Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

inşallah bana bulaştırmaz eve gidip onu karantinaya almam lazım
gülüm sen nasılsın kuzucum sen geldin benim işim çıktı şimdi bi tablo hazırlamam lazım

bencede evde maske tak. bulaşmasın sana eve bir girdimi virüs bulaşıyo mutlaka.
ben iyim cnmmm kasık ağrılarım var hala batarlar giriyo. bugün sanki göbemim alt kısmı ağrıyo bişi var yürüdükce oturup kalktıkca acıyo sanki rahmim acıyo.

dokrota sordun mu neden ağrı yaparmış ki

cnm dikkat et kendine

ben mecburiyetten açıyorum gözlerimi yoksa benimkilerde kapanıp duruyor mide bulantımda var bi yandan soda içip leblebi yiyorum ama kesmiyo o da

canım bulantı içiin ne yapsan boş hi.bir şekilde geçmiyo
ben ilaç içmek zorunda kalıyordum çünkü dayanamıyordum artık

yemek yedik geldikkkkk
offf kızlar kociş hasta olmuş evde yatıyomuş

Amaaan benimkide öyle yaaa akşam yatakları bilem ayırdık Koçişsiz yatılmıyo beee Bu arada sabahtan beri aranızdayım ama çççooook sinirliydim bişi yazmadım geçti sinirim:)
Dideeeem işi bırakma sakın bak şimdi doktorundan 32. hafta raporu al sonra iş yerine ver istifa etme sakın sonra 40. haftanda doğur 8 hafta sonra iş başı yapman lazım ya o zamanda 6 ay ücretsiz iznini al
geri döndüğünde seni şutlarlar sende hem tazminatını hemde doğum paranı alırsın kızııııım aklını kullan :)

canım bulantı içiin ne yapsan boş hi.bir şekilde geçmiyo
ben ilaç içmek zorunda kalıyordum çünkü dayanamıyordum artık

bende içicem bu gidişle galiba hiç içmek istemesemde içmek zorunda kalıcam sanırım
çarşamba kontrolum var bakalım doktor ile konuşucam ne diycek

Gayet normal şekercim çatlama haftası o ağrı ve dolgunluk hep olur sen içini ferah tttuuuuuut:)

ya kızlarr gözlerimi açamıyorum yaa
bi uykum varki anlatamam siz neler yapıyorsunuz bakimm

Benimde yaaa

topicemi sinirliydin kızzz da yazmayınca geçti sinirin de bakemmmm.
çokkkk zekisin cnmmm profooooooo sana didem bencede uygula bu taktiği.

bende içicem bu gidişle galiba hiç içmek istemesemde içmek zorunda kalıcam sanırım

cnmmm allah yardımcın olsun ee yeni hamişsin olcek bölee

Gayet normal şekercim çatlama haftası o ağrı ve dolgunluk hep olur sen içini ferah tttuuuuuut:)

Benimde yaaa

anahhh ciddenmiiiiii dimek ondan ağrılarım var. sanki rahmim ağrıyoo. acıyo. bende sinirliyim aslında bugün patron grip olmuş banada bulaştırcak bide gıcıklığı üstünde bugün biran önce bitsin istiyorummmmmm:84::84::84:

uykucuuuuuuuuuuuu benimde var uykum sabahın köründe kalktım.

uyumakkk istiyorummmm bende erken kalktım yaa
6,30 da kalktım

canım walla olmuyo ilaç içmeden bende içmek istemiyordum ama mecbur kalınca içiyor insan

topicemi sinirliydin kızzz da yazmayınca geçti sinirin de bakemmmm.
çokkkk zekisin cnmmm profooooooo sana didem bencede uygula bu taktiği.

cnmmm allah yardımcın olsun ee yeni hamişsin olcek bölee

Yopk canım size sinirlenirmiyim hiç tabiki bu lanet yerdeki g*tlek heriflere:) Sabah bi kavga evraklar falan havada uçuştu o derece düşün artık ve bunu yapanda en yakın arkadaşlarımdan biri öküz karısına kızmış benden alıyodu hıncını bende ezdirmedim kendimi size yazıp canınızı sıkmayım dedim ama sonra ağzının payını verdim rahatladım şükür:)

afferin kız sana ver ağzının payını otursun şeyinin üstüne

hiç bitmez işyerinin de iştekilerin de derdi. off offfffffff

Gül abla yumuşlar kocaman olmuşşşşşş allahım inş. Bu ay senin yüzüne gülecek sana inş.

kızlar ben nasıl konuşayım bunlarla ya ne diyim ya
bi akıl verin patlicam stresten sıkıntıdan
Allahım görüyo koymasın yanlarına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…