yatışsa ne olur seni gördüm zıpladım yinee...rodinia sapıtığı sinirlerin yatıştımı
hoşgeldinn bacımmmmmmSelam herkeslere..
internet zade oldum gunlerdir hersey yolundadir umarim..
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:yatışsa ne olur seni gördüm zıpladım yinee...
hoşgeldinn bacımmmmmm
SELAM SELAMMMMM
MEN GELDİMMMM PATRON ATÖLYE GİTTİ AMA ARKADAŞI VAR. FAZLA YAZAMAM
az az ağrım var ama dr. aradım şiddetli olunca haber ver dedi benim için yarın sabah önemli dedi.
öğlen usg bakılcak bakalım ne çıkıcak. gerçim ben bilmom çatlatm a iğnesi sonrası nasıl ağrı olur. bakalım olcakmı bende.
SELAM SELAMMMMM
MEN GELDİMMMM PATRON ATÖLYE GİTTİ AMA ARKADAŞI VAR. FAZLA YAZAMAM
az az ağrım var ama dr. aradım şiddetli olunca haber ver dedi benim için yarın sabah önemli dedi.
öğlen usg bakılcak bakalım ne çıkıcak. gerçim ben bilmom çatlatm a iğnesi sonrası nasıl ağrı olur. bakalım olcakmı bende.
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hoşgeldin kızzzz çiftlik sahibi çatlıuomu yımırtalar
canım çatlarken çok acıtır canını yani iğne beni öyle etkilemişti
çok şiddetli olmuştu ağrılarım ama olsun sonucu güzel olsunda önemli deil
öğlen git gel bakalım güzel haberler ver bize
EVE DE UĞRAMAYI unutmaaaaaaaaaaaaaa
hoşbuldum bacummm inşallah çatlıyodurrrrrrrr..bilmommkiii ama dün zeynep aradı aolsun allah razı olsun tabi hepinizden allah razı olsun o bukonuda azda olsa deneyimliya vurulduğum iğnenin daha kuvvetli oldunu kesin çatlattığını söledi rahatım şincik kesin çatlarlar herhal. diğer yımırtalarda.büyürse snra şansım olucak. bekleyip görcez bakalım
inşallah 5 yumurtan gelişirde beşizlerşn olurrrr ebrarrrrrrrrrrrrrrr amin de kız :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
hadi bugün mutluyum sizimi kırcam aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyimmm dua edinde tutsun bugün
hmm bakalım bende olcakmı şiddetli ağrı. cnm usg sonucua göre dr. git derse giderim. artıkım doktor belirliyo ilişkimizi doktor sev kocanı diyo seviom sevme diyo sevmiyom. git derse giderim yoksam kocam 2 gün evde akşama hallederiz.:98::98:
inşallah 5 yumurtan gelişirde beşizlerşn olurrrr ebrarrrrrrrrrrrrrrr amin de kız :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
herkeze hayırlı cumalarrr bizde geldikkk nasılsınzzz,bugün çocuklarımla karne alıp ordan dr geçicez kardeşlerine bakıcaklar vede tahlil sonuçlarımı alıcam dua edin kızlarda bir sorun çıkmasın inş...
herkeze hayırlı cumalarrr bizde geldikkk nasılsınzzz,bugün çocuklarımla karne alıp ordan dr geçicez kardeşlerine bakıcaklar vede tahlil sonuçlarımı alıcam dua edin kızlarda bir sorun çıkmasın inş...
evet cnm malesefki öyle ama sen görmüyon beni ben napam kuşumm,inş cnm iyi dileklerin için çok saol nasılsın iyimisin.kızzzz görüşemiyoz hiçççç
inşallah güzel karneler alır kuzularını ve inşallah sonuçlarında bi sorun yoktur
hoşgeldiniz cicimm uyy bizde görecekmiyiz bizimkilerin karne aldığınıay çok duygulandım
canım inş. çok güzel bi gün olur hem karneler hem sonuçlar pek güzel çıkar inş.
evet cnm malesefki öyle ama sen görmüyon beni ben napam kuşumm,inş cnm iyi dileklerin için çok saol nasılsın iyimisin.
hoşbulduk cnmmmm görüceksin inş tabi neden görmeyesin inş cnm sonuçta karnelerde güzel gelir yüzüm güler inş çok heyecanlıyım inan gece hiççç uyumadım.
inş. canım rabbim yüzünü güldürsün her konuda
bebekini de gör gel emi annesi teyzeleri de onu öpüyor öyle kuzuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?