herkese günaydın hanımlar nasılsınız bugünlerde sizle daha çok konuşmaya ihtiyacım var ama kayınvalidem bende 2 3 ay kadar pek giremiyorum aklım kalıyo ya size bişey sorcam öncelikle benim son adet 12 aralık 2 gün önce dr gittim bebbek karından gözükmedi vajinal gözüktü ve sadece kese gözüktü bu normal mi birde 2 gün önce pembemsi leke geldi ve devamda ediyo az az dr normal olduğunu sadece kanama olunca tehliklei olduğunu söyledi bana yardımcı olur msunuz lütfennnnn
günaydınlarrrrr patronum erken gelcek şimdik damlar. nabersiniz. ben iyiiim süperimmmmmm sadecem kasıklaeımdaki barmalar var. arada ağrı tabii eeeeeee çıtır çıtır çıtlıyo yımırtalar.... öğlen usg var bakalıom ne halde yımırtalarım.
kız zeynep sağdakide büyümeye başlamış soldan tutmassa sağdan şansım var dimeeeeeee ebrarım sana sormuyom gördüğün gibim..
herkese günaydın soğuk karlı uykusuz ve mide bulantılı bir güne merhaba
günaydınlarrrrr patronum erken gelcek şimdik damlar. nabersiniz. ben iyiiim süperimmmmmm sadecem kasıklaeımdaki barmalar var. arada ağrı tabii eeeeeee çıtır çıtır çıtlıyo yımırtalar.... öğlen usg var bakalıom ne halde yımırtalarım.
kız zeynep sağdakide büyümeye başlamış soldan tutmassa sağdan şansım var dimeeeeeee ebrarım sana sormuyom gördüğün gibim..
GÜNAYDINN bulantın olsunki bebeişinin olduğunu hissedesin canım benimmmherkese günaydın soğuk karlı uykusuz ve mide bulantılı bir güne merhaba
<<<<<<<<süpper kız sağollll:)
Sağdakindende şansın var tabi deli olmamı sen sıkıntı yapma yeter herşey yoluna girer yafru kuşum rahat ol:)
Ayrıca kasık ağrıların ve ateşlenmelerin başladıysa çıtlıyon sen:) Akıntına bak bakayım:)
günaydın canım
tatlım pembe lekeyi bilmem ama dr dediği gibi kanama veya kahverengi leke tehlikeli
ama sen yine de dikkat et kendine
ivettt ateşlenmelerde varrrrr. kasık ağrımda akıntı beyaz şeffef gelmedi daha. takipdeyim inşş.buay şansım çokk tutar belkim rahatım merak etmeyin moralmen iyimm çooooooooook
ebrarım bu sana
sağol canım ne bliyim dr normal dedi ama insan korkuyo işte inş. sağ salim alrız bebişlerimizi kucağımaza
ivettt ateşlenmelerde varrrrr. Kasık ağrımda akıntı beyaz şeffef gelmedi daha. Takipdeyim inşş.buay şansım çokk tutar belkim rahatım merak etmeyin moralmen iyimm çooooooooook
ebrarım bu sana
Fatmacım 6+4 görünüyorsun ama geç döllenme olduysa kesenin alttan görünmesi normaldir. Bu haftada kalp atışı duyman imkansız 10 gün sonra falan duyabilirsin ancak.
Lekelenmene gelirsek yerleşme kanamaları olurmuş kadınlarda adet gibi olmadığı sürece korkma ama sen mümküğn olduğunca dinlenmene bak:)
sağol canım ne bliyim dr normal dedi ama insan korkuyo işte inş. sağ salim alrız bebişlerimizi kucağımaza
günaydınnn.... hey allahım ya ağlamayı sen bebişini eline alınca yaparsın ne ağlaması gebertirim seni....Günaydın hanımlar ben geldim nasılsınız? Benim keyfim yok dünden beri belmi ve karnımda adet sancısı gibi sancım var bugün yatışta olucam az takılıyım size çok oturursam kovun beni:) bugün ağlamak ve kavga etmek istiyyorum canımı sıkan büütn meseleleri buna sebep olan kişilerle konuşmak içimi dökmek istiyorum:95:
Günaydın hanımlar ben geldim nasılsınız? Benim keyfim yok dünden beri belmi ve karnımda adet sancısı gibi sancım var bugün yatışta olucam az takılıyım size çok oturursam kovun beni:) bugün ağlamak ve kavga etmek istiyyorum canımı sıkan büütn meseleleri buna sebep olan kişilerle konuşmak içimi dökmek istiyorum:95:
canım haftaya perşembe kontrol var o zaman duyulur mu çok merak ediyorum kayınvalidem var canım kendi annen gibi olmuyo yanında uzanamıyorum bile allahtan hayrılsı artık inş. bi sorun olmaz senin gebelik nasıl gidyr bulantı falan var ı
Günaydın hanımlar ben geldim nasılsınız? Benim keyfim yok dünden beri belmi ve karnımda adet sancısı gibi sancım var bugün yatışta olucam az takılıyım size çok oturursam kovun beni:) bugün ağlamak ve kavga etmek istiyyorum canımı sıkan büütn meseleleri buna sebep olan kişilerle konuşmak içimi dökmek istiyorum:95:
Zeyno güzel oldu kız o bebisim yazısı yerine başka bişide yazabiliriz aklında olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?