Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Günaydın kepeklim:) NAsılsın ben süperim cmt. tavuk bacaklı bebişimi gördüm içimde oynuyodu:) bu cmt. 2li testimiz var inşallah bişi çıkmaz...

uyy ne guzel gormussun bebişini..işşallah testlerde sorunsuz cıkarda .sağlıkla sıhhatle gelır bebısler.bende bu aralara gıdecegım doktora ama ne zaman bakalım.

ebrar yaaw haydaaa nerden cıktı şimdik yahuu.işallah tez zamnda bulursun bi doktor da.sende saglık sektorundesın arastırman kolay olur hem.

ya canım hi sorma çok memnundum dr dan ama beni terk etti ps herif
erkeklere güvenilmeyeceğini bi kez daha kanıtladı benim dr
ewet canım acilen iyi bi dr araştırıp bulcam inş.

günaydın zeyzeyyy
canım şükürler olsun ki hastaneye yeni bi dr daha geldi ve çok iyi gözüküyo
zorda kalırsam ona gidecem idareten ama en kısa sürede bulcam inş. bi dr
dimek gördün bebekini haa hadi gözünaydın kuşum maşallah
testten korkma canım inş. bişey çıkmaz

şşşşşşşşşşttttttttt şikayet etmek yok
belkim içerde güzel bir kazı çalışması vardır ne biliyon

cnmm üzüldüm doktorunaaa. ama doktorların kökü bitmediya bulursun yenisini üzülme bukadannn.

günaydın bacummmm inşallah cnmmm bakalım buay yımırtalar şaşırttı beni sonundada şaşırıım umarım

şşşşşşşşşşttttttttt şikayet etmek yok
belkim içerde güzel bir kazı çalışması vardır ne biliyon

tımam tımammmm şikayet etmiyom da çok rahatsız ediyo yerleri süpürüyodum naıl acıdı belim azcık iş yapamadım inşallah kazı çalışmalarındandır.
cuma günü ağrılarım başladı iğneyi vurulalı tam 23 cü saatte. eve gittim akıntıyı gördüm dr. aradım gece çalışın dedi akıntı iyi haber dedi. ee dururmuyuz. sabahda usg girdim çatlamış.buay baya anladım yumoşların çatldığını ilk tedavide böle bişiler olmadıydı. herhal ozaman çatlamamış. inşallah çatlar çatlamaz yaptığımızda tutmuştur.

Amin inşallah seni kontrole çağırmıyomu doktorun neden belirsiz tarih?

çağırdı çağırdı ayın en geç 7 sınde gıtmem gerekde.bende zırt pırt ızın alamadıgımdan doktorum ne gun nobetcı ıse o gune alıp aksam 7 den sonra gıdıyorum ben.bu haftada hem kayınvalıdemler burda hemde persembe annem gelecek.programlar yogun yanı.bı ara doktorun nobet gunune bakıp plan yapmak lazım. :26:

Kızlar bu arada aşerdiğimö meyveyi hafta sonu dayıcığım ve abiciğim sağolsun bulmuşlar:) ooooh mis gibi yiyip duruyom valla:)

ee hani dr sana demişti iş yapma diye niye yapıyon
canım dimekki bu ilaçlar daha etkili

ohh akşam daha iyi olur ha
fazla kalabalıkta olmaz adamın başı rahat rahat bakarsın bebikine

Kızlar bu arada aşerdiğimö meyveyi hafta sonu dayıcığım ve abiciğim sağolsun bulmuşlar:) ooooh mis gibi yiyip duruyom valla:)

oyy afiyet olsun kuşumm et olsun bebişee

ohhh afiyet olsun ben baktım burlarda yok cnm olsa göndercektim.

ee hani dr sana demişti iş yapma diye niye yapıyon
canım dimekki bu ilaçlar daha etkili

yorucu iş deil cnmm fırça süpürgeyle süpürüyom napimm herşey beni bekliyo burda. ctesi yine söledi evde iş miş yok iş yapmıyosun artık dedi. burdada fazla yormam cnm az süpürüyom az gelip dinleniyom.
yaa şu duphaston ilacı kafamı kurcaladı düşük önleyiciya bide adet düzenlemek içinde içiliyo o ,ilaç ee şimdi gebelik varsa zararı olmuycak ama gebelik yoksa adet nasıl gelcek. bırakınca adet gelir. dr. nasıl anlıycakki.

ohh akşam daha iyi olur ha
fazla kalabalıkta olmaz adamın başı rahat rahat bakarsın bebikine

oyy afiyet olsun kuşumm et olsun bebişee

ohh masallah..nerden bulmuslar bacım yaw.bakındım marketere ama hıc gozume carpmadı.

Sağolun kızlar yaaa iyiki varsınız:)
Pendikte bir yer varmış ordan buldular adamın tel nosunu falan aldık bişi lazım olursa ordan soracaz biraz pahalı ama bebişlerimize feda olsun:)

canım walla o ilacı hiç bilmiyom ama dr bildiği bişey vardır sanırım
onu verirken her ihtimali düşünmüştür herhalde

günaydın hanımlar
nasılsınız?
benim moralim berbat iş yerimle ilgili sorunlarım var
haftasonumda berbat geçtii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…