günaydın canım bizdede hava aynı valla.
aman dün sinir oldum valla...
hosgeldiin ebusuum..bugun 9 dan bıre kadar toplantı var..off kafa kalmaz emın ol..neyse yarın cuma sonrada cumartesiii
kızlaar çizelgedeki keltoşş tosunumu gordunuz muuu..büyümüş masallah...
kızlaar çizelgedeki keltoşş tosunumu gordunuz muuu..büyümüş masallah...
günaydınnn canımm
hee var havadiss kaynanamda yemek yedik eve çıktık eşim çabuk çabuk üstünü çıkardı açtı TRT1 i geçti maçın başına söve söve maç seyretti. yenilince suratın beş karış dolandı evde hürreme biraz takıldık sonra gittik yattık.. nasıl güzel geçmiş dimi gecem....
Maşallah kıııız kepekliii bende böyle çizelge istiyom bebişimin büyüdüğünü göstersin bana yapsana noooolur:)
Bu arada günaydın bacılar:)
valla bende bi ekşın bekliyorum pek bi umudum yok ammaa neyse...
kepeklimmm büyümüş hakkattennnn maşallahh.
Hahhahha Trabzon öküzü anaaam beee bizim evdede var bundan bi tane doğum günümde kipa poşetinde kitap alıp uzatmıştı bana al sana hediye aldım diye üzülme kuşum bu modeller hep böyle odun:)
Maşallah kıııız kepekliii bende böyle çizelge istiyom bebişimin büyüdüğünü göstersin bana yapsana noooolur:)
Bu arada günaydın bacılar:)
çok inceymiş.......................
ziiynebim hosgeldın kusum..yaparım tabı ayıp ittin..
amma burda o sıte acılmıyo.aksam evde yapıım ozelden msj atıım sana olur mu..
ebuşum kurtar beni noluur ...kız anacım bu arada az kaldı haa 32.haftada çalışabılır izni almam lazım..ayın 7 sinde doktoras gıdecegım konusuruz bu ızın mevzuunu..cok sukur şimdilik tasıyorum kendimi.inşallah boyle devam ederde.38.haftaya kadan çalışabılırım.
niymeeeett seni sinsiii ..kapmışın öpüşüü heriften nazlanıosun hala....
bak yine sinirlendimm bu gece tamm 00:00 da dicemki iyiki doğdun aşkım sen haturlamadın ama benbak tam 28 ocak olunca kutluyorum bakalım ne dicek:)))Hahhahha Trabzon öküzü anaaam beee bizim evdede var bundan bi tane doğum günümde kipa poşetinde kitap alıp uzatmıştı bana al sana hediye aldım diye üzülme kuşum bu modeller hep böyle odun:)
ziiynebim hosgeldın kusum..yaparım tabı ayıp ittin..
amma burda o sıte acılmıyo.aksam evde yapıım ozelden msj atıım sana olur mu..
ebuşum kurtar beni noluur ...kız anacım bu arada az kaldı haa 32.haftada çalışabılır izni almam lazım..ayın 7 sinde doktoras gıdecegım konusuruz bu ızın mevzuunu..cok sukur şimdilik tasıyorum kendimi.inşallah boyle devam ederde.38.haftaya kadan çalışabılırım.
niymeeeett seni sinsiii ..kapmışın öpüşüü heriften nazlanıosun hala....
uyy tosunum götüne bakıın...
http://lmtf.lilypie.com/dQt2p2.pngHahha öyledir:) Gecen senede hediyesini yatağın üstüne koymuş sana hediye alddım yatağın üstünde git bak dedi odunum:)
Okiş şekercan bekliyom:)
günaydın yumurtalar çatlıyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııgünaydınlarrrrr patronum erken gelcek şimdik damlar. nabersiniz. ben iyiiim süperimmmmmm sadecem kasıklaeımdaki barmalar var. arada ağrı tabii eeeeeee çıtır çıtır çıtlıyo yımırtalar.... öğlen usg var bakalıom ne halde yımırtalarım.
kız zeynep sağdakide büyümeye başlamış soldan tutmassa sağdan şansım var dimeeeeeee ebrarım sana sormuyom gördüğün gibim..
herkese günaydın hanımlar nasılsınız bugünlerde sizle daha çok konuşmaya ihtiyacım var ama kayınvalidem bende 2 3 ay kadar pek giremiyorum aklım kalıyo ya size bişey sorcam öncelikle benim son adet 12 aralık 2 gün önce dr gittim bebbek karından gözükmedi vajinal gözüktü ve sadece kese gözüktü bu normal mi birde 2 gün önce pembemsi leke geldi ve devamda ediyo az az dr normal olduğunu sadece kanama olunca tehliklei olduğunu söyledi bana yardımcı olur msunuz lütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?