Günaydın kepeklim:) NAsılsın ben süperim cmt. tavuk bacaklı bebişimi gördüm içimde oynuyodu:) bu cmt. 2li testimiz var inşallah bişi çıkmaz...
ebrar yaaw haydaaa nerden cıktı şimdik yahuu.işallah tez zamnda bulursun bi doktor da.sende saglık sektorundesın arastırman kolay olur hem.
Günaydın kepeklim:) NAsılsın ben süperim cmt. tavuk bacaklı bebişimi gördüm içimde oynuyodu:) bu cmt. 2li testimiz var inşallah bişi çıkmaz...
Aman canım hemen yeni bi doktor bul sende kendine bu arada günaydın:)
yaaaa şu çatltma iğnesiii felaket bel ağrısı yapıyo bende ilk tedavi olduğum ayda böle olmuştu. bugün yine başladı yürüyerek geliyom işe koptu belim sanki kuyruk sokumum çok acıyoo. iğne bana yaramıyo
cnmm üzüldüm doktorunaaa. ama doktorların kökü bitmediya bulursun yenisini üzülme bukadannn.canım adet olmazsın inş. bee şimdilik olumsuz düşünme
ama olursada hayırlısı olsun üzülmek yok tamam mı
ya ewet ben göya bebekimi görmeye gitcektim benim dr. diyarbakıra gitmiş orda bi hastaneyle anlaşmışay çok sinir oldum yaa haftada bikaç defa gelecekmiş buraya ee ben her zaman gidemem ki hem onu bırak acil bişey olsa ben ulaşamıcam onaa
yani anlayacağın ortada kaldım ne yapcam bilmiyom acilen yeni dr bulmam lazım
Günaydın hanımlaaar..
nasılsınız bu hafta..
Güül cınıım hayırlı olsun inşallaah yumuslarından guzel haberler alırız ınsallah..
ayy feyzayada cok sevındım..saglıkla sıhhatle kucagına alır ınsallah..
ziicim ebuşum sizede gunaydın canlar..nasıldı haftasonunuz..
afııırrrrrr haber beklıyoruuuz..
uyy ne guzel gormussun bebişini..işşallah testlerde sorunsuz cıkarda .sağlıkla sıhhatle gelır bebısler.bende bu aralara gıdecegım doktora ama ne zaman bakalım.
şşşşşşşşşşttttttttt şikayet etmek yok
belkim içerde güzel bir kazı çalışması vardır ne biliyon
Amin inşallah seni kontrole çağırmıyomu doktorun neden belirsiz tarih?
tımam tımammmm şikayet etmiyom da çok rahatsız ediyo yerleri süpürüyodum naıl acıdı belim azcık iş yapamadıminşallah kazı çalışmalarındandır.
cuma günü ağrılarım başladı iğneyi vurulalı tam 23 cü saatte. eve gittim akıntıyı gördüm dr. aradım gece çalışın dedi akıntı iyi haber dedi. ee dururmuyuz. sabahda usg girdim çatlamış.buay baya anladım yumoşların çatldığını ilk tedavide böle bişiler olmadıydı. herhal ozaman çatlamamış. inşallah çatlar çatlamaz yaptığımızda tutmuştur.
çağırdı çağırdı ayın en geç 7 sınde gıtmem gerekde.bende zırt pırt ızın alamadıgımdan doktorum ne gun nobetcı ıse o gune alıp aksam 7 den sonra gıdıyorum ben.bu haftada hem kayınvalıdemler burda hemde persembe annem gelecek.programlar yogun yanı.bı ara doktorun nobet gunune bakıp plan yapmak lazım. :26:
Kızlar bu arada aşerdiğimö meyveyi hafta sonu dayıcığım ve abiciğim sağolsun bulmuşlar:) ooooh mis gibi yiyip duruyom valla:)
ohhh afiyet olsun ben baktım burlarda yok cnm olsa göndercektim.Kızlar bu arada aşerdiğimö meyveyi hafta sonu dayıcığım ve abiciğim sağolsun bulmuşlar:) ooooh mis gibi yiyip duruyom valla:)
ee hani dr sana demişti iş yapma diye niye yapıyon
canım dimekki bu ilaçlar daha etkili
Kızlar bu arada aşerdiğimö meyveyi hafta sonu dayıcığım ve abiciğim sağolsun bulmuşlar:) ooooh mis gibi yiyip duruyom valla:)
ohh akşam daha iyi olur ha
fazla kalabalıkta olmaz adamın başı rahat rahat bakarsın bebikine
oyy afiyet olsun kuşumm et olsun bebişee
ohhh afiyet olsun ben baktım burlarda yok cnm olsa göndercektim.
yorucu iş deil cnmm fırça süpürgeyle süpürüyom napimm herşey beni bekliyo burda. ctesi yine söledi evde iş miş yok iş yapmıyosun artık dedi. burdada fazla yormam cnm az süpürüyom az gelip dinleniyom.
yaa şu duphaston ilacı kafamı kurcaladı düşük önleyiciya bide adet düzenlemek içinde içiliyo o ,ilaç ee şimdi gebelik varsa zararı olmuycak ama gebelik yoksa adet nasıl gelcek. bırakınca adet gelir. dr. nasıl anlıycakki.
ohh masallah..nerden bulmuslar bacım yaw.bakındım marketere ama hıc gozume carpmadı.
ohhh afiyet olsun ben baktım burlarda yok cnm olsa göndercektim.
yorucu iş deil cnmm fırça süpürgeyle süpürüyom napimm herşey beni bekliyo burda. ctesi yine söledi evde iş miş yok iş yapmıyosun artık dedi. burdada fazla yormam cnm az süpürüyom az gelip dinleniyom.
yaa şu duphaston ilacı kafamı kurcaladı düşük önleyiciya bide adet düzenlemek içinde içiliyo o ,ilaç ee şimdi gebelik varsa zararı olmuycak ama gebelik yoksa adet nasıl gelcek. bırakınca adet gelir. dr. nasıl anlıycakki.
günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım hoşgeldin bu karılarda bugün iş yok hepsi çok sessiz
Günaydın şekercim hoş geldin nabersinm?
günaydın hanımlar
nasılsınız?
Benim moralim berbat iş yerimle ilgili sorunlarım var
haftasonumda berbat geçtii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?