Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

SELAM SELAMMMMM
MEN GELDİMMMM PATRON ATÖLYE GİTTİ AMA ARKADAŞI VAR. FAZLA YAZAMAM
az az ağrım var ama dr. aradım şiddetli olunca haber ver dedi benim için yarın sabah önemli dedi.

öğlen usg bakılcak bakalım ne çıkıcak. gerçim ben bilmom çatlatm a iğnesi sonrası nasıl ağrı olur. bakalım olcakmı bende.

hosbuldum :)
:)) delirdim valla kac gundur.. artik evde olmaninda tadini cikarttim cok sıkılıyorum valla. Bide boyle kirmizi kart cikti cikacak diye geriliyorum. cok fenalardayim yani :)
bugun duzeldi internet ama bakalim ne kadar sadik kalacak bana :)

yatışsa ne olur seni gördüm zıpladım yinee...

hoşgeldinn bacımmmmmm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hoşgeldin kızzzz çiftlik sahibi çatlıuomu yımırtalar

canım çatlarken çok acıtır canını yani iğne beni öyle etkilemişti
çok şiddetli olmuştu ağrılarım ama olsun sonucu güzel olsunda önemli deil
öğlen git gel bakalım güzel haberler ver bize
EVE DE UĞRAMAYI unutmaaaaaaaaaaaaaa

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hoşgeldin kızzzz çiftlik sahibi çatlıuomu yımırtalar

hoşbuldum bacummm inşallah çatlıyodurrrrrrrr..bilmommkiii ama dün zeynep aradı aolsun allah razı olsun tabi hepinizden allah razı olsun o bukonuda azda olsa deneyimliya vurulduğum iğnenin daha kuvvetli oldunu kesin çatlattığını söledi rahatım şincik kesin çatlarlar herhal. diğer yımırtalarda.büyürse snra şansım olucak. bekleyip görcez bakalım

hmm bakalım bende olcakmı şiddetli ağrı. cnm usg sonucua göre dr. git derse giderim. artıkım doktor belirliyo ilişkimizi doktor sev kocanı diyo seviom sevme diyo sevmiyom. git derse giderim yoksam kocam 2 gün evde akşama hallederiz.:98::98:

inşallah 5 yumurtan gelişirde beşizlerşn olurrrr ebrarrrrrrrrrrrrrrr amin de kız :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

inşallah 5 yumurtan gelişirde beşizlerşn olurrrr ebrarrrrrrrrrrrrrrr amin de kız :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hadi bugün mutluyum sizimi kırcam aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyimmm dua edinde tutsun bugün

inşallah tutarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hımm akşam evde artık dimek iyi iyi hadi bakalım öğlen git gel de haber et bizee

uyyyy tabiki derim hemide büyük bi sevkle
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNn
kız bu kadan yumoşla illaki 5 iz olarrrrrrr

herkeze hayırlı cumalarrr bizde geldikkk nasılsınzzz,bugün çocuklarımla karne alıp ordan dr geçicez kardeşlerine bakıcaklar vede tahlil sonuçlarımı alıcam dua edin kızlarda bir sorun çıkmasın inş...

kızzzz görüşemiyoz hiçççç
inşallah güzel karneler alır kuzularını ve inşallah sonuçlarında bi sorun yoktur

hoşgeldiniz cicimm uyy bizde görecekmiyiz bizimkilerin karne aldığınıay çok duygulandım
canım inş. çok güzel bi gün olur hem karneler hem sonuçlar pek güzel çıkar inş.

kızzzz görüşemiyoz hiçççç
inşallah güzel karneler alır kuzularını ve inşallah sonuçlarında bi sorun yoktur
evet cnm malesefki öyle ama sen görmüyon beni ben napam kuşumm,inş cnm iyi dileklerin için çok saol nasılsın iyimisin.
hoşgeldiniz cicimm uyy bizde görecekmiyiz bizimkilerin karne aldığınıay çok duygulandım
canım inş. çok güzel bi gün olur hem karneler hem sonuçlar pek güzel çıkar inş.

hoşbulduk cnmmmm görüceksin inş tabi neden görmeyesin inş cnm sonuçta karnelerde güzel gelir yüzüm güler inş çok heyecanlıyım inan gece hiççç uyumadım.

inş. canım rabbim yüzünü güldürsün her konuda
bebekini de gör gel emi annesi teyzeleri de onu öpüyor öyle kuzuna

inş. canım rabbim yüzünü güldürsün her konuda
bebekini de gör gel emi annesi teyzeleri de onu öpüyor öyle kuzuna

amiiiin cnm aminnn güzel dileklerin için çok saol tahmin ediyorumki kalbinde dileklerin gibi çok güzel allah razı olsun tabi söylerim teyzesi tabikiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…