Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar bene afiyet olsunnnnn yemege gidiyorumm artık gelince görüşürüz inş.

merhaba kizlar öglen oldu ve ben yeni geldim. ay kizlar ben bu kaburga agrilarima karsi ne yapsam bilmiyorum. ilk baslarda dolasinca bi geciyordu yine oturuyordum yerime. simdi dolasiyorum oturup oturmaz yine basliyo. birde eskisi kadar cabukta gecmiyo sürüyo baya gecene kadar. dün isten sonra yine esimle doktora gittik üsütmüstüya valla orda dedim artik tmm kemiklerim kirildi heralde öyle agriyorki anlatamam. zaten ofistete son iki saat dolasiyorum artik etrafta iste yapamiyorum, oturamiyorumki yerime. bugünde simdiden basladi ben 6 saat daha nasil durcam burda. dünden beri taaa sirtima vuruyo agrisi. dün yemekten sonra uzandim biraz, bulasiklari falan hic ellemedim. baya bi gec gecti ya

Son düzenleme:
selam kizlar
ben 9 haftalik hamileyim ama gobusum cikti erken degil mi ???
istahim cok acik herbiseyi yiyom affetmiyomda
mide bulantimda olmadi hic ondan cok yiyorum heralde doguma kadar bayagi kilo alcam,
bebisim saglikla gelsinde kucagima raziyim kilolara

birde yukarilarda kaburgamdami desem neresi bilmiyom orada nadirde olsa arada bi agri oluyo cok hafif rahatsiz edici degil de normal mi ?

Son düzenleme:

kıyamam canım ya hoşgeldin öncelikle. senin oglusun futbolcumu olacak ne. hep aynı yere vuruyor. ne yapabilirsin bilmiyorum canım. baksana benimkide kordona dolanmış ama boynu ama vucüdu bilmiyorum doktor dedi kordona dolanmış gibi gözüküyor.

ben bu siteye yeni kayıt oldum ... 22.01.2011 de ilk aşılamam gerçeklerşti ( kocaeli üniv ) bu gün 7. gün çok heyecanlıyım ve sizlerle paylaşmak istedim bu siteyi hep takip ediyordum sonunda üye olmaya karar verdim ... daha önce aşılama olanlardan yardım istiyorum ... geceleri yatamayacak kadar karnım şiş ve aşırı lavabo ihtiyacı duyuyorum sizce bu bir belirti mi çok teşekkürlerrrrr ffidan_A

canım öncelikle allah yavrunu sag salim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin. ilk 3 ay epey bir iştah sorunu oluyor. insan doydugunu bile anlamıyor. ilerleyen aylarda iştahına daha bir hakim olabiliyorsun. agrının nedenini bilemicem benimde zaman zaman gögsümün bittigi yerde bir agrı oluyor dedigin gibi rahatsız etmiyor ama korkutuyor insanı. ben doktora agrıyan yerlerimi göstermiştim. gazdan demişti. sende doktora gittiginde mutlaka sor canım. korkulacak birşey degildir eminim ama için rahat olsun istiyorsan doktoruna sor canım. gidemiyorsan da telefonla sor.

hoşgeldin aramıza benden başka kimse yok herkez yemege gitti. bende azıcık bilgimle yardım edeyim sana. bu kadar erken belirti arama derim ben. adet belirtileri ve hamilelik belirtileri hemen hemen aynı. üzülmeni istemem ama. ümitlenmemek en iyisi. burdaki nerdeyse tüm arkadaşlar süpriz bir şekilde hamile kaldılar. emin olmak için bir hafta daha beklemeni tavsiye ederim canım. tabiki tüm kalbimle şunu söylemek istiyorum inşallah hamilesindir. bizim topik ugurludur bütün arkadaşlar burda hamile kaldılar sende bize takılmaya devam et canım.

amin canim insallahhhh
evet aynen oyle doydugumu anlayamiyorum 1 saat sonra yine acikiyorum
ilerleyen aylarda oldugunu duymustum boyle agrilarin pazartesi randevum var bebisimi gorcem insallahhhh ozaman dr sorarim, cevapladigin icin sagol canim, insallahhhh sende bebisini sagliklica kucagina alirsin

slm kızlar ben geldim
elektrikler gitti yazamadım tabi
neler yaptınız ben yokken

inşallah canım hepimiz sag salim alırız yavrularımızı kucagımıza. korkma canım önemli bir degildir. bebek nerde agrı nerde bebekten degildir. gaz filan olabilir senin o agrının nedenide. hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin doktordan bizleride mutlaka bilgilendir olurmu bizim topikte merak aşeren arkadaşlar çok fazla.

ebrar senle benden başka kimse yok nerde bunlar daha doymadılar miki

hoşgeldin cnaım burası ruhsuz cansız. giden gelmiyor acep ne iştir. bilemiyorum yani. zaten 2 gündür bizim kızlara birşey oldu dogru düzgün konuşmuyorlar. sen nelre yaptın elektrikler yokken.

ay evet 2 gündür net gidip geliyo bugün de elk bi gitti 2 saat sonra geldi.
elk yokken oturdum durdum sıkıldım yani anlican sen neler yapıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…