom ama içim bi tuhaf oldu çünküm bende de olmuştu göğüslerde kaşıntı
ay inş. hayırlısıyla bebiştendir diğerleride
hadi bakalım şu iki günde geçsin bakalım

hadi ya ya benim zaten aklım çıkıyo mağazalarda
hepsini alasım geliyor ama annem tutuyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…