Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Günaydın kızlar bende yeni geldim sabah bilgisayarım bozuldu giremedim şimdi geçici pc verdiler anca girdimmmm cumanız mübarek olsun gül abla allah inş. Bu ay senin yüzüne gülerrrrr ve bebişlerini sana yollarrrr ve tüm kızlar dualarınız kabul olsun inş.

hoşgeldin canım cuman mübarek duaların kabul olsun
noldu kız adetten ses seda var mıı:44::44:

Melisim seni görmez olurmuyum asıl sen beni görmüyon
kızzz dünürrrrrrr hoşgeldinnnnn

hoşgeldin canım cuman mübarek duaların kabul olsun
noldu kız adetten ses seda var mıı:44::44:

yok bakalım daha ses seda ama pek bi belirtide yok sanki adet olacakmışım gibi geliyo ne bileyim akıntı makıntı da kalmadı baş dönmesi falan da yok ne bileyim gögüslerde acı falan da yok sadece kaşınıyo o kadar yani olmassam ayın 5. Test yaparım

merhaba canım ayyy görmedim senin ismin ne ki. belkide gördüm de fark etmedim duvarıma yazan senmiydin. ona cevap verdim
nerdeki duvarına şeker facedenmi bahsediyosun sen bende kayıtlı deilsinki şeker daha doğrusu eklicektimde kızım hanfendi istemedi msn de yazış facede istemem dedi naparsın,msn deki ve sitedeki yazılarımdan bahsediyorum şekercimmm..

Melisim seni görmez olurmuyum asıl sen beni görmüyon
kızzz dünürrrrrrr hoşgeldinnnnn

kız ben seni neden görmiyim aşk olsun kuşum,kaçtır slm veriyom almayan sensin ben napammm nesse affettimhadi.

ayy canım arkadaşlarım küsmeyin ne olur. bir yandan geçmişi okuyordum bir yandan da msn de sorun açılmıyor. onunla ugraşıyorum. patron deseniz yine erkenci ve sabah sabah doymak nedir bilmiyorum. küsmeyin hepinize günaydın. zaten bu patyron yüzünden bir konsantre olupta sizinle güzel güzel dertleşemiyorum. tuşlarını sesini duyupta bir laf edecek diye aklım çıkıyor bizim patrondan herşey ama herşey beklenir

hoşbulduk dünürümmmmmmmm
nasılsın hayatımmmmm

yaaa son günlerde sitede pek faal değilim ondan oluyo sanırım sayfa açık ama ben yazamıyom çoğu zaman
kuzucuk nasıl annesi büyüyomu

canım hayırlısı olsun inşş bekleyip görelim

hoşgeldin ferdacım aman be bu patron milleti yok mu.....................

cvanım msn yi açamıyorum ki sabahtan beri ne olduysa artık. akşama kapatıyorum herşey normal sabah geliyorum hep sorunlu geceleri ne oluyor sa pc ye bensizlikten bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…