Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Fatmacım 6+4 görünüyorsun ama geç döllenme olduysa kesenin alttan görünmesi normaldir. Bu haftada kalp atışı duyman imkansız 10 gün sonra falan duyabilirsin ancak.
Lekelenmene gelirsek yerleşme kanamaları olurmuş kadınlarda adet gibi olmadığı sürece korkma ama sen mümküğn olduğunca dinlenmene bak:)

günaydın deli karıya bak bana sormuyormuşş
çatlasın emi yımırtalarınn inşşşş beşizin olar beni böyle üzdüğün için:76::76::76::76:

herkese günaydın soğuk karlı uykusuz ve mide bulantılı bir güne merhaba

günaydın canımmm ee dayancan biraz bulantılara

<<<<<<<<süpper kız sağollll:)

Sağdakindende şansın var tabi deli olmamı sen sıkıntı yapma yeter herşey yoluna girer yafru kuşum rahat ol:)
Ayrıca kasık ağrıların ve ateşlenmelerin başladıysa çıtlıyon sen:) Akıntına bak bakayım:)

ivettt ateşlenmelerde varrrrr. kasık ağrımda akıntı beyaz şeffef gelmedi daha. takipdeyim inşş.buay şansım çokk tutar belkim rahatım merak etmeyin moralmen iyimm çooooooooook

ebrarım bu sana

ivettt ateşlenmelerde varrrrr. kasık ağrımda akıntı beyaz şeffef gelmedi daha. takipdeyim inşş.buay şansım çokk tutar belkim rahatım merak etmeyin moralmen iyimm çooooooooook

ebrarım bu sana

Hadi hayırlısı bakalım:)

sağol canım ne bliyim dr normal dedi ama insan korkuyo işte inş. sağ salim alrız bebişlerimizi kucağımaza

Amin canım inşallah sen sıkma canını:)

ivettt ateşlenmelerde varrrrr. Kasık ağrımda akıntı beyaz şeffef gelmedi daha. Takipdeyim inşş.buay şansım çokk tutar belkim rahatım merak etmeyin moralmen iyimm çooooooooook

ebrarım bu sana

Canım msn deki kırmızılı karı ve bu da benden sana gelsin

canım haftaya perşembe kontrol var o zaman duyulur mu çok merak ediyorum kayınvalidem var canım kendi annen gibi olmuyo yanında uzanamıyorum bile allahtan hayrılsı artık inş. bi sorun olmaz senin gebelik nasıl gidyr bulantı falan var ı

Günaydın hanımlar ben geldim nasılsınız? Benim keyfim yok dünden beri belmi ve karnımda adet sancısı gibi sancım var bugün yatışta olucam az takılıyım size çok oturursam kovun beni:) bugün ağlamak ve kavga etmek istiyyorum canımı sıkan büütn meseleleri buna sebep olan kişilerle konuşmak içimi dökmek istiyorum:95:

günaydınnn.... hey allahım ya ağlamayı sen bebişini eline alınca yaparsın ne ağlaması gebertirim seni....

günaydın sabah sabah paranoyak mı oldun kızım ya ne ağlaması ne kavgası kaşınıyon haa

Olmamı teysesi alt ve üst komşum öğürmelerimle kafa buluyolar:) onun dışında sanırım grip olacam oooof
Benimki 7+4 olduğunda dinlemiştik kalbisini teyzesi:)
Uzan canım ne demek uzanamıyom sen hamilesin kimse bebeğinden değerli değil valla ben hep yattım kaynanamlar bendeyken::)

Aman be kuşum salla gitsin evdesin valla ben senin yerinde olsam açarım tvyi alırım battaniyeyi oooh yatar keyif yaparım valla:)

eeee hergün temizlik yaparsan olcağı buuu karnın burnunda temizlik yapıyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…